Terase

Cu aceste sfaturi puteți obține senzația de vacanță pe propria terasă

Prietenii sărbătoresc senzația de sărbătoare pe terasă

Din Super vară 2018 va fi amintit mult timp de mulți proprietari de grădini. Nu numai pentru că sistemele de irigații erau extrem de solicitante, ci și pentru că senzația de vacanță pe propria terasă era aproape perfectă. Câteva sfaturi simple vor transforma camera de zi în aer liber într-un paradis de vacanță permanent.

Aproape fiecare angajat știe acest lucru: vacanța anuală s-a încheiat după câteva săptămâni și viața de zi cu zi revine repede. Deci, este bine să te poți relaxa acasă după serviciu și în weekend. Ce ar putea fi mai util decât să-ți proiectezi propria grădină ca un paradis de vacanță.

Protecție împotriva soarelui și ploii

Terasă montată umbrelă de protecție solară

Mobilierul potrivit și câteva plante rezistente la intemperii creează imediat o atmosferă confortabilă pentru a vă ridica picioarele. Mobilierul de grădină din rattan cu materiale rezistente la intemperii este deosebit de potrivit. Un copertin oferă o umbră suficientă și protejează de asemenea împotriva ploii.

O acoperire de terasă, de exemplu din foi de poliester ondulate, este potrivit pentru a putea petrece una sau cealaltă seară plăcută afară chiar și primăvara sau toamna, deoarece aerul cald se acumulează sub acoperiș și precipitațiile sunt prevenite și aici.

Lumina atmosferică

Seara vinului pe terasa acasă lumină atmosferică

Sursele speciale de lumină subliniază atingerea camerei de zi, un covor exterior completează imaginea. Cu lămpile, trebuie să aveți grijă ca acestea să emită suficientă lumină și să fie atmosferice în același timp. Lămpile solare sau felinarele, de exemplu, sunt recomandate aici. Puteți crea o atmosferă romantică cu felinare și lumânări.

Creați plante de vacanță pe terasă cu lumini de zână

Plantele aparțin, de asemenea, pe fiecare terasă confortabilă. Un oleandru te transportă în Marea Mediterană. Trandafirii se amăgesc cu parfumul lor și adaugă accente de culoare. Paturile perene pe marginea terasei protejează de vedere. Dacă nu există suficient spațiu pentru așternut aici, plantele pot prospera și în cadă.

Recoltați fructe pe terasă

Terase de design plante ghivece

Asigurați-vă că ghivecele de plante sunt suficient de mari, astfel încât florile și arbuștii să aibă suficient spațiu pentru rădăcinile lor. Pentru pasionații de grădină care ar dori să aducă recolta lor la sfârșitul verii și toamnei, pomi fructiferi sunt, de asemenea, potriviți pentru proiectarea teraselor.

Imaginea 1: © istock.com/skynesher, Imaginea 2: © Unsplash / Nidia Dias, Imaginea 3: © istock.com/AleksandarNakic, Imaginea 4: © Pexels / Daria Shevtsova, Imaginea 5: © Unsplash / Brina Blum