toamnă

Mobil de toamnă Tinker cu copiii: 8 proiecte DIY

Artizanatul este o mare activitate de agrement împotriva plictiselii în zilele reci și înnorate de toamnă. Materialele naturale, cum ar fi conurile, frunzele de toamnă și ghindele sunt ideale pentru acest lucru, dar puteți face și voi un decor frumos de toamnă din aluat de sare, sticlă sau carton. În articolul de astăzi vă vom arăta opt idei despre cum puteți face un mobil de toamnă. Cu aceste proiecte DIY interesante, distracția manuală pentru tineri și bătrâni este garantată.

Mobil de toamnă Tinker: vopsiți zgomote de vânt din sticlă în culori de toamnă

Mobilier de toamnă Tinker din sticlă cu copii

Puteți transforma clopoțelele de sticlă într-un mobil de toamnă în cel mai scurt timp. Frunzele din sticlă cu ochiuri pentru agățat se găsesc la Dawanda, Amazon sau Etsy. Dar puteți găsi ceva și la piața locală de vechituri. De asemenea, aveți nevoie de margele de sticlă în culori de toamnă, ață de cusut transparentă, vopsele de sticlă și fire mobile de diferite dimensiuni. Toate materialele sunt disponibile în magazinele de artizanat.

Artizanat mobil de toamnă cu copii vopsesc captatoare de vise

Cum să faci mobilul drăguț de toamnă: așează frunzele de toamnă pe carton sau pe altă suprafață. Rugați copiii să le picteze. În acest scop, puteți utiliza vopsele de vitralii, acestea sunt aplicate cu o perie în mod similar cu acuarele. Foarte potriviți sunt și așa-numiții producători de perle. Acestea sunt pixuri de sticlă pe bază de apă, care sunt disponibile în diferite puncte forte și culori. Aceasta înseamnă că chiar și copiii de vârstă pentru grădiniță pot picta și desena contururi. Pentru ca vopselele din sticlă să fie durabile, acestea trebuie să se usuce timp de 5 ore la temperatura camerei și apoi coapte la cuptor la 150 de grade Celsius timp de aproximativ 30 de minute.

Mobilele de toamnă sunt fabricate din sticlă și margele de sticlă

După ce frunzele de toamnă au fost vopsite și vopseaua s-a uscat complet sau s-a impermeabilizat, puteți tăia firul de cusut transparent și filele de sticlă pe el. Îndoiți trei fire mobile în cercuri și legați cercurile împreună cu sârmă de ambarcațiuni. Apoi agățați detaliile de sticlă pe ea.

Realizați Herbst Mobile din sticlă Instrucțiuni

Mobilul din sticlă nu este potrivit pentru a fi agățat în camera copilului sau a bebelușului, deoarece există riscul de rănire sau sufocare. Puteți agăța mobilul în grădină și îl puteți folosi ca sunet de vânt sau îl puteți expune în camera de zi, pe hol și în bucătărie. Asigurați-vă că copiii mici și animalele de companie nu pot ajunge la el.

Faceți toamna mobilă din frunze de aluat de sare

Mobil de toamnă din frunze din aluat de sare

Puteți modela numeroase decorațiuni și figuri din aluat de sare. Cel mai bun lucru este că amestecurile de aluat de sare pot fi, de asemenea, vopsite. Majoritatea sunt livrate în culoarea fildeșului. Trebuie să amestecați aluatul de sare și apa călduță într-un raport de 3: 1. Argila de modelat finită poate fi modelată după cum doriți cu instrumente precum cuțite de precizie, presă de frământat și bețe de lemn ascuțite și ștampilate cu ștampile. Puteți îndoi ușor frunzele de toamnă cu mâinile pentru un efect 3D. Apoi lăsați frunzele de toamnă să se usuce la aer.

Folosiți vopsele acrilice pentru a vopsi aluatul de sare. Puteți încredința copiilor și această sarcină. Alegeți culori de toamnă precum coral, galben, roșu cărămidă și amestecați-le cu verde și albastru. Acest lucru creează un ansamblu vesel, perfect pentru perioada de tranziție dintre sfârșitul verii și toamna. După ce vopsiți frunzele de toamnă, lăsați vopseaua să se usuce complet. Între timp, puteți căuta ramuri de copaci potrivite în grădină sau în parc.

Colorați ramul copacului auriu și lucrați cu mobilul de toamnă

Tăiați ramura aleasă, scoateți coaja, periați-o și curățați-o și lăsați-o să se usuce. Apoi puteți acoperi suprafața de lucru cu ziar și pulverizați ramura copacului cu spray de vopsea. Nuanțele metalice precum aurul, aurul roz, bronzul sau cuprul arată foarte frumos. Mai întâi pulverizați ramura dintr-o parte și lăsați-o să se usuce. Apoi întoarceți-l și pulverizați-l din cealaltă parte.

Coaceți frunzele de toamnă din aluatul de sare în cuptor și vopsiți

Apoi puteți aplica vopsea aurie pe frunzele de toamnă. Devine mai eficient dacă lipiți folie de aur pe frunzele de toamnă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu periați frunzele de toamnă cu un strat subțire de lipici de artizanat, cum ar fi Mod Podge, care este folosit pentru decupaj. Apoi puneți folie de aur deasupra cu pensete.

Faceți singur mobil din frunze de toamnă din aluat de sare Instrucțiuni

Apoi, nu mai rămâne decât să atașați frunzele de toamnă la șir sau la firul de cusut cu adeziv și să le legați de ramura copacului. Rezultatul final este garantat pentru a fascina întreaga familie și prieteni.

Faceți mobil din frunze frumoase de toamnă din aluat de sare

Apropo, dacă nu aveți experiență cu aluatul de sare, puteți face și frunze de toamnă din carton. De asemenea, puteți cumpăra frunze de toamnă din plastic și le puteți picta.

Realizați decorațiuni de toamnă cu pene

Asigurați-vă decorațiunile de toamnă faceți mobil din pene

Materialele naturale aduc o notă de naturalețe în interior. Nu puteți colecta doar pene de păsări în pădure, ci și comandați-le online în orice magazin de artizanat. Vă oferim o idee de artizanat care se potrivește perfect mobilierului scandinav modern. Realizează un mobil de toamnă din pene albe, dintre care unele colorezi auriu.

Realizați singur mobil din lemn

Aveți nevoie de următoarele materiale:

  • Curele din piele de culoare nisip
  • 1 băț de lemn cu diametrul de 1,5 cm
  • Primăvara, colorată
  • Pene, albe

Vopsiți pene de păsări aurii cu vopsea spray

Acoperiți suprafața de lucru sau masa de luat masa cu o pătură din țesătură. Pentru a fi în siguranță, puteți pune folie de plastic peste ea. Apoi țineți pința cu o mână și pulverizați vârful cu spray auriu. Păstrați flaconul de pulverizare la 4-5 cm distanță de pene pentru un efect maxim.

Mobilul cu pene de pasăre îți face idei singur

Lasă penele să se usuce, apoi leagă-le de bățul de lemn cu snururi de piele. De asemenea, puteți proceda în mod similar cu alte materiale naturale, cum ar fi conurile de pin sau castanele. Lăsați-vă imaginația să crească și creați decorațiuni eficiente de toamnă. De asemenea, puteți folosi penele de culoare aurie ca decorațiuni de iarnă și de Crăciun pentru masa de luat masa.

Faceți telefoane mobile de toamnă din fetru cu copiii

Realizați toamna mobilă din frunze de fetru

Îți place o decorație veselă de toamnă pentru creșă? Apoi, faceți aceste mici frunze vesele de toamnă. Aveți nevoie de foi de pâslă în galben, portocaliu, maro deschis și închis, precum și verde deschis și verde închis. De asemenea, veți avea nevoie de ață de cusut galbenă, de o ramură subțire de copac și de un șnur pe care să-l atârnați.

Mobilele de toamnă din fetru fac materialele

De asemenea, aveți nevoie de adeziv fierbinte, un creion și o foarfecă ca accesorii. Puteți folosi în continuare resturi de fetru pentru detaliile mai mici. Punctele din hârtie autoadezivă sunt de asemenea potrivite. Cum se realizează dispozitivul mobil: Mai întâi, creați un șablon pentru frunzele copacului și transferați-l pe materialul din pâslă. Decupați mai multe foi de pâslă. Decupați două bucăți de fir de cusut pentru fiecare frunză de toamnă și lipiți-le pe spatele detaliului de pâslă.

Decorațiuni de toamnă din pâslă Faceți din pâslă frunzele de toamnă

Aveți nevoie în total:

  • 2 bucăți de foi de pâslă de fiecare culoare
  • 1 gură din hârtie sau fetru pentru fiecare mascul
  • 2 ochi pentru fiecare mascul
  • Ață de cusut sau sfoară în galben, de trei lungimi

Faceți foi de ridicare din pâslă și fir și legați-le împreună

Puneți masculii împreună și lăsați lipiciul să se usuce. Dacă nu aveți lipici fierbinte acasă, puteți folosi lipici pentru pâslă. În acest caz, puteți pune bărbații pe podea și puteți stiva mai multe cărți deasupra. Apoi, nu mai rămâne decât să închideți masculii. Pentru a face acest lucru, înnodați capetele sfoară. Ar trebui să pară că bărbații se țin de mână. Dacă doriți, puteți înfrumuseța ramura copacului cu alte detalii din pâslă.

Fă mobilă de toamnă din ghinde

Realizați singuri decorațiuni de toamnă pentru perete în sufragerie

După cum am spus, puteți face și un mobil de toamnă din ghinde. Aveți nevoie de 20 de ghinde, sârmă de ambarcațiuni, fir de sfoară sau nailon, o ramură de copac și bandă. Legați ghindele în perechi cu firul de ambarcațiuni și agățați-le de o ramură de copac folosind șirul.

Realizați singuri decorațiuni de toamnă din materiale naturale, cum ar fi ghinde

Această idee de artizanat este foarte ușoară, poate fi realizată chiar de începători complet în cel mai scurt timp și cel mai bun dintre toate – nu aveți nevoie de instrumente, documente sau materiale de artizanat. Folosiți clești de grădină pentru a tăia firul de ambarcațiuni. Dacă doriți, puteți condimenta ghirlanda cu flori de toamnă proaspete sau uscate. De asemenea, puteți agăța conuri de pin, atâta timp cât alegeți altele mai mici.

Mobilele de toamnă din ghinde fac o idee de decor pentru camera de zi

Puteți atârna frumoasa decorație de toamnă pe un perete gol din sufragerie. De asemenea, taie o cifră fină deasupra căminului, deoarece poate fi combinată cu plante în ghivece, dovleci decorativi și conuri de pin.

Tinker Autumn Mobile: Colorează frunzele de toamnă în aur

Mobilul de toamnă cu copiii încearcă ideea DIY pentru frunze aurii de toamnă

Organizați o excursie cu copiii și colectați frunze de copac – puteți colecta atât frunze de toamnă, cât și frunze verzi. Apoi apăsați frunzele de toamnă astfel încât să reziste cât mai mult posibil. Ciupiți foile de hârtie între prosoape de hârtie. Apoi puneți o carte mare pe o măsuță de cafea, puneți plantele pe ea. Stivați mai multe cărți deasupra și lăsați foile să se usuce timp de zece zile.

Curățați, clătiți și tăiați o ramură a unui copac. Apoi lăsați-l să se usuce la temperatura camerei. Apoi puteți pune împreună Herbst Mobile. Pentru a face acest lucru, pur și simplu așezați frunzele de toamnă pe o față de masă sau un tricou vechi și pulverizați-le cu spray auriu. Lăsați-l să se usuce, întoarceți-l și, de asemenea, colorați cealaltă parte în aur. Apoi legați firul de cusut de tulpinile frunzelor de toamnă și agățați-l de ramura copacului.

Faceți ca toamna să fie mobilă din frunze și flori uscate

Herbst Mobile realizat din materiale naturale

În continuare, vă vom explica cum să creați un mobil de toamnă în stil vintage. Este realizat din flori uscate, părți de plante și frunze de toamnă și arată foarte natural. Pentru a face acest telefon singur, colectați comori naturale într-o excursie în pădure. Apoi agățați-le într-un loc bine ventilat, întunecat și uscat. Mansarda sau pivnița sunt ideale în acest scop. De asemenea, puteți lăsa să se usuce pe hol flori de toamnă, frunze de copaci și altele asemenea.

Toamnă mobilă de toamnă cu materiale naturale Instrucțiuni

Faceți mobil din aluat de sare în culorile toamnei

Mobil de toamnă cu copii din instrucțiuni de aluat de aluat de sare

Instrucțiunile finale sunt pentru un mobil cu curcubee din aluat de sare. Ele strălucesc în culori vesele de toamnă, cum ar fi portocaliu și roșu de cărămidă și se combină armonios cu mobilierul într-un stil modern de casă de țară. Puteți asambla mobilul din lut de modelat, mărgele din lemn, corzi din piele și un băț din lemn. Puteți folosi o frigarui de lemn pentru a face găuri în curcubeu. Urmați instrucțiunile pas cu pas.

Materiale necesare pentru mobil cu curcubee din aluat de sare

Cum se face mobil de toamnă din instrucțiunile de aluat sfânt și sărat

Căptușiți suprafața de lucru cu folie alimentară și formați curcubeii din lut de modelat

Instrucțiuni de artizanat mobil de toamnă pentru a face curcubeu din aluat de sare

Faceți găuri în curcubeu cu o frigăruie de kebab

Instrucțiuni de artizanat pentru mobil din curcubeu cu aluat de sare în culori de toamnă

Înfășurați mărgele de lemn pe cordonul de piele și legați curcubeele împreună

Realizați singuri instrucțiuni de artizanat pentru mobil din culorile toamnei

Lăsați figurile de lut de modelat să se usuce la aer și apoi închideți dispozitivul mobil

Instrucțiuni de utilizare mobilă

Tinker mobile de toamnă