accesorii

Tendințele genelor 2021: aceste genți vor fi purtate de fetele de modă în primăvara următoare

Toate fashionistele știu că geanta de mână este la fel de importantă ca ținuta în sine. Deși majoritatea dintre noi facem mai puține călătorii în aceste zile, rămâne nevoia de a ne învârti în jurul bunurilor noastre. Fie că avem alimente, o băutură sau elementele esențiale pentru o scurtă escapadă de weekend, noi femeile încă ne bazăm foarte mult pe gențile noastre. Designerii care își prezintă colecțiile de primăvară 2021 au luat act de acest lucru și ne-au lăsat fără lipsă de opțiuni, deși cei cu un avantaj mai practic. Pentru anul următor, iubitorii de accesorii ar trebui să fie atenți la gențile care sunt atârnate deasupra corpului, ascunse sub coate sau introduse în alt mod în sensul nostru de stil. Anul următor ar putea foarte bine să anunțe o întoarcere semnificativă la luxul subevaluat, cu accent pe genți frumos lucrate. De la maxi la micro, există dimensiuni și forme care vor atrage toată lumea. Și mai sunt multe, multe altele – rămâneți la curent în timp ce vă prezentăm Bag Trends 2021.

Cele mai mari 5 tendințe de genți în 2021

Tendințe genți 2021 detalii lanț de culori luminoase

Anul se apropie de sfârșit și așteptăm deja cu nerăbdare anul de modă 2021. Căutați și cele mai tari idei de stil pentru sezonul următor? Nu se așteaptă nicio schimbare majoră a tendințelor în primăvara următoare, ci mai degrabă o repetare a unor tendințe dovedite și a aplicării lor practice. Am demontat ceea ce au avut de oferit designerii și am scos la iveală tendințele de saci care pot funcționa și acum, chiar dacă primăvara este încă atât de departe. Consultați pungile IT pe care le va purta fiecare fată de modă în 2021!

1. Buzunare de dimensiuni mari

geanta supradimensionată este la modă

Această tendință îi va mulțumi mai ales pe cei care doresc întotdeauna să aibă totul la îndemână. Pentru că în 2021, gențile supradimensionate vor fi complet șold. Sunt incredibil de versatile și se potrivesc în aproape orice ocazie. Fie pentru o achiziție rapidă, fie pentru o călătorie de weekend în ultimul minut, gențile de format mare vă vor transporta cu mult dincolo de sezonul următor.

Geantă împletită de format mare în bej asociată cu îmbrăcăminte neagră

Se aplică următoarele: cu cât este mai mare, cu atât mai bine! Spre deosebire de genti de mână care au cucerit podiumurile în ultimii ani, totul își găsește locul în geanta XXL. Nu trebuie să vă gândiți de două ori la ce ruj să vă puneți în buzunar – luați doar ambele! Geanta de cumpărături vine în diferite culori și materiale – totul este permis, de la piele la țesătură.

2. Ambreiajul mare

Genti Trends 2021 Clutch Balmain în culoarea neon de format mare

Deci, geanta trebuie să fie mare în 2021. Și asta se aplică în totalitate ghearelor. Ceea ce am transportat anterior ca geantă de seară va fi considerat potrivit pentru utilizarea de zi cu zi în primăvara viitoare. Datorită formatului mai mare, toate lucrurile pot fi stocate în ambreiaj. Devine elegant și practic în același timp!

3. Concentrați-vă pe materialele naturale

Geantă coș Altuzarra cu dungi de piele neagră

Atenție tuturor iubitorilor de natură! Gențile realizate din materiale naturale sunt încă printre cele mai mari tendințe de genți în 2021. Indiferent dacă este paie, plasă sau frânghie – alegerea depinde de dvs. De la pungi la pungă până la pungi pentru picnic – anul viitor vom vedea aceste pungi it peste tot.

Pungile realizate din materiale naturale sunt la modă punga de paie Bembien

La fel ca în 2020, probabil că vom petrece mult timp în aer liber în primăvara următoare. Geanta pentru coș este tovarășul perfect pentru picnicuri și plimbări în parc. Cu el faci o adevărată declarație de modă.

4. Detalii despre lanț

Detalii despre lanț geanta 2021 de Louis Vuitton

În anul care vine poate fi vizibil. Dacă îți place ceva mai cochet, gențile cu detalii de lanț sunt alegerea potrivită. Poate că nu v-am surprinde că colierele supradimensionate sunt la moda. Lanțurile au cucerit deja lumea modei în această iarnă, ca accente pe cizmele noastre preferate. Pungile cu detalii de lanț vor domina străzile primăvara și abia așteptăm.

geantă mică de mână neagră cu perle și lanț de la Chanel

Deci, ce modele sunt potrivite? Indiferent dacă este mare sau mică, o geantă cu mâner dintr-un lanț mare, atrăgător, îți va completa perfect aspectul primăvara. Preferați modele subtile? Nu vă faceți griji, deoarece lanțurile mici, ca bretele de umăr sau ca decor pe geantă, sunt, de asemenea, adevărate atracții.

5. Setați accente cu culori strălucitoare

Tendințe genți de blocare a culorilor 2021 cu lanț roșu geantă de mână Versace

Când vine vorba de culoare, tendințele pentru saci din 2021 au, de asemenea, multe de oferit. O geantă de mână într-o culoare strălucitoare și strălucitoare este obligatorie pentru toate fetele de modă. Devine un adevărat punct de atracție chiar și cu ținute simple, prin care viteazii pot încerca chiar și o blocare a culorilor jucăușă cu el.

Acestea sunt pachetele IT ale sezonului

Gențile în culori vii combină primăvara

Mari, colorate sau naturale, tendințele genților pentru 2021 sunt orice altceva decât plictisitoare. Dar cum pot fi combinate cu o ținută? Răsfoiți prin galeria noastră de imagini, unde am colectat multe idei de stil cu pachetele IT ale sezonului. Pregătiți-vă pentru primăvara care vine în timp util!

Geantă oversize neagră de la Dolce & Gabanna cu un mâner cu lanț mare asociat cu o ținută alb-negru

Genți XXL în magazinul trendy negru cu mâner cu lanț de Dolce și Gabbana

Geanta Valentino XXL cu nituri în portocaliu condimentează orice ținută simplă

Genți Trends 2021 Geantă oversize în portocaliu cu nituri de Valentino

Pungile de dimensiuni mari se potrivesc, de asemenea, cu un aspect de afaceri

Geantă oversize în galben combinată cu o ținută potrivită pentru birou

Trei tendințe de genți pentru 2021 într-un singur design: ambreiajul mare de la Louis Vuitton

Clutch Louis Vuitton verde cu detaliu lanț

Ghearele mari se potrivesc bine cu rochiile casual

Ambreiaj mare combină rochia largă

Această geantă de coș cu mâner de frânghie este la modă pentru anul care vine

geantă elegantă de coș de la Etro cu mâner de frânghie

Buzunarele rotunde din paie completează fiecare ținută monocromă

Pungile mici din materiale naturale vor fi populare în 2021

Clasicul dintre gențile realizate din materiale naturale: Cult Gaia

Geanta rotundă Cult Gaia din bambus este din nou la modă

Această geantă albastră din plasă de la Longchamp este indispensabilă pentru primăvara anului 2021

Genti Trend 2021 realizate din materiale naturale Geanta mesh in albastru de Longchamp

Culorile strălucitoare sunt la modă în primăvara anului 2021

Tendințe genți primăvară 2021 roz Chanel

Versace se bazează pe culori strălucitoare și detalii despre lanț pentru colecția de genți 2021

geantă de mână violet de la Versace cu lanț portocaliu

Geanta care atrage privirea este întotdeauna un adevărat punct de atracție

Tendințele genelor 2021 setează accente cu genți în culori vii