sufragerie

Îmbunătățirea izolației fonice din camera de zi – sfaturi pentru izolare fonică

living bej izolare fonică plante covoare shaggy

Camera de zi este de obicei principalul spațiu de divertisment al unei case, deci acustica ar putea fi o problemă pentru proprietarii de case. Zgomot din exterior, conversații în sufragerie trezind copiii la etaj sau ecouri care interferează cu sunetul din sistemul home theater – problemele pot fi diferite. Din fericire, există mai multe sfaturi care vă pot ajuta Izolare fonică în camera de zi pentru o experiență sonoră unică se poate îmbunătăți.

Izolare fonică în sufragerie – perdele grele

Izolat fonic în sufragerie perdele grele maro alb

Asigurați o izolare fonică adecvată prin agățarea perdelelor grele. Optează pentru materiale precum catifeaua sau mătasea, deoarece sunt țesături dense. De fapt, absorb sunetul, mai ales atunci când vorbesc. Veți ajuta la diminuarea zgomotelor și conversațiilor exterioare. Combinați perdelele grele cu draperiile transparente, astfel încât să poată fi deschise dacă zgomotul din timpul zilei nu este o problemă.

Izolare fonică în sufragerie – decorați pereții cu tapiserii

living tapiserie colțar canapea plantă izolare fonică

Tapiseriile sunt pături făcute din țesătură, care sunt de obicei colorate și cu modele izbitoare. Nu numai că adaugă culoare și acoperă spațiul gol de pe perete, dar ajută și la izolare fonică în camera de zi.

Decorează camera cu diferite piese de mobilier

living luminos covor bej perne canapea roz deschis

Umpleți camera de zi cu canapele, mobilier tapițat, fotolii, rafturi din lemn și separatoare de cameră. Puneți cărți pe rafturi. Cu cât puneți mai multe mobilier și țesături în cameră, cu atât zgomotul poate fi înăbușit. Teoretic, plantele oferă și izolare fonică naturală.

Covoare Shaggy

Izolare fonică în sufragerie, cortină izolatoare fonică maro

În timp ce pardoselile din lemn pot fi un element atractiv și decorativ în camera dvs. de zi, sunetul de impact este deosebit de problematic în clădirile rezidențiale. Covoarele sunt probabil unul dintre cele mai bune mijloace de izolare fonică optimă. Dacă nu sunteți un fan al covoarelor, cumpărați un covor mare Schaggy și așezați-l în centrul camerei, astfel încât să acopere cât mai multă podea din lemn..

cu cât mai multe mobilier și țesături, cu atât mai bine

living modern tavan suspendat blaturi marmura tv

sufragerie mică

oglindă mică de perete din sufragerie mărită optic canapea tapițată

Izolare fonică în camera de zi covor mobilier tapițat șemineu

Cameră izolată fonic din șemineu din beton, cu tavan înalt

Izolare fonică în sufrageria din blana din salon plantează perdele

Izolatie fonica iluminare tavan camera de zi rotund piele canapea

Izolatie fonica podea din lemn nuc living living maro bej

Izolat fonic covor sufragerie fotoliu tapițat iluminare indirectă