Proiectarea unghiilor

Unghii neon la modă: 8 modele grozave de unghii de culoare neon pentru vară!

La fel ca multe alte tendințe de frumusețe din anii nouăzeci pe care le iubim, culorile neon sunt chiar în partea de sus a listei chiar acum. De la umbra de ochi neon până la părul neon, există atât de multe moduri de a te juca cu culorile luminoase ale neonului. Înțelegem că aceste culori pot părea prea vibrante și vizibile pe față sau în jurul acesteia. Există încă un mod simplu și mai subtil de a simți tendința neonului: unghiile neonului.

Unghiile neon sunt tendința verii 2021

Cu vara în plină desfășurare, acum este momentul perfect pentru a oferi unghiilor un pop care te va duce instantaneu în starea de spirit de vacanță. Consultați aceste 8 moduri de a purta unghii neon și memorați cele mai bune idei pentru următoarea dvs. întâlnire de design de unghii!

1. Unghii de neon franceze

unghii de vară neon franceză

În primăvară, unghiile franceze pastelate erau foarte populare. Acum vara, vârfurile unghiilor sunt vopsite în culori neon atrăgătoare, precum roz, portocaliu, galben și coral. Cu culorile neon, unghiile dvs. franceze pot obține o întorsătură modernă și strălucitoare în cel mai scurt timp.

Unghii scurte de gel cu bordură de neon

franceză de vară neon pentru unghii scurte

Cine spune că trebuie să alegeți o singură culoare neon? Alege nu doar una, ci cinci nuanțe diferite! Serios, cu tendința unghiilor neon la vârf, nu există un moment mai bun pentru a vă răsfăța cu o mană curcubeu neon. Pentru a obține un aspect vesel, estival, vopsiți fiecare vârf de unghie într-o nuanță de neon diferită.

Sfaturi franceze în formă de V

Unghii de neon franceze în portocaliu și verde neon

Puteți adapta designul unghiilor franceze la forma unghiilor. De exemplu, dacă preferați să purtați unghiile într-o formă dreptunghiulară, puteți proiecta vârful francez în formă de V. Cu Sqoval și Almond Nails, cel mai bine este să vă bazați pe linia de zâmbet clasică și rotunjită.

Unghii Squoval cu vârfuri franceze în corali 

unghii roz neon cu vârfuri franceze

2. Unghii de neon cu pete de leo

idei cuie neon scurt

O altă tendință de design cool a unghiilor care circulă acum pe Instagram este combinația de culori neon și imprimeuri leopard. Dungile colorate pe care sunt desenate apoi pete negre de leopard sunt speciale. Acest design de unghii vine pe cont propriu pe o haină de bază în ton nud.

Design de unghii cu galben neon

unghii neon galbene cu dungi leo

Banda ar trebui să treacă vertical pe întregul pat al unghiilor. Modelul Leo este apoi pictat cu negru peste această dungă colorată. Restul unghiilor vin de obicei în aceeași nuanță de neon.

Unghii de neon în roz

unghii roz neon mat cu imprimeu leopard

În funcție de cât de colorat doriți să fie designul unghiilor dvs., puteți alege o culoare neon diferită pentru fiecare unghie. Cu ajutorul stratului de bază ușor, totul pare încă armonios și nu prea îndrăzneț.

Unghii neon curcubeu în mat

unghii neon mate cu model leo

3. Unghii retro învolburate în culori neon

Model retro în culori neon pe unghii lungi cu gel

Nu putem vorbi despre tendințele de proiectare a unghiilor 2021 fără a menționa unghiile neon de șold în stilul anilor 70! Acestea sunt soluția supremă pentru unghiile distractive de vară, care sunt luminoase și pregătite pentru Instagram.

Valurile încep și se termină în locuri diferite

Design de unghii în stil retro în culori neon

O bază de ojă deschisă sau de culoare nud este folosită. Apoi, linii ondulate înguste și mai largi sunt trasate cu o perie fină de ojă. Cu forma de undă exactă și numărul de culori puteți lăsa abur complet creativ.

Swirl Nails te pune imediat într-o dispoziție bună

unghii neon de vară în roz și galben cu spațiu negativ

Această tendință de unghii este extrem de versatilă. Puteți fie să adăugați un design răcoros la fiecare altă unghie pentru a adăuga câteva accente, fie puteți evoca linii ondulate colorate pe toate unghiile.

Design simplu de vârtej pe degetul inelar

unghii scurte de neon în roz cu sclipici

4. Unghii de neon 2021: Colorate și abstracte

unghii de neon colorate cu frunze de aur

Dacă doriți să creați singur un design de unghii de neon, un design abstract ar putea fi doar lucrul pentru dvs. Formele neregulate pot fi folosite pentru a ascunde erorile. Puteți alege două sau trei culori de lac de unghii neon și le puteți combina pentru un aspect atrăgător de blocare a culorilor.

Unghii neon neon în roz, albastru și alb

cuie de vară neon cu model abstract în roz și albastru

Alternativ, puteți utiliza o ojă albă ca bază pentru a seta culorile neonului ca accente. Designul abstract al unghiilor poate fi completat minunat cu folie de aur și linii fine de gel de păianjen.

5. Unghii neon neon

Unghii de vară în culori neon

Unghiile degradate, așa-numitele unghii ombre, nu sunt o tendință nouă, dar aspectul poate fi implementat și cu culori neon. Motivele de unghii negre, cum ar fi scoicile, stelele de mare și palmierii, vin pe propriile lor pe acest fundal colorat.

Unghii de neon cu aspect ombré

unghii neon cu un gradient între roz portocaliu și galben

Cea mai populară variantă pentru un design de unghii de vară este gradientul de culoare de la roz la portocaliu la galben. Unghiile amintesc de cocktailul Tequila Sunrise și arată la fel de delicios. Băutura colorată a servit ca inspirație și pentru această culoare îndrăzneață a părului.

Palmierii sunt un motiv popular pentru unghiile de vară

coral neon și unghii galbene cu gradient

6. Unghii neon neon

cuie stiletto neon portocaliu mat cu ombre

Îți place să fii discret? Atunci acest design de unghii este pentru tine! Aspectul mat este un trend trendy care face ca culorile neonului să pară moi și catifelate în loc să fie atât de strălucitoare.

Unghii de vară într-un aspect delicat mat cu accente neon

unghii scurte de neon mat în nud, roz și portocaliu

7. Unghii de neon cu sclipici și spațiu negativ

unghii neon cu sclipici negru și galben

Cu o ojă atât de strălucitoare pe unghii, uneori mai puțin este mai mult. Puteți face o declarație îndrăzneață cu un aspect spațial negativ care include doar unul (sau două) tonuri de neon. Cu un pic de sclipici negru și argintiu puteți evoca un contrast frumos.

Unghii neon portocalii cu sclipici

Unghii neon cu portocaliu, sclipici și negru

8. Unghiile scurte de neon – subtile și atrăgătoare în același timp

unghii de culoare galben neon cu sclipici

Doriți să încercați tendința de manichiură în vara anului 2021, dar nu sunteți un fan al modelelor de unghii prea complicate? Pentru acest aspect simplu, dar cool, de exemplu, se combină o singură culoare neon, o nuanță deschisă deschisă și puțină sclipici argintiu. Acest lucru are încă un efect magic și, de asemenea, se potrivește cu tendința geometrică a unghiilor, care s-a bucurat de o mare popularitate în ultimii ani.

unghii neon portocalii cu sclipici

Dacă aveți nevoie de mai multă inspirație pentru următorul dvs. design de unghii, consultați 90 din cele mai frumoase idei de unghii cu gel pentru 2021 din acest articol!