Mobila

Mobilier din beton – piese de mobilier ușoare și moderne din Franța

Mobilier din masă de beton-lumânări-sticlă-cupru-jimmy-delatour-design-lab

Dacă îți plac proprietățile frumoase ale betonului și vrei să adaugi elemente ale acestuia în casa ta, nu trebuie neapărat să ai pereți, scări sau blaturi din beton. Am pus câteva aici Mobilier din beton de un designer francez care arată frumos și în același timp sunt realizate din material ușor. Jimmy Delatour și Delatour Design Lab au realizat diferite piese de mobilier din beton, care se caracterizează printr-un design unic și greutate redusă..

Mobilierul din beton al lui Jimmy Delatour este ușor și elegant

Brichetă de mobilier din beton-masă de masă-sticlă-cupru-jimmy-delatour-laborator-design

Pentru această masă, betonul este utilizat pe de o parte pentru picioare și, pe de altă parte, pentru lipirea cu geamul de sticlă. În plus, betonul servește ca loc de servire, pe care pot fi așezate fără griji vase reci sau fierbinți. Designul mesei este potrivit pentru salile de mese într-un stil minimalist.

Mobilierul din beton poate fi combinat bine cu cupru, sticlă și piele reciclată

Mobilier din beton mobil-oglindă-cupru-pălărie raft-jimmy-delatour-design-lab

Oglinda mobilă de la Delatour este o piesă utilă de mobilier care vă permite să vă priviți din lateral. O altă adăugare plăcută sunt suporturile pentru pălării mici, care pot fi găsite în partea dreaptă sus și în mijlocul stânga. Mobilierul din beton de acest designer combină mai multe materiale. Un contrast frumos este obținut cu elementele din piele și cupru reciclate, iar sticla este utilizată la fabricarea diferitelor tipuri de mese.

Mobilier modern pentru casă – mobilier din beton cu stil

mobilier-beton-coloană-masă-sticlă-cupru-lumânări-sfeșnice-jimmy-delatour-design-lab

Motivul de stea împletit din cupru face ca piedestalul să fie prezentat într-o piesă de mobilier specială care să se potrivească perfect în sufragerie. Combinația de cupru și beton arată cum atrag opusele.

O casă de beton cu o priveliște minunată

mobilier-mese-beton-lumina-interior-arhitectura-casa-beton-limpede-jimmy-delatour-laborator-de-design

Cum ar fi viața într-o casă de beton? Designerul francez a dat răspunsul la această întrebare cu o ilustrație a unei case din beton cu mobilierul său din beton.

Dulap elegant cu rafturi din beton și design original

mobilier-din-beton-dulap-din-cupru-reciclat-din-piele-jimmy-delatour-laborator-de-design

La prima vedere, dulapul mare nu pare să ofere atât de mult beton, dar cu ușile în oglindă deschise puteți vedea rafturile din beton cu designul lor unic. Ușile din piele reciclată au motive geometrice similare cu partea interioară a dulapului și sunt cu adevărat elegante.

Consolă cu două picioare din beton ușor și sticlă

mobilier-beton-consola-cu-doua-picioare-masa-de-sticla-cupru-light-jimmy-delatour-design-lab

Masa de consolă are același design ca și masa de luat masa Delatour și are de fapt jumătate din dimensiunea celei mai mari. De asemenea, arată frumos pe un perete de beton.

Console din beton și cupru cu oglindă rotundă cu stop

mobilier-beton-consolă-masă-stop-oglindă-cupru-sticlă-jimmy-delatour-design-lab

O oglindă rotundă care este iluminată din spate funcționează bine cu consola de beton. Ca alternativă, Jimmy Delatour a venit cu un raft de cupru care economisește spațiu și este potrivit pentru încăperile mai mici.

Comodă ușoară din beton cu suport pentru cărți încorporat

mobilier-beton-cupru-cupru-reciclat-piele-oglindă-comoda-bibliotecă-jimmy-delatour-design-lab

O comodă ușoară din beton poate aduce designul interior modern în apartamentul dvs. și în același timp poate fi o piesă de mobilier utilă. Sertarele sunt perfecte pentru containere, iar suportul pentru cărți din beton este cu adevărat grozav.

Masă de toaletă elegantă cu segmente articulate

mobilier-pentru-masă-de-toaletă-beton-cu-articulație-segmente-oglindă-piele-reciclată-ușoară-din-cupru-jimmy-delatour-laborator-de-design

Cu măsuța de toaletă pliantă de la Delatour, vă puteți simți ca o stea în confortul propriei case. Mobilierul modern din beton include din nou combinația de beton ușor, cupru și piele reciclată, iar segmentele glisante acoperă conținutul mesei într-un mod elegant.

Sfeșnic din beton și cupru cu un design interesant

mobilier-candelabru-beton-lumanari-cupru-design-unic-jimmy-delatour-laborator-de-design

Suporturile pentru lumânări din beton ușor și suporturile pentru lumânări din cupru sunt o completare excelentă pentru colecția de beton.

Mobilier din beton – opera lui Jimmy Delatour

mobilier-beton-colectie-mobila-oglinda-coloana-masa-interior-arhitectura-jimmy-delatour-laborator-de-design

Designerul francez a dezvoltat în continuare designul interior modern cu mobilierul său din beton. Materialul a devenit din ce în ce mai popular din cauza noilor variante pentru beton cu greutate mai mică.

* Puteți găsi colecția de mobilier din beton de la Delatour Design Lab în dumneavoastră site-ul web Găsi.