Terase

Apartament la mansardă, cu o terasă plantată și mobilier exotic

terasă plantată amenajat un apartament la mansardă în aer liber

Vă prezentăm o idee interesantă de mobilier – una de lux Apartament la mansardă, cu o terasă plantată și mobilier exotic.

Apartament de lux la mansardă, cu terasă acoperită

terasă modernă pe acoperiș, cu fântână de apă

the Apartament la mansardă, cu o terasă plantată combină arhitectura interioară și exterioară. Vegetația verde și o mulțime de plante în ghiveci conectează vizual interiorul cu terasa în aer liber. O conexiune vizuală este creată și de pardoseala din lemn, care a fost preferată atât pentru zona de patio confortabilă, cât și pentru mobilier. Terasa este proiectată pe mai multe niveluri, chiar și o zonă de luat masa și pergola au fost amenajate. Fântânile de apă au un efect calmant și înăbușă zgomotele orașului, în timp ce canapelele confortabile te invită să te relaxezi. Decorațiunile interesante din Orientul Îndepărtat, cum ar fi statuile lui Buddha, vasele ceramice și plăcile metalice aduc o notă de India. Florile albastre proaspete pun accentele în schema de culori altfel neutră a terasei de pe acoperiș. Evident, nu s-a salvat nimic, iar rezultatul final a fost palpitant. Este o artă modernă de grădină în mijlocul marelui oraș.

Apartament mansardat cu terasă plantată – interior cu imprimeu animal

sufragerie clasică exotică

În interiorul Apartament la mansardă, cu o terasă plantată Mobilierul exotic este deosebit de impresionant. Modele de animale, paturi cu baldachin, baldachin și piese de mobilier bogat ornamentate sunt combinate cu plante verzi. Ai senzația că casa a fost transformată într-o grădină exotică. Ambianța cochetă este subliniată de culori nobile violet și auriu. Covoarele cu modele orientale și mobilierul din lemn din sala de mese sunt atrăgătoare, în timp ce dormitorul a fost ales în alb și auriu. Bucătăria mică, dar foarte confortabilă, cu un blat alb și mulți copaci verzi ca decor este, de asemenea, fascinantă. Este apartamentul de vis absolut pentru pasionații de grădină și oamenii care doresc să se relaxeze din viața agitată din marele oraș.

Pat cu baldachin în dormitor

Perdele galbene cu pat cu baldachin

Bucătărie albă cu plante și flori ca decor

ghiveci mare cu insula de bucatarie

Elemente decorative – covor oriental

covor exotic design hol gresie din lemn

Zonă de relaxare confortabilă pe terasa de pe acoperiș

Paradis de grădină acoperiș terasă podea din lemn

Mansardă de lux, cu terasă în aer liber și pergolă din lemn

jardiniere mari-vegetație verde-terasă pe acoperiș

Apartament mansardat – plan de distribuție a camerei

Distribuție cameră acoperiș terasă acoperiș apartament