toamnă

Ghirlanda de toamnă Tinker cu copii: idei colorate pentru a te face singur

Din punct de vedere meteorologic, toamna este deja aici de câteva zile, iar sezonul rece apare încet, cu vreme umedă și rece. Sezonul aduce nu numai nori și ploaie, ci și o paletă excelentă de culori maro auriu. Faceți-vă confortabil acasă cu un decor frumos în tonuri calde de pământ. Vă vom arăta cum să faceți o ghirlandă de toamnă. Cu acest decor colorat, aveți garantat că veți aduce întreaga familie în starea de spirit pentru sezonul de aur. Copiii în special pot aștepta cu nerăbdare, deoarece instrucțiunile DIY sunt foarte ușor de implementat.

Ghirlanda de toamnă Tinker cu copii: proiectează creativ frunze de toamnă din lemn

Faceți ghirlanda de toamnă din lemn și pictați-o cu copiii

Prima idee este perfectă ca tranziție între decorațiunile de vară și toamnă. Frunzele de toamnă strălucesc în culori vesele de vară și asigură o bună dispoziție chiar și pe vreme rea. Această frumoasă ghirlandă de toamnă auto-făcută nu este potrivită doar ca o activitate de petrecere a timpului liber pentru familiile cu copii, ci și ca o ocazie de a intra în starea de spirit pentru sezon cu un decor creativ de toamnă. Ghirlanda poate fi vopsită și etichetată după dorință și, împreună cu dovleci vopsiți ton-pe-ton, formează un ansamblu eficient.

Faceți ghirlanda de toamnă din frunze de toamnă din lemn

Figurile din lemn au făcut mult timp parte din programul de livrare al fiecărui magazin de artizanat – cu un motiv întemeiat. Deoarece pot fi proiectate într-o varietate de moduri cu vopsele acrilice, tehnica șervețelului sau lână de pâslă. Nu există limite pentru propria creativitate. Pentru a putea face o ghirlandă modernă de toamnă cu copiii, vă recomandăm să pictați frunzele de toamnă din lemn în culori vesele de vară. Albastru, roz și violet aduc o notă de vară în propriii tăi pereți, iar galbenul și portocaliul dau o notă toamnală. Periile plate, drepte și plate din păr de nailon și vopselele acrilice rezistente la intemperii, subțiri pentru apă, sunt cele mai bune pentru pictură. Desigur, copiii pot amesteca și culorile și pot face frunzele individuale de toamnă deosebit de colorate.

Copiii fac ghirlandă de toamnă, pictează idei

După ce vopseaua acrilică s-a uscat complet, puteți scrie un mesaj iubitor cu un stilou sau puteți desena venele frunzelor de toamnă. În acest scop, puteți folosi fie un multi-pictor (un marker care este potrivit pentru toate materialele, cum ar fi țesături, carton sau lemn), fie un marker de vopsea impermeabil cu o lățime de linie de 2 mm.

Creați idei pentru copii pentru toamnă

Odată ce acrilicele se usucă, este timpul să puneți ghirlanda împreună. În acest scop, pur și simplu legați frunzele de toamnă din lemn de un șnur sau lipiți-le cu un adeziv meșteșugăresc. De asemenea, puteți utiliza un pistol de adeziv fierbinte, atâta timp cât cablul sau șnurul pot rezista la temperaturi ridicate.

Faceți și vopsiți ghirlanda de toamnă din fetru

Asigurați-vă ghirlanda de toamnă din meșteșuguri din fetru cu copii

Pâsla textilă este puțin mai groasă decât pâsla obișnuită și, prin urmare, este ideală pentru ghirlande. Se marchează cu o prelucrare ușoară, poate fi tăiat la forma dorită, lipit, cusut și puteți, de asemenea, să găuriți. În magazine puteți găsi foi de pâslă în multe culori, dar le puteți vopsi și cu culori obișnuite ale țesăturii. Pentru această idee de artizanat, veți avea nevoie de foi de pâslă în culorile lavandă, roz, roșu și galben. Ele formează un ansamblu încântător de toamnă și pot condimenta interiorul purist în cel mai bun mod posibil. De asemenea, aveți nevoie de un șablon pe care să îl puteți crea singur. Opțional, puteți descărca și imprima șabloanele la sfârșitul articolului nostru.

Asigurați-vă ghirlanda de toamnă idei de artizanat cu fetru pentru copii

Puteți cere copiilor să folosească șablonul pentru a tăia frunzele de toamnă de pe foile de pâslă. Tăierea este activitatea de agrement perfectă pentru copiii de vârstă de la grădiniță, deoarece promovează dexteritatea și abilitățile motorii fine. După ce copiii au decupat toate motivele dorite, introduceți găuri în detaliile de pâslă și infilați un șnur sau șnur prin ele. Acum nu mai rămâne decât să găsești un loc potrivit pentru decorul de toamnă.

Faceți ghirlanda de toamnă din lemn

Creați-vă propriile ghirlande de toamnă din lemn Instrucțiuni și idei de bricolaj

Ghirlanda de toamnă următoare este foarte practică, deoarece este realizată în întregime din lemn. Figurile din lemn pictate de dovleci și frunze de toamnă sunt apoi condimentate cu mărgele de lemn. Creativitatea copiilor este necesară aici: organizați o excursie în natură și colectați și alte materiale naturale. De asemenea, puteți decora ghirlanda puristă cu pene, crenguțe sau flori proaspete. În cel mai scurt timp, ați făcut o ghirlandă pe care o puteți refolosi mulți ani.

Ghirlanda de toamnă din bile de lemn, instrucțiuni de bricolaj

Așa puteți colora mărgelele de lemn: înfășurați mărgelele de lemn pe o frigăruie din lemn și vopsiți-le cu o perie plată și dreaptă. Puteți folosi culorile vopselei la alegere. Acuarele și vopselele acrilice sunt minunate pentru copii. Cele două se usucă repede, dar vopselele acrilice punctează cu opacitatea lor bună. Puteți turna culoarea într-un filtru de cafea.

Asigurați-vă propria ghirlandă de toamnă instrucțiuni pas cu pas

Utilizați aceeași perie și culoare și folosiți-o pentru a picta frunzele de toamnă din lemn. Lăsați copiii să aleagă o culoare de accent pentru dovleci. Desigur, puteți cumpăra și figuri din lemn pentru a condimenta ghirlanda. Veverițele, aricii, florile și vulpile fac ca decorul să fie un adevărat ochi.

Realizați un ghid DIY de ghirlandă de toamnă din lemn

Așteptați ca vopseaua să se usuce complet. Apoi găuriți în figurile din lemn, aceasta va fila șirul. Experiența și precauția sunt necesare atunci când utilizați burghiul. Datorită riscului ridicat de rănire, părinții ar trebui să stăpânească această sarcină. Nu lăsați niciodată copiii să se joace cu burghiul!

Faceți și vopsiți împreună cu copiii ghirlanda de toamnă din lemn

Când toate detaliile sunt pictate, puteți tăia o bucată de sfoară și fileta alternativ figurile și mărgelele din lemn. Apoi agățați ghirlanda de pe cămin, pe un raft de perete sau într-un alt loc potrivit.

Ghirlanda de toamnă Tinker cu copii într-un stil modern de casă de țară

Faceți ghirlanda de toamnă din pom-poms

Faceți ghirlanda de toamnă din bile și pom pom din lemn

Ați dori să faceți o ghirlandă de toamnă cu copiii, dar nu aveți nicio figură de lemn acasă? Nicio problemă, pur și simplu le puteți înlocui cu pompe în culori de toamnă. Procesul este similar, aici copiii pot determina culorile și ordinea dorită a pompelor și mărgelelor din lemn.

Faceți ghirlanda de toamnă din țesătură

Ghirlandă de toamnă din țesătură cu copii care fac instrucțiuni

Aveți resturi de țesătură în culori de toamnă și doriți să faceți ceva creativ cu ea? Descărcați șabloane pentru frunze de toamnă în mai multe dimensiuni și lăsați copiii să taie frunze de toamnă mari, medii și mici din resturile de țesătură. Alege ghinde în timpul unei călătorii în pădure. Așezați cele trei frunze de toamnă una peste alta și lipiți-le sau capsați-le împreună. Apoi atașați-i o ghindă.

Ghirlanda de toamnă Tinker din țesătură cu ghinde cu copii

Acum nu mai rămâne decât să închideți toate frunzele de toamnă pe o bucată de sfoară și ați făcut deja decorațiuni de toamnă creative și ieftine cu copiii.

Ghirlanda de toamnă Tinker și pictează sau ștampilează creativ

Faceți ghirlandă de toamnă din hârtie, vopsiți idei de dovleci pentru copii

Magiați un decor colorat de toamnă împreună cu copiii! Dovlecii din imaginea de mai sus sunt alcătuite din trei forme ovale de aceeași dimensiune, pe care le puteți picta după cum doriți. Dungi, puncte sau motive naturale complicate – nu există limite pentru imaginație.

Faceți decorațiuni de toamnă din carton cu copiii

Zigzagul și modelele verificate arată mai complicate, dar copiii cu vârsta de peste 8 ani pot face față cu ușurință sarcinii. Distracția manuală este garantată pentru tineri și bătrâni!

Creați-vă propria ghirlandă de toamnă din materiale naturale

Creați-vă propria ghirlandă de toamnă din materiale naturale

De asemenea, puteți face o ghirlandă de toamnă din materiale naturale. Adunați frunzele de toamnă și așezați-le pe ziar. Lăsați frunzele de toamnă să se usuce împreună cu pene de lămâie timp de câteva zile și apoi agățați-le pe ghirlandă. Dacă doriți, puteți decora ghirlanda cu bețe de scorțișoară, pene, castane și ghinde. Încercați diferite variante împreună cu copiii.

Ai vrea să faci o ghirlandă de toamnă cu copiii? Apoi, inspirați-vă din instrucțiunile DIY din galeria foto de mai jos.

Materialele naturale necesare pentru realizarea ghirlandei de toamnă din imaginea de mai sus 

Instrucțiuni pentru realizarea ghirlandei de toamnă din materiale naturale împreună cu copiii

Veți avea nevoie de mărgele de lemn, sfori, bețișoare de scorțișoară, felii uscate de lămâie sau portocală și frunze de toamnă

Ghirlanda de toamnă Tinker din materiale naturale cu lămâie pentru copii

Puteți atârna ghirlanda pe o ramură

Faceți ghirlanda de toamnă din materiale naturale împreună cu copiii

O altă idee pentru puristi: Colectați conuri de brad și pin cu copiii și lipiți-le pe o bucată de sfoară.

Creați idei de ghirlande de toamnă cu copiii folosind materiale naturale

Iată o prezentare generală a materialelor necesare: șir, conuri, mărgele de lemn ton-pe-ton cu conuri și accesorii precum foarfece și lipici fierbinți

Faceți ghirlanda de toamnă cu copiii, lipiți conuri de pin împreună

Puteți fixa conurile de pin cu lipici fierbinte, mărgele de lemn – nod 

Faceți ghirlanda de toamnă din materiale Holy și Natut, cum ar fi conurile de pin, împreună cu copiii

Ghirlanda de toamnă cu copii: tăiați frunzele de toamnă din carton în portocaliu, galben muștar și roșu vin

Faceți ghirlande colorate de toamnă din carton cu copiii

Pentru această idee de artizanat, veți avea nevoie de carton, un șablon, bandă dublă și șir

Creați-vă propria ghirlandă de toamnă din carton Instrucțiuni

Lăsați copiii să decupeze motivele de toamnă (șablonul poate fi găsit mai jos)

Ghirlanda de toamnă Tinker din carton idei de bricolaj

Pentru această ghirlandă de toamnă, faceți mai întâi frunzele de toamnă din aluat de sare 

Faceți ghirlanda de toamnă cu copii din frunze de toamnă din aluat de sare

Pentru aluatul de sare, amestecați mai întâi 1/2 cană de făină de grâu cu 1/2 cană de sare și 1/2 cană de amidon de cartofi într-un castron. Apoi adăugați 1/2 cană de apă și frământați ingredientele într-o masă omogenă. Apoi adăugați 1 linguriță de ulei vegetal și întindeți aluatul finit. Apoi decupați diferite forme de toamnă cu tăietori. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt și așezați în ea formele de aluat de sare. Coaceți-le la 60 de grade timp de o oră, deschizând ușa ușii cuptorului la fiecare 15 minute. Apoi creșteți temperatura la 150 de grade Celsius și coaceți formele de aluat de sare timp de 60 de minute.

Artizanat cu copii pentru toamnă Faceți ghirlanda dvs. din frunze de toamnă din aluat de sare

Tăiați o bucată de bandă adezivă și lipiți-o în diagonală pe o frunză de toamnă din aluat de sare. Acest lucru va face mult mai ușor pentru copii atunci când pictează figurile decorative.

Artizanat cu lut de modelat din aluat de sare pentru toamnă cu copii

Lăsați vopseaua să se usuce complet, apoi îndepărtați cu atenție banda.

Faceți o ghirlandă de frunze de toamnă și aprindeți-o

Faceți o ghirlandă de toamnă din frunze de toamnă și lumini LED

Puteți lumina o ghirlandă de frunze de toamnă cu un șir de lumini. Lipiți lămpile LED ale luminilor de zână pe spatele frunzelor de toamnă și ghirlanda este gata. Nu le lăsați niciodată nesupravegheate, deoarece există riscul de incendiu.

Șabloane pentru o ghirlandă de toamnă

Cum să faci singură ghirlanda de toamnă din frunzele de toamnă

Ghirlanda de toamnă din frunze de toamnă pentru imprimare și decupare

Tinker ghirlanda de toamnă idee DIY pentru familiile cu copii

Asigurați-o ghirlandă de toamnă cu șablon pentru copii pentru ghindă pentru imprimare și decupare

Faceți ghirlanda de toamnă cu copii Șablon pentru arici

Faceți ghirlandă de toamnă cu copii pentru a imprima șabloane

Șablon de dovleac pentru a imprima și decupa idei pentru decorațiuni de toamnă