Arhitectură, case de vis

Arhitectură creativă și originală în Luxemburg

Arhitectură-creativă-originală-metaform-graffiti

Un creativ și arhitectura originala  în Luxemburg a devenit un hit absolut și total printre cele mai noi clădiri din acest oraș divers și atractiv. Nebunia și frumusețea simetrică stau la baza proiectului Cessange. Stilul este nedefinit, dar se descrie convingător ca unul dintre exemplele moderne. O adevărată capodoperă din secolul XXI.

Proiect Cessange – Arhitectură originală în noua capitală a modernizării urbane, Luxemburg

Arhitectură-creativă-originală-Metaform Luxemburg

Odată cu furnizarea de o mulțime de proiecte de arhitectură originale și moderne, Luxemburgul și-a furat principalul obiectiv în ultimele decenii. Dezvoltarea orașului este total de invidiat, în creștere rapidă, iar ultimul proiect arhitectural – clădirea Cessange – este o dovadă reală a acestui fapt. Cu siguranță veți fi convinși în această afirmație.

Arhitectură creativă și originală în Luxemburg – concepție și idei

Arhitectură-creativă-originală-metaformă-fațadă-neagră

Fațada unică a clădirii, creativa și arhitectura originala – Proiectul Cessange, atrage atenția trecătorului casual cu ornamentele și picturile sale colorate. Schițele graffiti sunt noul tapet modern din marele oraș, iar designerii de aici le acceptă ca pe o adevărată operă de artă și nu ca pe un act ilegal. Culorile cenușii aspre contrastează perfect cu aceste picturi grozave, cu adevărat independente și originale.

terasă însorită și șezlong

Terasă de arhitectură-creativă-originală

Desenele graffiti sunt continuate ca temă principală în acest proiect creativ și original de pe acoperișul clădirii. Elementele din lemn de aici subliniază tradiționalismul și clasicismul acasă. Decorurile luminoase sunt coordonate cu designul extern al proiectului, care este reprezentat de copaci exotici cu nori roz și galbeni.

Mobilier pentru graffiti și ratan pe terasă

Arhitectura-creativa-originala-Metaform-terasa-mobilier-din-ratan

Originalitatea și funcționalitatea proiectului Cessange sunt juxtapuse cu clădirea din apropiere. Ferestrele mari, pe de altă parte, sunt amplasate în mod specific și concentrate pe o anumită zonă a clădirii pentru a asigura cea mai bună vedere pentru rezidenți și pentru a folosi soarele natural ca una dintre ideile ecologice de top din proiect.

Designul interior creativ și original în proiectul Cessange

Arhitectură-originală-creativă-podea-de-sticlă-luxemburg-etajul-al doilea

Proiectul Cessange din Luxemburg are nu doar un caracter creativ și arhitectura originala. Este, de asemenea, un concept frumos pentru ideile de design interior luxos, care sunt dezvoltate pentru noua atmosferă de casă și stilul de viață al secolului 21. Majoritatea camerelor sunt concepute ca spații multifuncționale care ar putea fi utilizate în mai multe scopuri. Vezi, de exemplu, camera de zi. Spațiul spațiului poate fi clasificat ca o idee inspiratoare pentru o combinație între o cameră de zi și o sufragerie.

Scări albe

Design-interior-original-creativ-scări-albe

Suprafețele sunt realizate din sticlă, marmură și lemn. Spațiul de birouri și camera copiilor sunt conectate printr-un acoperiș din sticlă, iar scara minimalistă duce la bucătăria izbitoare, unde o zonă de luat masa este plasată ca o legătură frumoasă cu cealaltă zonă a casei. Tavanul înalt și iluminatul luxos apar ca un alt accent în această idee contemporană pentru casa modernă.

Arhitecți Metaformă

Abigail

Arhitectură-creativă-originală-Luxemburg-zonă-de-locuit-mobilă-albă

Baie de înaltă tehnologie

Arhitectură-originală-creativă-duș-luxemburghez

pandantive originale

Design-interior-creativ-original-iluminat-alb

Design graffiti

Arhitectură-originală-creativă-design-graffiti-luxemburghez