Știri despre vedete

O ședință foto cu Rihanna, Naomi Campbell și Iman

Fotografiere-cu-Rihanna-și-Campbell

Olivier Rousteing, proiectantul principal al Casa de moda Balmain, a reunit icoanele Rihanna, Iman și Naomi Cambpell împreună pentru o ședință foto. O parte din actuala colecție Balmain a fost fotografiată. Fotograful acestei filmări este Emma Summerton. Fotografiile sunt pentru revista W. Verificați acest minunat Sedinta foto cu Rihanna, Iman și Campbell.

Sedinta foto cu Rihanna, Iman si Naomi Campbell

trei-modele-cu-păr-negru-Campbell-Rihanna-Iman

Olivier Rousteing a fost inspirat pentru asta Sedinta foto cu Rihanna, Iman și Naomi Cambpell prin rădăcinile multiculturale ale celor trei frumuseți. Tradițiile lor, atât din triburile sălbatice, cât și din societatea modernă, completează minunat cele trei supermodele exotice.

Sedinta foto cu Rihanna, Iman si Campbell – o intalnire cu dinamism

sedinta foto super modele

Cel mai important, caracteristicile multiculturale ale participării lui Balmain și Olivier la Sedinta foto cu Rihanna, Naomi și Iman subliniază dinamismul și combinația rară de flexibilitate și lumea modei. „Aceste femei sunt o inspirație pentru atât de mulți oameni diferiți. Întâlnirea dvs. într-un singur loc este conceptul pentru care mă străduiesc. Slujba mea nu este doar să creez haine, ci și să ofer o nouă perspectivă asupra modei ”, spune Olivier Rousteing.

La ce să ne așteptăm pe pista de modă din toamnă

Modelaufsteg-Balmain-Fashion-Autumn-Winter

Icoanele stilului modernității

icoane-trei-modă-Rihanna-Campbell-și-Iman

Fotografie privată înainte de ședința foto

Rihanna-cu-Iman-supermodele-pozat

Fotografiate împreună pe covorul roșu

Rihanna-cu-Nomi-Campbell-covorul-rosu

Balmain pentru toamna iernii 2014

Balmain-Fashion-Fall-Winter-Rihanna-with-Campbell-and-Iman