Știri despre vedete

Baba Wanga – Fapte despre viață și predicțiile văzătorului

baba wanga predicții-biografie-bulgarin

Aproape că nimeni nu a auzit de cunoscutul clarvăzător. Bulgarul, cunoscut ca fenomen, continuă să fascineze mulți oameni din întreaga lume datorită multor predicții, care nu numai că ghidează oamenii obișnuiți, ci și oameni cunoscuți precum politicieni, artiști și actori. Aflați mai jos diferite fapte și informații despre Baba Wanga bulgară și despre viața ei, care predicții sunt cele mai cunoscute și ce vedete au vizitat-o.

Cine este Baba Wanga?

baba-wanga-negru-alb-personalități-cunoscute-politicieni

După cum sa menționat mai devreme, Baba Wanga este un clarvăzător și vindecător care a trăit din 1911 până în 1996. Numele ei complet este Evangelia Pandewa Guschterowa, unde „Baba” înseamnă pur și simplu „bunica” în bulgară. S-a născut în Imperiul Otoman și, mai exact, în Strumica în ceea ce este acum Macedonia. Mama ei a murit la doar câțiva ani după ce s-a născut. Din cauza sărăciei tatălui lor, familia, care între timp cuprindea și o mamă vitregă, s-a mutat în orașul natal al tatălui lor Novo Selo, care se află și el în Macedonia. Și tocmai de aici au început abilitățile ei pe care nu le avea în copilărie.

baba-wanga-petritsch-house-bulgaria-patria

În timpul unei furtuni, tânăra fată de doisprezece ani a fost dusă de un vânt și a dispărut câteva zile. După ce a fost găsită sub pietre și murdărie câteva zile mai târziu, s-a constatat că era oarbă. Cu toate acestea, ea a continuat să pretindă că poate vedea ce era în jurul ei. Încercările de a vindeca deficiența de vedere au eșuat și, după un timp, a fost trimisă la o casă pentru nevăzători, unde a învățat să se ocupe de situația ei și să facă lucruri de zi cu zi, cum ar fi cusutul, așezarea mesei și alte treburi casnice. Când mama ta vitregă moare după trei ani, Baba Wanga se întoarce să aibă grijă de frații ei.

baba wanga church-rupite-sveta-petka

Între timp, abilitățile ei neobișnuite au devenit din ce în ce mai vizibile. Ea însăși descrie predicțiile ca visele. Printre altele, ea îl ajută pe tatăl ei să găsească o oaie care i-a fost furată, descriind ferma în care se afla. În timpul celui de-al doilea război mondial, clarvăzătorul a câștigat treptat o popularitate mai mare. Oamenii ale căror rude au fost trimise la război i-au vizitat pentru a afla dacă sunt încă în viață. De-a lungul anilor, popularitatea ei a crescut și oamenii din diferite țări, inclusiv Rusia și Serbia, au vizitat-o, cu destul de mulți care așteaptă în fața ușii dumneavoastră câteva zile. Nu a existat o comandă exactă. Ea însăși a decis sau a „văzut” cine urmează la rând. Văzătorul a dat, de asemenea, sfaturi despre ierburile naturale pentru vindecarea bolilor.

baba-wanga-house-old-wood-garden

După ce s-a căsătorit cu soțul ei, s-a mutat cu el la Petritsch în ceea ce este acum Bulgaria, unde a rămas pentru tot restul vieții. În imposibilitatea de a avea copii, cuplul a adoptat o fată. Wanga și-a petrecut cea mai mare parte a vieții construind o biserică și a fost îngropată lângă ea. Ea și-a prezis moartea până la oră. Cauza decesului a fost o boală de cancer, despre care știa cu mult înainte de diagnostic, dar a păstrat-o secretă. Există mai multe documentare despre viața ei și profețiile Baba Wanga. Chiar și o serie a fost filmată în Rusia și publicată în 2013, care arată biografia clarvăzătorului.

Predicțiile lui Baba Wanga

baba wanga profeție-război-viitor-predicții

Previziunile Baba Wanga sunt, desigur, numeroase și dificil de rezumat. O altă problemă este că profețiile Wanga nu au fost niciodată scrise în întregime și în detaliu. În plus, la fel ca majoritatea celorlalte predicții, nimic nu a fost numit în mod specific. Așa că lasă mult spațiu pentru interpretare. Cu toate acestea, am dori să-i numim pe cei mai renumiți dintre toți, care până astăzi îi uimesc pe mulți. Clarvăzătorul a prezis atacul terorist asupra World Trade Center (“Gemenii americani vor cădea după ce vor fi atacați de două păsări de oțel. Lupii vor urla în tufiș, în timp ce sângele nevinovat este vărsat.”), Precum și alegerile lui Obama ca prima culoare Președintele Statelor Unite înainte. De asemenea, dezastrul nuclear de la Fukushima i-a văzut venind și moartea țarului bulgar Boris III.

baba-wanga-house-flowers-front-garden-pensioners

Viitorul pentru Europa și restul lumii pare, de asemenea, mai puțin luminos. Există și predicții pentru cel de-al treilea război mondial. Una dintre ele este că ar trebui utilizate arme chimice, care vor provoca boli precum cancerul și care vor distruge o mare parte a populației europene. Ea prevede, de asemenea, atacuri și imigrații islamiste din 2016, precum și că la sfârșitul anului 2066 Europa nu va fi condusă doar de islam, ci va fi atacată și de state. Capitala în acest moment este Roma. După aceea, se presupune că socialismul se va întoarce. Baba Wanga susține, de asemenea, că extratereștrii există și chiar trăiesc printre noi. Cu ajutorul lor, oamenii vor învăța într-o bună zi să trăiască sub apă. Potrivit ei, sfârșitul lumii va fi în anul 3797. Cu toate acestea, în acest moment oamenii colonizează acum o nouă planetă. Printre toate profețiile rele, există și unele pozitive: Pe de o parte, clonarea organelor va deveni banală, iar sfârșitul foametei din lume nu ar trebui să întârzie să apară..

Oameni cunoscuți care au vizitat Baba Wanga

baba-wanga-statue-monument-clarvăzător-vindecător

Desigur, ceea ce oferea ajutor oamenilor obișnuiți a fost, de asemenea, de interes pentru personalități cunoscute. Așadar, nu este de mirare că astfel de oameni au făcut și călătoria lungă către Petritsch pentru a vizita cunoscutul clarvăzător Baba Wanga. Nu numai țarul bulgar Boris III a fost unul dintre ei, dar chiar și Hitler se spune că i-a făcut o vizită înainte de începerea celui de-al doilea război mondial. Cu toate acestea, nu există înregistrări care să confirme acest lucru. Stalin și fiica fostului președinte bulgar Todor Zhivkov au fost, de asemenea, unii dintre vizitatorii lor.