Decor și sărbători, mobilier

Mobilier italian și design rusesc pentru o viață de lux

Mobilier-de-piele-de-lux-dulap-rus-studio-deign

Companiile italiene de mobilier sunt, fără îndoială, liderii industriei. În orice caz, interioarele frumoase nu mai sunt create exclusiv de consultanți și designeri de interior italieni. Cunoscuta preferință rusă pentru interiorul somptuos, luxul și confortul joacă un rol important în proiectarea acestor elemente excelente. Se spune că o combinație a ambelor – modele de mobilier italian și Design rusesc  este cea mai bună alegere, la fel de exotică și unică ca un copil cu două rase care combină cele mai bune părinți.

GLT – Conceptele de interior rusesc contribuie la excelența interioarelor italiene

design-rus-mobilier-italian-sufragerie

GLT Studio este un studio de design rusesc unde au consultanți experimentați și designeri unici concepte de interior rusesc și creează interioare pline de farmec. Cu ajutorul colegilor lor italieni – producători de mobilă, GLT a devenit rapid un simbol al stilului și eleganței rusești.

Concepte de interior rusesc – colecții și idei speciale pentru viața de lux

Candelabru din cristal masă din sticlă sufragerie

GLT realizează visele clienților săi și oferă ocazia unică de a prezenta un design interior luxos conform propriilor idei de acasă. Veți crea o insulă plină de lux și stil din fiecare casă și apartament. Țesăturile nobile și combinațiile de stil incredibile, decorațiunile și piesele de mobilier sunt prezentate în așa fel încât nimeni să nu poată fi dezamăgit. De asemenea, vă puteți sugera propria idee, iar studioul o va face realitate. the Design rusesc arată o preferință clară pentru designul italian și de înaltă calitate.

Concepte de interior rusesc pentru fiecare cameră

Dormitor-lux-mobilier-italian-designer-rus

Studioul rus se află în capitala – Moscova. Aceștia acordă o mare importanță dorințelor clienților și au o varietate de modele de oferit pe care sunt fericiți să le reproiecteze în funcție de cerințele clienților. Designurile unice de dormitoare în stil victorian, colonial sau gotic așteaptă toți fanii tradiției. Camerele de luat masa sunt un amestec eclectic de decorațiuni antice și mobilier autentic de reședință regală. Bucătăriile sunt multifuncționale și combină forma compactă modernă și ornamentele tradiționale într-un design de neuitat. Design rusesc sunt fermecătoare și strălucitoare.

Mobilier italian fermecător și stil rusesc într-un interior de neuitat

bucătărie alb-negru design rusesc

În plus față de mobilierul italian frumos și de înaltă calitate, există câteva trăsături distinctive care fac ca Design rusesc impresionează atât de mult. Alegerea materialelor este una dintre ele – nimic nu este cruțat pentru a vă face să vă simțiți bine – pluș, satin, piele sau ciborium, bambus, stejar, abanos, totul este doar cel mai bun. Piatra, oțelul inoxidabil și sticla conferă designului un aspect modern.

Mobilierul din GLT sunt de obicei impresionant de masive, au un pic de aromă retro și sunt combinate cu vaze elegante, ceramică, covoare somptuoase și candelabre.

Abigail

Interior dulap modern gri

gri-modern-cabinet-interior

Proiecte de bucătărie nobilă

ușă din lemn de design bucătărie nobilă