Zona de patio

Mobilier de grădină de design pentru o facilitate modernă în zona exterioară

mobilier de gradina design turcoaz perna scaunului doc canape scaun

Dacă sunteți în căutarea unui mobilier de designer la modă, extrem de funcțional, veți face alegerea potrivită cu noile modele de la Emu. Noua colecție constă din diferite tipuri de mobilier de grădină. Ea impresionează prin design-uri creative care îndeplinesc toate cerințele pe care le-ai pus Mobilier de grădină de design furniza, întâlni, dacă nu chiar depăși. Am dori să vă prezentăm în detaliu acest mobilier unic în acest articol. Materialele utilizate includ aluminiu, oțel, piele ecologică, sticlă și textile tehnice.

Mobilier de grădină cu design modern

mobilier de grădină design doc-canapea-modular-portocaliu-coral-color-modern

Unul dintre modelele impresionante este canapeaua „Dock”. Designul vine de la designerul german Sebastian Herkner. Este o canapea modulară care, datorită componentelor sale individuale, poate fi pusă împreună într-o varietate de moduri de adaptare la spațiul dvs. exterior. Cadrul este din aluminiu, în timp ce spătarele acestui mobilier de grădină de design pentru salon pot fi alese la orice înălțime și unite, astfel încât să se poată crea chiar și paturi de zi.

Mobilier de grădină de design pentru zona exterioară

mobilier de grădină de design masă de cafea-sticlă-rotund-patio-zonă de piscină

Există, de asemenea, o măsuță de cafea elegantă, cu o formă rotundă și un blat de sticlă. Dar acest model nu este singurul. Inițial trebuia să servească comerțul cu catering, astfel încât diferite dimensiuni și forme au fost proiectate din diferite materiale. Mobilierul de grădină cu design frumos poate fi combinat în orice mod pentru a crea combinații interesante.

Mobilier de grădină de designer în modele interesante

mobilier-grădină-design-masă-de-cafea-teramare-trei-piese-metalice

Mobilierul de grădină pentru exterior poate fi, de exemplu, echipat și cu această masă atractivă de cocos. Aparține colecției de mobilier de grădină de designer Terramare, pentru care am dori, de asemenea, să vă prezentăm o canapea atractivă mai jos. Masa este formată din trei rafturi de dimensiuni diferite, la înălțimi diferite. Acest lucru creează un aspect interesant, care se potrivește minunat cu restul mobilierului.

Mobilier de grădină de înaltă calitate de la Emu

mobilier de grădină design vetta-șezlong-culori-alb-albastru-bej-maro-veluri soare

Aceste scaune ca mobilier de grădină de design se numesc „Vetta” și sunt un design de Studio Chiaramonte / Marin, care a fost special dezvoltat pentru Emu. Șezlongurile sunt proiectate într-un mod simplu, dar sunt încă foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual, grație cadrului elegant din oțel pliabil, acoperit cu țesătura Batyline de la Ferrari..

Mobilier colorat

mobilier de grădină design violet-vetta-soare-șezlong-lounge-confort

Țesătura este disponibilă în diferite culori, astfel încât să puteți crea fie o zonă neuronală în aer liber, fie să setați accente cu culori. De asemenea, puteți alege între diferite culori de vopsea pentru cadru. Spătarele acestui mobilier de grădină de designer sunt, de asemenea, reglabile în două poziții, astfel încât să puteți sta relaxat sau să faceți plajă.

Amenajați o zonă de luat masa

mobilier de grădină de design thor-masă-masă-rustic-mașină-de-cusut-picior de masă

„Thor” este o selecție de scaune interesante pentru exterior, care sunt fabricate din oțel. Din punct de vedere vizual, ei imită scaune vechi din lemn așa cum le cunoaștem din vremuri anterioare. Aceste scaune sunt, de asemenea, oferite în diferite culori, dar toate sunt destul de asemănătoare, deoarece tonurile naturale au fost folosite pentru acest design mobilier de grădină din lemn.

Scaun exterior

mobilier-grădină-design-scaun-bar-lemn-thor-naturtoene-salon-rustic

Există, de asemenea, scaune de bar pentru a se potrivi cu aceste scaune, pe care le puteți folosi pentru a vă amenaja barul din grădină. Mobilierul de grădină de design din colecția Thor are toate un stil rustic, care poate fi, de asemenea, combinat minunat cu stilul modern. Deasupra puteți vedea scaune în alb și două nuanțe de maro.

Scaune de grădină de design

design-mobilier-de-gradina-thor-masa-de-masa-scaune-design-peretos ponosit

Scaunele din colecția Thor pot fi fie puse laolaltă într-o singură culoare, fie pot fi formate din culori diferite. Combinațiile a două culori par, de asemenea, foarte estetice. Indiferent de varianta pe care o alegeți, mobilierul de grădină de design de la Emu vă va asigura că zona dvs. în aer liber este un punct culminant.

Mobilier de grădină pentru salon

design-mobilier-gradina-teramare-albastru-deschis-canapea-metal-alb-salon

Colecția „Terramare” provine și de la Studio Chiaramonte / Marin, care nu include măsuța de cafea de mai sus, dar și acest lounge unic, care este deosebit de potrivit pentru spații mai mici. Există, de asemenea, o masă din aluminiu care, în funcție de model, poate fi extrasă și fotolii cu spătar din piele ecologică și perne pentru scaune. Mobilierul de grădină de design este rezistent la apă și este potrivit și pentru uz interior.

Confort pentru salon

design-mobilier-gradina-teramare-perne-portocalii-confort-optica-moderna

În timp ce modelul de mai sus este prezentat în albastru deschis și cu un cadru alb, aici vedeți un model în portocaliu și cu un cadru întunecat. Culoarea pentru măsuța de cafea a fost, de asemenea, aleasă pentru a se potrivi. Mobilierul de grădină de design se potrivește perfect cu spațiul exterior minimalist, deoarece îl condimentează și îl face să arate și mai elegant.

Mobilier de grădină de design cu plasă din metal

mobilier-grădină-design-sârmă-lyze-zăbrele-spătar-zid-de-cărămidă

Alte două colecții se caracterizează printr-un design unic. Ceea ce se înțelege sunt colecțiile „Lyze” și „Zahir”, care includ mobilier de grădină de designer impresionant. Deasupra puteți vedea scaunul Lyze din oțel, al cărui spate este realizat dintr-o plasă de sârmă. Este disponibil în șase culori și cu un taburet asortat.

Scaune colorate

design-mobilier-gradina-emu-lyze-scaun-colectie-metal-piscina-mobilier

Designul scaunelor vine de la Studio Archirivolto. Deasupra, scaunele în roșu și un ton bej deschis sunt combinate între ele. Nu contează dacă mobilezi exteriorul sau interiorul cu aceste scaune. Cert este că veți crea astfel de ochi reali. Mobilierul de grădină de designer sunt adevărate capodopere.

Mobilier modern de gradina din metal

mobilier-grădină-design-scaune-zahir-masă-aluminiu-garduri-viu-colorate

Scaunele fac parte din colecția Zahir, care include și o masă din aluminiu cu o masă din beton armat cu fibre, care a fost dezvoltată de designerul francez Florent Corier. Mobilierul de grădină de design din aluminiu are un spătar atractiv, care este deosebit de eficient datorită culorilor rafinate.

Mobilier de grădină exclusiv de la Emu

design-mobilier-gradina-scaune-exterior-zahir-culori-pepp-design

După cum sa menționat deja, scaunele Zahir impresionează, de asemenea, ca mobilier de grădină de designer, cu culori atractive. Acestea includ negru, alb, roșu, gri și verde. Scaunele arată perfect în combinație cu o masă modernă sau rustică. Un efect de patchwork în special, în care combinați diferite culori pentru scaune cu o masă din lemn, ar fi foarte original.

Două locuri din metal

mobilier-grădină-design-scaune-pergola-metalice-darwin-două-locuri

O altă colecție nouă de la marca Emu este „Darwin”. Se compune, printre altele, dintr-un modern cu două locuri cu forme ușor abstracte, precum și scaune și o măsuță de cafea. Mobilierul este minunat pentru a crea o zonă de relaxare. Mobilierul de grădină de designer arată, de asemenea, minunat sub o pergolă modernă din metal.

Diversitate colorată

design-mobilier-gradina-batyline-ferrari-tapiterie-scaun-rosu

Culoarea este unul dintre cuvintele cheie atunci când vine vorba de descrierea colecțiilor Emu. Pe lângă nuanțe vibrante, de această dată există și vopsele metalice în cupru și corten sau așa-numitul albastru francez. Textile de înaltă calitate împodobesc mobilierul de grădină de design, inclusiv menționatul Batyline de Ferrari.

Proiectarea mesei de gradina

mobilier-grădină-design-masă-masă-Kira-plastic-negru-model

Dacă sunteți în căutarea, de asemenea, a mobilierului de grădină potrivit pentru zona de luat masa, colecția „Kira” poate fi exact ceea ce vă place. Masa mare de mese oferă spațiu pentru până la 10 persoane și este disponibilă într-o versiune deschisă și întunecată. Mobilierul este fabricat din aluminiu și materiale textile rezistente la intemperii, care pot rezista la toate condițiile meteorologice.

Terasă minimalistă

mobilier-grădină-design-zonă de luat masa-mobilier-mobilier-de-exterior-minimalist

Mobilierul din această colecție a fost proiectat de Christophe Pillet. Rezultatul este piese de mobilier moderne și elegante care fac din fiecare ședere pe terasă și fiecare petrecere în grădină o experiență plăcută. O zonă minimalistă în aer liber este potrivită în mod special pentru această piesă de mobilier, dar nu trebuie să fie neapărat baza acestei facilități.

Modele de emu.