Design interior

Design interior interior restaurant modern, cu o ambianță șic

restaurant-design-interior-iluminat-albastru Fotografii de James Silverman

Peacock Dinner Club – design interior elegant al restaurantului și plan arhitectural creativ

Peacock Dinner Club ar trebui să fie cu siguranță vizitat – indiferent dacă sunteți în drum spre Suedia ca vizitator sau trăiți în orașul Gothenburg la modă. Clubul, cu amenda sa Design interior restaurant, aduce luxul și eleganța împreună și este în același timp un hotspot la modă, unde puteți petrece o seară plăcută cu colegii, prietenii sau familia și, de asemenea, să vă distrați cu adevărat. Atmosfera fascinantă vă va face cu siguranță să doriți să vizitați din nou. Peacock Dinner Club este noul hotspot suedez și este deschis aproape 24 de ore. În timpul zilei, restaurantul de design este un loc plăcut unde bucătăria rafinată atrage sute de vizitatori pe zi. Cu toate acestea, seara, locul se transformă într-un club de noapte de șold, unde distracția nu se oprește niciodată. Ambianța la modă și șicul Design interior restaurant au fost proiectate de OlssonLyckefors Architects.

Peacock Dinner Club – design interior restaurant

Scaun de bar de design interior restaurant Fotografii de James Silverman

Că trimite Design interior restaurant în spatele uimitorului Peacock Dinner Club impresionează prin decorarea sa de lux și mobilierul extrem de frumos și elegant. Pe de altă parte, planul de design interior este un adevărat miracol. Liniile elegante, priveliștile șic și tavanele înalte adaugă unicității acestui lucru Design interior restaurant. Atmosfera clubului este avangardă și regală în același timp și reprezintă unul dintre cele mai contemporane concepte arhitecturale pentru punctele fierbinți ale secolului 21.

Design interior – iluminare interactivă în galben și verde

design interior restaurant design tavan Fotografii de James Silverman

Canapele și canapele sunt acoperite pe jumătate cu piele neagră clasică. De fapt, acesta este singurul element simplu Design interior restaurant. Restul designului interior elegant reprezintă strălucire și farmec. Sistemele LED incredibil de moderne și eficiente subliniază fiecare element magnific din mediu. Pereții strălucitori adaugă un pic de mister atmosferei clubului și, împreună cu luminile barului, întreaga locație strălucește ca o stea norocoasă încântătoare seara.

Design restaurant – pene de păun ca decor ușor

design interior restaurant pene de păun Fotografii de James Silverman

Zonele de luat masa din restaurant sunt create cu gândul la confort și confort. Designul simetric al acestuia Design interior restaurant indică canapele și fotolii extrem de moderne, dispuse în jurul unor mese simple, unde singurul decor constă din pahare rafinate de cristal și delicatese de casă.

Culori și elemente din designul interior al restaurantului din Peacock Dinner Club

restaurant-bar-design-interior-bar-auriu-sclipici Fotografii de James Silverman

Peacock Dinner Club este un hit incontestabil printre cluburile de noapte din Suedia. Un fapt impresionant despre asta Design interior restaurant este capacitatea de a se schimba și de a se adapta în funcție de starea de spirit a vizitatorului. Când încă se vede lumina zilei și clădirea este iluminată din exterior, luminile din restaurant sunt galbene și verzi. Salonul de aur din Peacock Dinner Club este punctul culminant al întregului Design interior restaurant, proiectat de Olsson-Lyckefors Architects.

Decor modern de perete

amenajari interioare restaurant-decor-perete modern Fotografii de James Silverman

Magia albastră a clubului de cină vine în prim plan seara, când Societatea Göteborg se bucură de viața de noapte în restaurantul elegant. Eleganța acestui lucru Design interior restaurant se potrivește perfect cu fiecare mic detaliu al ambianței extraordinare. Peacock Dinner Club este un hotspot la modă în care atmosfera impresionantă este chiar mai energică decât muzica puternică de noapte.