Mobila

Șezlong modern ca o piesă la modă de mobilier de relaxare în sufragerie

șezlong-modern-cotier-fildeș-BB-Italia

unu șezlong modern ușor și elegant combină eleganța și rafinamentul în aspectul său. Dacă aveți norocul să vă împodobiți spațiul cu o astfel de frumusețe, vă cerem să o faceți. Indiferent dacă este amplasat în camera de zi sau în biroul de acasă, un șezlong arată frumos și foarte elegant. Poate fi într-adevăr locul tău personal de odihnă și relaxare. Să aruncăm o privire la câteva idei superbe de șezlong interior. Puteți găsi paturile de zi în galeria noastră de imagini într-o varietate de stiluri, dar fotografiile sunt atât de superbe, sperăm că le veți privi cu mare entuziasm!

Șezlong modern cu funcție de balansare

Șezlong-modern-BT-Design-Daydream-masiv-din-piele

Acest șezlong mare are o prezență puternică și masculină. Vă oferă un loc de odihnă confortabil în colțul dvs. de lectură personal sau în biroul dvs. de acasă. Are o structură arhitecturală unică, incluzând o suprafață neutră. Aruncă o pernă pe ea pentru mai mult confort și creezi într-adevăr o atmosferă confortabilă în ambianță! Este chiar atât de ușor!

Șezlong modern ca o sculptură

relaxați-șezlong-design-șezlong-Timothy-Schreiber-forma-futuristă

Această piesă de mobilier modernă este incredibil de futuristă și artistică! Poate la prima vedere nu știi exact unde să pui acest șezlong elegant în casa ta? Ne putem imagina că arată grozav într-un burlac sau într-o garsonieră din marele oraș. Deși acest șezlong elegant se luptă să se armonizeze cu stilul casual, totuși puteți încerca să aveți ceva cu adevărat unic în cameră! Asta este incredibil!

Clasic din lemn și piele

Șezlong-modern-maro-piele-cadru din lemn-Hans-Brown

Un alt exemplu în stil tradițional și familial poate fi văzut aici. Acest fotoliu șezlong din piele de culoare ciocolată este ideal pentru o bibliotecă de acasă sau pentru biroul de acasă. Se simte ca un loc confortabil unde vă puteți odihni sau citi câteva capitole din carte și vă puteți bucura în pace de o ceașcă fierbinte de ceai. Nu veți simți niciodată nici cea mai mică plictiseală aici, ceea ce este întotdeauna un avantaj.

Șezlong modern pentru o atmosferă relaxată

Modern-șezlong-lineadue-cer-albastru-sufragerie-relax-mobilier

Cum îți place acest șezlong acvamarin? Nu mai poate fi șold și la modă. Scăzut, dar formează accentul în cameră, te invită să te așezi sau să faci un pui de somn după-amiaza! Culoarea este perfectă, se împerechează bine cu o varietate de stiluri și teme, în special viziuni tinere și eclectice. Albul, cremul și negru grafit completează aspectul aici și creează o ambianță relaxată.

Repere colorate

Șezlong-modern-Zeno-nugari-Arloso-terasă-interioară-verde

Vă rog să nu vă înverziți de invidie privind această cameră frumoasă și luminoasă! Ne place acest spațiu și iluminatul său natural, dar trebuie să vă îndreptăm atenția către șezlongul galben măslin. Ea se confruntă cu canapeaua și o completează. Această zonă combină confortul tradițional cu rafinamentul modern.

Șezlong de șezlong

Modern-șezlong-alb-rocker-splinterworks

Și acum vă rog să aruncați o privire la această frumusețe! Un pat de zi inovator care poate servi cu siguranță ca subiect de conversație pentru mulți invitați la următoarea petrecere. Atrage imediat atenția tuturor, este accentul în fiecare cameră, arată volumul și structura. Mai poți cere ceva? Cu siguranță este un șezlong care se potrivește perfect cu orice apartament mobilat modern.

Pat de zi pentru Art Nouveau

pat de zi-design minimalist-cadru-din-lemn-tetiera

Următorul nostru model este tineresc și la modă, este realizat din materiale mixte și prezintă mult stil și fler la modă. Este posibil ca acest șezlong să nu pară foarte confortabil și confortabil, dar cu siguranță vă va ajuta să vă transformați apartamentul sau camera de zi într-un loc prietenos. Ne place, de asemenea, această culoare unică – un amestec de portocaliu ars, auriu și crem! Atât de minunat este în cele din urmă!

Relaxați-vă șezlongul într-un aspect nobil de marmură

Bază modernă de șezlong-design-alb-ergonomic-metalic

La prima vedere, ați putea crede că acest șezlong este din marmură! Are linii moi, delicate, dar totuși o prezență foarte puternică. Ne place modul în care este plasat în mijlocul acestui birou sau bibliotecă de acasă ca punct focal. Acolo stă ca o operă de artă, dar și ca un loc de odihnă, unde puteți sta un timp.

Șezlong cu o precizie minimalistă

design-pat-șezlong-de-formă-ergonomic

Violet și plin de lux, acest șezlong ar trebui să decoreze de fapt o cameră feminină. De asemenea, a fost menit să fie plasat într-un loc pentru odihnă și relaxare. Dar vedem că, cu liniile sale simple și curate, este un plus excelent pentru stilul șic în orice casă.

Design ergonomic 

Șezlong modern, cu design ergonomic, tetieră

Cum îți place această frumusețe de culoare crem? Bineînțeles, iluminarea naturală și ferestrele mari din fundal merg mult în completarea viziunii noastre glorioase despre un spațiu modern. Cu siguranță, această piesă de mobilier „plutitoare” ar adăuga o notă interesantă și la modă casei tale, nu crezi? Deoarece șezlongul nu trebuie să fie doar în stil victorian, ci poate arăta și la modă și contemporan!

Referințe neobișnuite

Șezlong modern-nguni-blană de animal-aspect-ergonomic

Dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier care să arate super versatil și surprinzător, atunci puteți încerca un șezlong imprimat, da? De ce nu de fapt? Un model animal interesant ar putea condimenta cu adevărat o astfel de piesă de mobilier. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți impresiona oaspeții. Acest șezlong colorat este modalitatea perfectă de a aduce viață într-un foaier mai mare sau într-o cameră de zi.

Șezlong modern cu motiv floral

Modern-chaise-longue-violet-antibodi-Patricia-Urquiola

Trebuie să te uiți de două ori la acest șezlong, mai ales dacă ai privit prea repede și nu suficient de atent prima dată! Ne amintește de o pisică târâtoare. Dar altfel aceasta este o piesă de mobilier grozavă și artistic. Culoarea prunului și tonurile negre se reunesc perfect aici. Dacă te inspiră și tu acest look, atunci îți recomandăm să obții un astfel de șezlong pentru biroul tău de acasă. Credeți-ne, nu veți regreta niciodată!

Îngrădit în negru

Modern-șezlong-leagăn-negru-tetieră-cotiere

Acest șezlong delicat arată aproape ca un robot, dar este o alegere foarte bună care se potrivește cu orice temă „futuristă”. Dacă nu aveți mult spațiu, dar căutați în continuare ceva special pentru casa dvs., acesta poate fi ceea ce vă așteptați. Negrul poate fi combinat bine cu aproape orice culoare de accent sau cu orice temă de mobilier. Așadar, veți găsi cu siguranță locul potrivit acasă pentru acest șezlong!

Semnificativ în roșu

Șezlong modern-roșu-lucios-finisat-lac

Nu suntem siguri, există vreun scaun, mai elegant sau mai elegant decât acest clou roșu Candy Apple? Dacă acesta este șezlongul pentru dvs., alegeți o cameră care să evidențieze liniile sale frumoase și structura sa robustă. Cât de minunat ar arăta acest lucru într-un birou elegant alb-negru de acasă? Sau în camera de zi tradițională în tonuri crem și alb?

Mobilier de relaxare pentru odihnă

Șezlong modern-cadru din lemn masiv-Biknit-Patricia-Urquiola

Și, în sfârșit, vrem să ne gândim împreună la cutie și să privim ceva complet nou în designul casei. Aceste scaune cu șezlong arătau că aparțin doar spațiului exterior. De fapt, ei pot face minuni și în casa ta! Dacă încercați să obțineți un farmec lumesc, eclectic, luați în considerare aceste frumuseți țesute! Arată grozav chiar și în perechi!