Modă

Noua colecție Prada pune accentul pe feminitate

Colecție fuste femei fețe rochii șosete

Miuccia Prada este un simbol al modei. De aceea este adesea uitat cât de activ politic a fost dintotdeauna. Acest interes, feminismul Pradei, este deosebit de evident în arta sa. Cu această tradiție ea face prin diferite picturi murale și Colecție de Prada Mai departe. „Vreau să stimulez femeile să lupte”, spune ea după un spectacol uluitor.

Noua colecție Prada – feminismul este exprimat

culori la moda verde smarald rochii moderne negre

Ultima dată când feminismul Pradas a fost exprimat în acest fel ar fi putut fi la sfârșitul anilor ’90. Muiccia a preluat conceptul de revoltă grrrl. Modelele ei erau îmbrăcate și îmbrăcate ca niște fete de bandă. Elementul de stradă a inclus și un element de pasarelă. Iar tablourile – multiviziuni feminine – la care se opunea spectacolul reflectau arta politică de stradă din Los Angeles, Mexic și America de Sud. Unele dintre motivele din imagini au fost transferate la îmbrăcăminte și accesorii. Apropo de accesorii: gențile de mână sunt încă cele mai feminine din istoria Prada până în prezent. Separarea spune totul despre motivul pentru care designerul nu vrea să lucreze cu indicii. Chiar și în cel nou Colecție de Prada respirația din trecut se simte.

Colecția Prada – un spectacol cu ​​influență sartistă

Prada noua colectie rochie galbena haina colorata

Oricum, spectacolul a avut o influență puternică, artistică. Hainele inspirate de picturi emană energie. Contrastul cu spectacolul masculin al lui Prada din iunie nu ar fi putut fi mai izbitor. Oamenii lui Miuccia erau mai mult un participant pasiv într-o visare erotică. A fost o altă expresie a feminismului lui Prada. De data aceasta se ocupau soțiile ei.

Moda pentru femei Prada pentru femei puternice

Prada nouă colecție de haine moderne și elegante

Moda inspirată din tablouri – colecția Prada

Șosetele negre Prada pentru femei se confruntă cu o nouă modă frumoasă