Pergola și foișor

Construiește-ți singur o casă de grădină din lemn – 17 idei funcționale

grădină-casă-lemn-construiești-tu-grădină-de-legume-plante-ghivece-plante-verzi

Cine nu iubește micile magazii de grădină? Așa de drăguț Casă de grădină din lemn, care arată în grădina plină de culoare și luxuriantă are ceva magic, mai ales atunci când designul a fost acordat la fel de multă atenție ca și casa dvs. Aici avem câteva grădini cu case de grădină frumoase, inovatoare și elegante pentru dvs., care vă vor inspira . Unele dintre magazii și case de grădină sunt tradiționale, în timp ce altele au fost reproiectate și sunt mai inovatoare. Veți fi uimiți de exemple. Distrează-te navigând!

Romantic,  frumoasă magazie de grădină din lemn

casă-grădină-lemn-construiește-te-romantică-cu-lumânări-lumânări-plante în ghiveci

Pentru început, avem câteva modele tradiționale. Sunt tipice caselor cu grădină și exact ceea ce vă imaginați când vă gândiți la un loc confortabil în care să vă retrageți în grădină. Primul este unul drăguț Casă de grădină din lemn, care este folosit pentru creșterea răsadurilor și orhideelor. Sunt izbitoare pereții cu ferestre mari, acoperișul înclinat cu șindrilă și trandafirii cățărători, care dau casei un accent romantic..

Grădină frumoasă din lemn, înconjurată de plante luxuriante

casă-grădină-lemn-construiește-te-casă-țară-grădină-gazon-legume-ecran de confidențialitate

Al doilea Casă de grădină din lemn este folosit pentru depozitarea jucăriilor copiilor. De asemenea, este folosit ca vestiar atunci când se utilizează cada cu hidromasaj din apropiere. Aruncați o privire la casa din grădină din alte perspective:

La fel ca designul casei de vară, peisajul și zona care o înconjoară sunt de asemenea importante. În acest caz, cabana are o terasă mică, înălțată, care o leagă de docul bărcii proprietarului casei.

La fel de izbitoare sunt numeroasele plante luxuriante care înconjoară casa de vară și cele două ghivece mari de flori de lângă ușa din față. Acest lucru îl face și mai primitor.

Frumos șopron de grădină cu acoperiș în două ape

casă-grădină-lemn-construiește-te-singură-casă-de-țară-grădină-grădină-cu-pas-ridicată-umbră

Multe magazii și case de vară sunt concepute pentru a avea forma unei case obișnuite. Acesta este și cazul următoarei magazii de grădină. Este de culoare gri și are rame albe ale ferestrelor și ușilor. Rețineți și varietatea plantelor care înconjoară casa.

Caseta de grădină din lemn adăpostește toate instrumentele utile

magazie de grădină-lemn-construiește-te-singură-scule-practice-depozitare-spațiu-funcțional

A frumoasă magazie de grădină din lemn  ca o zonă inovatoare la care să vă retrageți

Casă de grădină design răcoros idei frumoase de decorare a pereților

Casă de grădină grădină grădină zonă de relaxare terasă din lemn

Următoarele două case de grădină au un design care nu este atât de tipic, dar inovator. Primul a fost odată un șopron neglijat, aflat în renovare și remodelare Casă de grădină din lemn și a devenit un loc confortabil pentru a se simți bine. Interesant în acest exemplu sunt cutiile de flori frumoase care împodobesc ferestrele și încadrează terasa, precum și patul mic de flori integrat. Culoarea galbenă a fost aleasă ca accent. Pe terasă există chiar și o zonă modernă de relaxare cu scaune colorate, o masă de răchită roșie în formă de antic și desigur plante.

Modern și rustic într-un singur design

Acoperiș de grădină din lemn netratat, auto-construit, acoperiș monopitch rece

Șopronul de grădină deschide ecranul de confidențialitate a jaluzelelor din lemn peisaj

Următorul este unul drăguț Casă de grădină de lemn după proiectarea lui Alex Wyndham. Este fabricat din scoarța de rășinoase americane și combină rusticul cu designul modern. Dimensiunile sale sunt de 2,1 x 2,7 metri. Ceea ce este deosebit de interesant aici este că acoperișul este acoperit cu iarbă de coastă și flori naturale sălbatice.

Trei dintre cei patru pereți pot fi de asemenea deschiși, astfel încât casa din grădină să poată fi ventilată cu generozitate în serile calde. Este ideal ca cameră de oaspeți și ca zonă de relaxare.

Un paradis pentru grădină

Șopron de grădină idei de acoperiș din beton din lemn studio de grădină

Ultimele două variante ale caselor cu grădină sunt deosebit de originale și atipice. Acestea vizează scopuri specifice care vă vor surprinde. Primul este unul drăguț Casă de grădină din lemn, care servește ca studio de yoga. Designul modern reflectă starea sufletească a iubitorilor de yoga.

Casă de grădină destul de lemn

Configurați idei de grădină amenajând case de piscină în stil mediteranean

Una drăguță Casă de grădină din lemn poate reprezenta și o casă de biliard ca în cazul următor. Face parte dintr-o reședință elegantă, tradițională și este situată în grădina frumos amenajată. Este înconjurat de ghivece de flori și de un peisaj luxuriant. În interior vă simțiți la fel de confortabil ca în camera de zi și oferă o vedere minunată la piscină.

frumoasă magazie de grădină poate fi folosit în mai multe scopuri. Poate reprezenta o cameră de oaspeți, poate oferi o vedere minunată asupra restului grădinii sau poate fi un loc pentru a da frâu liber degetului mare.

Casă de grădină din lemn plante cățărătoare trandafiri de culoare roz

Idei de amenajare a grădinii de lemn din vopsea albastră

Casa de grădină albastră construiește-ți singur idei de design din lemn

Ideile de design creează trucuri pentru sfaturi confortabile

Idei de amenajare a casei de grădină confortabil stil frumos clasic