Zona de patio

Faceți locurile în grădină moderne și confortabile

Scaune în grădină Idei bancă de grădină din oțel Corten

Fiecare grădinar pasionat visează vremea caldă de vară – apoi există ocazia de a te minuna de grădina retrasă cu plante parfumate și flori minunate, de a întâmpina păsări și fluturi și de a petrece seri sociabile afară cu prietenii și familia. Un scaun permanent face posibil acest lucru – locația, acoperirea podelei și ecranul de confidențialitate joacă un rol decisiv în asigurarea bunăstării. Vă vom arăta 37 de idei pentru așezarea modernă în grădină ca inspirație.

Așezarea în grădină – alegeți locația potrivită

Scaune în grădină bancă din beton-suport din lemn-modern

O locație la marginea grădinii este ideală pentru așezarea în grădină, astfel încât întreaga grădină să poată fi admirată. Dacă proprietatea dvs. se învecinează cu casa vecină, este logic să protejați colțul cu un perete sau un gard de grădină. Plantele sunt, de asemenea, cruciale pentru bunăstare – unele plante parfumate, cum ar fi trandafirii, pot atrage viespi. Dacă grădina este mare, scaunul ar trebui să fie lângă casă. Panta terenului joacă, de asemenea, un rol major – dacă grădina este pe o pantă, o bancă de grădină poate fi instalată la capătul peretelui de sprijin.

Așezarea în grădină – ce altceva mai trebuie luat în considerare la proiectare?

Scaun-în-grădina-idei-moderne-bancă din oțel Corten

De îndată ce a fost stabilită locația pentru noua zonă de relaxare din grădină, puteți începe – mai întâi zona este nivelată, apoi se așează o acoperire de podea adecvată / pietriș, pavaje sau lemn /. Partea din spate este ecranată cu un gard din lemn sau un perete de beton paravent / superior, mobilierul este aranjat. Dacă colțul de lounge din grădină este planificat ca un scaun permanent, poate fi instalată o bancă de grădină din beton sau oțel corten cu un accesoriu din lemn. Un bol de foc creează o atmosferă confortabilă, o fântână de cameră relaxează simțurile.

Scaune moderne în grădină – bancă din beton cu blat din lemn 

Scaune-în-grădină-moderne-cu-perete-lemn-grădină bancă

O grădină cu scaun devine rapid o cameră în aer liber foarte folosită dacă există o zonă de relaxare confortabilă în exterior. Fie pentru o pauză de cafea în aer liber sau ca o oportunitate plăcută în aer liber pentru momente sociabile cu prietenii, este întotdeauna utilă o zonă în aer liber atrăgătoare și proiectată armonios, cu scaune. Chiar și cel mai mic spațiu exterior poate emana confort și o atmosferă intimă dacă designul său este bine gândit. Scaunele de succes ar trebui să se potrivească armonios în grădină. Acest lucru va extinde mai mult sau mai puțin suprafața de locuit. Pentru a vă simți confortabil în casă, de obicei contribuie un scaun confortabil și o protecție adecvată împotriva vântului, a soarelui și a ochilor curioși. Un loc pentru a pune băuturi și alte articole sau pur și simplu o masă laterală oferă un confort suplimentar.

Dacă grădina este mică, gardul de lemn poate fi plantat

Locuri-în-grădină-mobilier-modern-din-ratan-mobilier-gard-din-lemn-verde

Dacă doriți să vă bucurați de scaune moderne și confortabile în propria dvs. zonă verde, o suprafață bună vă asigură acest lucru. O punte din lemn emană confort și funcționează foarte bine ca o variantă a pardoselii din lemn din interiorul casei. În plus, plăcile de terasă de înaltă calitate sunt aproape lipsite de așchii, astfel încât să puteți merge desculț pe ele fără ezitare. Pentru familiile cu copii este cu siguranță un punct pro important, pentru că altfel terasa din lemn poate deveni rapid o experiență neplăcută. Cu toate acestea, doar plăcile WPC garantează o viață fără așchiere. Materialul este de fapt pe bază de lemn, are aspectul popular al lemnului, dar este realizat împreună cu materiale plastice ecologice și, prin urmare, nu se desparte deloc. Spre deosebire de o terasă de piatră, o experiență plăcută este garantată aici atât la frig dimineața devreme, cât și la căldura prânzului. Pentru clădirile cu caracter rural, alegerea poate fi mai mult pe pavaj de clincher sau piatră naturală. Pe de altă parte, pietrișul este o altă variantă foarte populară pentru o suprafață de grădină ușor de întreținut, dar nu garantează o suprafață stabilă pentru amenajarea mobilierului de grădină sau a scaunelor.

Scaunele moderne din grădină sunt protejate de stradă cu un perete

Scaune-în-grădină-scaune-moderne-masă-metal-gard-din-lemn-terasă

Dacă proprietatea este suficient de mare, pot fi create mai multe locuri în grădină sau locul lor poate fi schimbat în funcție de condițiile meteorologice favorabile. Deci, primăvara, o măsuță cu două scaune este amenajată sub un copac și toamna – într-un arbor adăpostit. Un ecran sensibil de confidențialitate este un avantaj, mai ales în oraș și în imediata apropiere a străzii și a vecinilor. În funcție de orientare și situația proprietății, aceasta poate fi folosită și ca sursă de umbră. De cele mai multe ori este deosebit de benefic să ai un perete mic în apropiere pentru a degaja căldura. Dacă nu sunt disponibile, elementele de cățărare, indiferent dacă sunt înverzite cu plante cățărătoare sau nu, servesc ca o demarcație fermecătoare de la proprietatea vecină. O alternativă masivă este uneori un zid sau, dacă nu este foarte solid, un gard viu tăiat bine.

Arborele ca furnizor de umbră în grădină

Așezarea-în-grădină-idei-moderne-sub-copac

Dacă intenționați să vă așezați în grădină, spațiul din podea ar trebui să ofere suficient spațiu pentru a vă întinde picioarele confortabil și pentru a vă putea îndepărta de scaun fără a fi nevoie să vă deplasați. De exemplu, următoarele sunt dimensiunile minime:

  • pentru două persoane – 2 x 2 m
  • pentru trei persoane – 3 x 2 m
  • pentru patru persoane – 3 x 3 m
  • pentru șase sau mai multe persoane – 3,8 x 3 m

În funcție de cât spațiu este încă disponibil, puteți adăuga plante și accesorii în ghivece. Specimenele de trâmbițe ale îngerilor sau de palmieri în creștere completă sunt deosebit de expansive. Pentru fanii grătarului, există apoi o opțiune ieftină de a transforma spațiul liber într-o zonă pentru grătar. Pentru cei care ocazional se așteaptă la un număr mai mare de invitați, o peluză în jurul scaunelor ar putea avea cel mai mult sens pentru a putea extinde spațiul acolo în timpul sărbătorilor.

Zonă de relaxare confortabilă în grădina din față – bancă de grădină din lemn cu plante confortabile

Așezarea-în-grădina-fără-acoperiș-curte

Fiecare scaun poate fi modelat ca o insulă clar delimitată, de preferință proiectată geometric, care acționează ca un element structural izbitor. Sau creați tranziții ușoare către mediu, care pare mai calm și vă oferă o senzație de securitate. În orice caz, mai multe locuri sunt un mare avantaj, deoarece se îmbogățesc cu perspective diferite. Pentru a obține noi idei de design și inspirație, răsfoiți prin galeria foto.

 Pat de zi din ratan și bancă de beton în grădina retrasă

Scaun-în-grădină-bancă-din-beton-romantică-din-ratan

 Șezlongurile de pe terasa din lemn oferă o vedere frumoasă la grădină

Locuri-în-grădină-șezlong-terasă din lemn de bușteni

Asigurați-vă că șezuturile în grădină sunt confortabile și economisesc spațiu

Locuri-în-grădină-acoperiș-pergola-idei

Așezarea în grădină cu pietriș ca podea

Așezarea-în-grădina-grădină-modernă-bancă-de-grădină-pietre-de-pavaj

Așezarea-în-grădina-pietriș-față-grădină-colț-canapea-bol-rotund-beton-foc

Locuri-în-grădină-bancă-din-lemn-idei-de-iluminat

Scaune-în-grădină-pietriș-bambus-protecție a vieții private-mobilier din lemn

Scaun-în-grădină-modern-gradină-bancă-beton-foc castron

Așezarea-în-grădina-grădină-bancă-zid-de-piatră naturală

Așezarea-în-grădină-agățat-scaun-idei-gazon

Așezarea-în-grădina-bancă-perete-verde-plantat

Scaun-în-grădina-piscină-cu-perete-ecran de confidențialitate

Locuri-în-grădină-idei-moderne-de-cortină-design

Locuri-în-grădină-colț-cu-vedere-frumoasă

Locuri-în-grădină-protecție-confidențialitate-mobilier-design-modern

Scaune-în-grădină-gazon-terasă din lemn-decor de grădină

Așezat-în-grădina-bancă-de-beton-cu-foc de lemn

Locuri-în-grădina-grădină-bancă-pe-deal

Locuri-în-grădină-șemineu-grup de șezut-gard din lemn

Locuri-în-grădina-colț-bancă-terasă din beton-lemn

Zona de relaxare-în-grădina-bancă-grădină-modernă-terasă-cu-gazon-artificială

Locuri-în-grădină-de-grădină-din-lemn-bancă-idei

Scaun-în-grădină-cu-perete-bancă-de-grădină-modern

Așezarea-în-grădina-colț-bancă-foc-bol-grădina din față

Scaun-în-grădină-bancă-beton-lemn-suport-bancă-grădină

Locuri-în-grădină-scaune-beton-șemineu-terasă

Locuri-în-grădină-grădină-bancă-zonă de luat masa-acoperiș

Locuri-în-grădina-lângă-terasa-piscină

Scaun-în-grădină-șemineu-modern-bancă de beton

scaune-grădină-iaz-modern-plăci-de-beton-minimaliste-din-bușteni

scaune-grădină-bancă-modernă-cărămizi-plante paturi-perete

scaune-grădină-grădină-scufundată-modern-șemineu-scaune

scaune-grădină-moderne-dale de piatră naturală-protecție intimitate-lemn-bancă-cărămidată

scaune-grădină-modern-grădină-mobilier-șezlonguri-salon-cocon