Terase

Scaunele din răchită și mesele din lemn aduc o notă de exotic pe o terasă pe acoperiș din Mexic

Scaunele din răchită și mesele din lemn, scaunele suspendate, terasa de pe acoperiș creează un bar exotic

În zonele dens populate, terasele de pe acoperiș oferă un refugiu de haosul și zgomotul marelui oraș. Datorită zonei lor generoase, acestea nu sunt potrivite doar pentru a vă crea propriul refugiu. Petreceri sau chiar evenimente oficiale pot avea loc și în aer liber. Nu este de mirare că multe restaurante și baruri renumite se află în prezent pe o terasă pe acoperiș. Terasa de pe acoperiș din Mexic, descrisă mai jos, oferă vizitatorilor șansa de a admira priveliștile orașului în timp ce sorbesc un cocktail. Scaunele din răchită și mesele din lemn adaugă o notă de exotic, fântânile distrag urechea de la zgomotul străzii și o pergolă aruncă umbre răcoritoare peste scaune. Este o oază verde în mijlocul orașului care te invită să zăbovi și să te relaxezi.

Scaunele din răchită și mesele din lemn de pe terasa de pe acoperiș îl transformă într-un refugiu exotic în mijlocul orașului

Scaune de răchită din terasă pe acoperiș și mese din lemn pergolă pardoseală cu gresie

Când arhitecții de la Vertebral au văzut terasa de pe acoperiș pentru prima dată, au fost impresionați atât de dimensiunile sale, cât și de priveliștea frumoasă. Au decis să transforme spațiul disponibil într-o mică oază verde. În primul rând, terasa era încadrată cu balustrade înalte de sticlă. Apoi a fost așezată o podea de scândură și a fost construită o pergolă lungă din lemn local.

Terasă pe acoperiș mobilier din răchită canapele de salon cărămidă pergolă gri

Arhitecții în mod deliberat nu au folosit separatoare pentru a împărți terasa în mai multe zone, ca de obicei. În schimb, le-au împărțit optic în mai multe zone care îndeplinesc funcții diferite. Oaspeții pot discuta în liniște sub pergola și pot sta la soare în grupurile de lounge. Există chiar și o scenă cu un ring de dans alăturat. Perfect pentru serile de vară când se cântă muzică live.

Scaune din răchită și mese din lemn acoperiș terasă pergolă ierburi ornamentale

Ierburile ornamentale exotice veșnic verzi, plantele perene și chiar copacii ornamentali au fost plantate în paturi ridicate. Aduc mult verde pe terasă, oferă intimitate și protecție împotriva vântului și permit în același timp o vedere clară a orizontului urban. Rezultatul final este un „spațiu” primitor în care natura și arhitectura se întâlnesc.

Terasă pe acoperiș scaune de răchită și mese din lemn paturi de zi gri perene

Mobilierul de grădină cu aspect exotic răspândește o generozitate luxoasă și adaugă tușele finale designului terasei. Scaunele din răchită și mesele din lemn împreună cu scaunele suspendate din ratan real, hamacurile și paturile de zi din lemn formează o zonă confortabilă de relaxare unde vizitatorii se pot relaxa.

Scaunele din răchită și mesele din lemn intră într-adevăr în propriile lor accesorii pentru casă

Terasă pe acoperiș mobilier de grădină Canapea stil marocan masă rotundă piatră

Pentru ca mobilierul de lounge să nu pară plictisitor, arhitecții l-au refăcut și l-au decorat cu perne decorative cu ciucuri. Materialele textile de înaltă calitate se simt deosebit de plăcute pe piele. Mai multe măsuțe de cafea cu picioare metalice și o placă solidă din piatră naturală completează mobilierul de pe terasa de pe acoperiș. Pentru ca oaspeții să se simtă confortabili și seara, au fost instalate mai multe lămpi suspendate și veioze. Acestea creează o dispoziție romantică după apusul soarelui.

Tranziție fără probleme între spațiile interioare și cele exterioare

Bară pe acoperiș chiuvetă pietre cărămidă pietriș

Bara este conectată perfect la terasa de pe acoperiș alăturată prin uși glisante mari de sticlă. Granița dintre interior și exterior se îmbină și datorită mobilierului. În interior, restaurantul a fost mobilat cu aceleași scaune din răchită și mese din lemn care formează, de asemenea, scaune confortabile în aer liber.

Terasa exotică pe acoperiș din Mexic este un exemplu excelent de design de terasă de succes. Materialele naturale creează o atmosferă confortabilă, iar plantele relaxează simțurile. Caracteristicile apei adaugă atingerea finală și creează o adevărată oază urbană.

Terasă pe acoperiș plantă cu găleată înaltă zid de cărămidă

Terasă pe acoperiș Caracteristici de apă cu lanterne orientale

A Proiectul vertebral