balcon

Mobilier lounge balcon mic – 25+ idei de design interior și instrucțiuni ușoare de bricolaj!

Bucurați-vă de aerul curat în zilele însorite minunate de calde și relaxate și serile de vară și petreceți ceva timp cu prietenii și familia – sună doar ca un vis. Mai mult de jumătate dintre germani locuiesc într-un apartament de oraș cu balcon, dar din păcate este mult prea mic sau îngust. Proiectarea unui balcon mic sau îngust poate fi uneori o adevărată provocare. Cu toate acestea, o minunată oază verde de bunăstare poate fi evocată chiar și din cea mai mică zonă. Mobilierul de salon atrăgător din punct de vedere vizual pentru balcoanele mici este în prezent foarte la modă și reprezintă un mod minunat de a aduce o atmosferă confortabilă și familiară în zona exterioară. Puteți afla cum să vă construiți propriul pat de balcon și o mulțime de sfaturi minunate pentru mobilier în articolul nostru!

Mobilier de salon, balcon mic, construiți-vă singuri o canapea pentru paleți Instrucțiuni DIY

Chiar și cel mai mic balcon are o cantitate incredibilă de potențial de proiectare și dacă aveți unul, ar trebui să încercați cu siguranță să profitați la maximum. Pentru a transforma zona exterioară într-un refugiu plăcut în care vă simțiți confortabil, este nevoie de mult mai mult decât un scaun și o masă.

Mobilierul de lounge de pe balcoanele mici este perfect pentru relaxare

Lounge cu balcon Șezlong mic pentru balcon cu economie de spațiu Tendințele mobilierului pentru balcon

Dacă sunteți îngrijorat de cel mai bun mod de a vă proiecta balconul mic, vă recomandăm să tratați zona exterioară în același mod în care tratați zona interioară. Ar trebui să se simtă la fel de primitor și confortabil ca camera de zi. Dacă doriți să vă relaxați pe canapea după o zi plină sau dacă vă place să citiți cărți, atunci sunteți la fața locului cu mobilier de salon mic balcon. Fie că este o canapea, un șezlong sau chiar un șezlong pliabil – scaune confortabile și la modă, care oferă mult confort, este o necesitate absolută.

Mobilierul de lounge cu balcon construiește propria canapea din paleți Instrucțiuni

Mobilierul de salon pentru exterior este la modă de câțiva ani și, din fericire, tot mai mulți producători oferă o gamă largă de seturi mai mici și care economisesc spațiu. Majoritatea modelelor sunt realizate din polirattan – o plasă de plastic rezistentă la UV și la intemperii, astfel încât mobilierul să poată fi lăsat în exterior chiar și când plouă. Nișa din partea cea mai îngustă este perfectă pentru un balcon confortabil și mic colț de lounge.

Construiți un balcon confortabil pentru a vă întinde – instrucțiuni pas cu pas

Zona de plajă cu balcon Instrucțiuni DIY Accesorii pentru casă Stil de viață Boho

Nu trebuie să te duci fără nimic pe un balcon mic și cu siguranță nu ai scaune reci și confortabile. În timp ce mobilierul de salon este, fără îndoială, incredibil de confortabil, iar unele modele sunt piese reale de designer, de cele mai multe ori sunt mult prea scumpe. Proiectele DIY simple adaugă o notă unică și personală zonei exterioare și permit un nivel răcoritor de originalitate. Pentru a crește factorul de simțire bună, avem mai jos instrucțiuni DIY despre zona de întindere a balconului. Această tendință de upcycling este în prezent foarte populară, iar mobilierul realizat de dvs. din paleți este una dintre cele mai populare și mai ieftine modalități de a vă dezvolta creativitatea.

Instrucțiuni de bricolaj pentru zonă de întindere DIY pentru spații exterioare Tendințe de mobilier din lemn

Zona de întindere pentru a construi balconul materiale necesare:

 • 4 paleți
 • Șurubelniță fără fir
 • Șuruburi pentru lemn
 • Burghiu pentru lemne
 • Hârtie de șlefuit
 • Lac de lemn în culoarea dorită
 • glazură

Și este atât de ușor și rapid:

 • Înainte de a începe asamblarea, ar trebui mai întâi să tratați în prealabil paleții. Pentru a face acest lucru, șlefuiți-le bine cu șmirghelul.
 • În funcție de dorința suprafeței patului de balcon într-o anumită culoare, vă recomandăm să tratați paleții cu un grund. Numai când totul este uscat (durează aproximativ 4 până la 6 ore), aplicați lacul colorat.

Construiți-vă singur mobilier de balcon

 • Apoi, înșurubați doi paleți unul pe celălalt.
 • Dacă doriți un perete din spate, înșurubați un palet în poziție verticală pe o parte și, dacă este prea înalt, scurtați-l în consecință.
 • În funcție de nevoile dvs. și astfel încât să puteți muta patul, puteți atașa roți în partea de jos.
 • Pentru a vă putea întinde confortabil pe suprafața culcată, pernele nu ar trebui, desigur, să lipsească. Indiferent dacă le coaseți singur sau le cumpărați gata făcute cu amănuntul, ar trebui să vă asigurați că materialul este rezistent la intemperii. Țesătura pentru copertine este deosebit de respirabilă și rezistentă la rupere.

Lounge mic cu balcon – ce zici de construirea unei canapele?

Construiți-vă propriul șezlong de balcon cu șezlong de balcon cu economie de spațiu

O altă alternativă confortabilă și la modă la zona de plajă pentru un balcon mic este o canapea auto-făcută din paleți. Un mic colț de lounge cu balcon transformă zona exterioară într-un punct de întâlnire irezistibil și minunat pentru a sărbători cu prietenii sau pur și simplu pentru a vă relaxa.

Pentru aceasta veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • 2 paleți din lemn
 • Grindstone sau șmirghel
 • Ferăstrău pentru puzzle și lemn
 • masina de gaurit
 • şurubelniţă
 • Vopsea la culoare la alegere
 • 10 x 120/99 mm șuruburi pentru lemn

Șezlong pentru balcon mic Construiți-vă propria canapea din paleți

Construiți-vă propria canapea balcon mobilier de salon Instrucțiuni:

 • Și aici ar trebui să pretrătiți paleții cu șmirghelul sau cu piatră grea înainte de a le asambla.
 • Acum a văzut jumătatea inferioară a primului palet pentru scaun, astfel încât să rămână trei scânduri de punte pentru scaun.
 • Apoi, ați văzut grinda inferioară a celui de-al doilea palet pentru partea laterală și împărțiți paletul rămas în două. Repetați procesul cu al treilea palet.
 • Pentru partea din spate a canapelei, luați al patrulea palet și vedeți o bucată din al doilea panou inferior și superior de pe ambele părți.
 • Asigurați-vă că locașul nu este mai lat decât placa de sus și nu mai lung decât placa de jos. Repetați procesul cu partea inferioară a paletului.

Construiți-vă propriul mobilier pentru paleți Idei de reciclare Balcon mic la colțul salonului

 • Și acum începe distracția! Configurați panourile laterale stânga și dreapta cu scândurile orientate una spre cealaltă. Așezați scaunul pe scândura de la primul etaj și împingeți-l între panourile laterale.
 • Apoi împingeți secțiunea din spate din spate între scaun și secțiunile laterale.
 • În cele din urmă, fixați paleții împreună cu o șurubelniță și găuriți.
 • Acum lipsește doar culoarea – vopsiți canapeaua cu lacul colorat și lăsați-o să se usuce peste noapte. Apoi decorați cu perne confortabile și gata!

Lounge cu balcon mic – accesoriile potrivite completează zona exterioară

Mobilier de salon balcon mic economisind spațiu șezlong balcon instrucțiuni DIY

Dacă locuiți într-un oraș mare, balconul poate fi singurul loc în afara în care vă puteți bucura de aer curat în pace. Prin urmare, este incredibil de important să îl proiectați în așa fel încât să vă simțiți confortabil acolo. Pentru a transforma micul balcon într-un refugiu frumos, uneori ne concentrăm atât de mult pe mobilier încât detaliile și accesoriile sunt cumva uitate. Cu toate acestea, lucrurile mici pot face cea mai mare diferență. Lumini de zână, lumânări și felinare asigură confortul și conferă balconului o ambianță romantică. Pentru ca micul balcon din colțul salonului să fie cu adevărat complet, nu ar trebui să lipsească o măsuță de cafea. Dacă este necesar, puteți schimba clasica măsuță de cafea cu una sau două mese mai mici. Mesele cu spațiu de depozitare sunt o opțiune minunată pentru mobilierul de lounge de pe balcoanele mici și combină funcționalitatea cu designul. Cu covoare în aer liber și perne decorative din țesături rezistente la intemperii, puteți evoca o atmosferă confortabilă de living.

Mobilier lounge balcon mic – idei și inspirații mai minunate 

Balcon salon mic spațiu exterior mobilier tendințe accesorii de viață

Mobilierul pentru balconul mic colț lounge este acum disponibil în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi opțiunea potrivită pentru dvs..

Tendințele de balcon care mobilă balconul mic colț lounge

Mesele rustice din lemn sunt adevărate atracții și oferă zonei dvs. exterioare o notă caldă și confortabilă

Mobilier balcon stil living Boho tendințe balcon salon mic

Un șezlong de balcon confortabil și care economisește spațiu este un mod minunat de a vă bucura de aerul proaspăt în aer liber și de a vă relaxa în acest proces.

mic lounge colț balcon idei de design mobilier balcon tendințe

Perne confortabile și lumini romantice de zână creează o senzație de casă 

Creați un balcon lung și îngust Construiți-vă propriul mobilier de balcon

O umbrelă de soare care vă protejează de razele soarelui vara este, de asemenea, esențială pentru micul salon cu balcon

Mobilier de balcon mic, colțar, cu spațiu mic

Bucurați-vă de soare și savurați un cocktail delicios fără a fi nevoie să părăsiți apartamentul? Un șezlong de balcon cu economie de spațiu face acest lucru posibil!

Zona de întindere pentru a construi un balcon Instrucțiuni DIY pentru șezlong

Scaunele mici și la modă îmbunătățesc zona în aer liber și sunt ideale atunci când prietenii sunt în vizită

Zona de întindere pentru balcoane mici Tendințele mobilierului pentru balcon 2020

Construirea personală a mobilierului pentru balcon este o alternativă ieftină și totuși foarte elegantă pentru proiectarea spațiului exterior

Construiți-vă propriul mobilier pentru paleți pentru un balcon mic

Mobilierul fabricat din paleți este foarte la modă și oferă un stil rustic și modern

Mobilier de salon măsuță de cafea cu balcon mic din paleți DIY

Dezvoltă-ți creativitatea atunci când proiectezi micul balcon din colțul loungeului, folosind perne decorative în diferite modele și culori

Șezlongul cu balcon care economisește spațiul construiește singur mobilierul de balcon

Un șezlong pentru un balcon mic este ideal pentru un somn scurt.

Creați un balcon îngust. Construiți singuri o zonă lungă de plajă

Covoarele la modă în aer liber și accesoriile pentru casă sporesc factorul de simțire și conferă micului balcon din colțul lounge o notă finală

Mobilier de șezlong pentru balcon cu economie de spațiu Idei de balcon mic