DIY

Proiectează-ți propriile bucătării – 5 tipuri de dulapuri de bucătărie

bucătărie-tradițională-proiectează-rama-dulapului-tău-de-bază

Proiectează-ți propriile bucătării poate fi confuz și poate lua o mulțime de nervi, în special alegerea dulapului de bucătărie potrivit. Majoritatea oamenilor cunosc diferențele de bază dintre tipurile individuale de dulapuri de bucătărie până când sunt în magazin. Pentru a alege ușile potrivite, aveți nevoie de un pic de cunoștințe prealabile. În primul rând, întrebați-vă ce faceți în bucătărie – aveți nevoie de mânerele ușilor – dulapurile moderne ale ușilor sunt cât se poate de simple, dar acest lucru poate îngreuna deschiderea. Dacă aveți copii mici, ar trebui să utilizați o încuietoare pe dulapuri. Stilul în care este mobilată bucătăria ta de vis este, de asemenea, un punct important, mai ales pentru că ar trebui să te decizi asupra designului corespunzător al ușii.

Proiectează-ți propriile bucătării – unități de bază cu rame

Dulapuri-bucătărie-cu-rame-avantaje

Proiectează-ți propriile bucătării trebuie realizat în funcție de funcția și dimensiunea bucătăriei. Oricine optează pentru dulapuri de bază cu rame este un fan al mobilierului clasic – dulapuri din lemn cu ornamente și o bucătărie tradițională sau mare franceză. Avantajul acestor dulapuri este lemnul masiv, dar ar trebui să fie bine vopsit sau uns cu ulei, astfel încât apa să nu-l deterioreze. Dezavantajul sistemului – dacă nu este tratat, lemnul se poate umfla și va fi foarte dificil să deschizi ușa.

Proiectează-ți propriile bucătării – dulapuri de perete cu mânerele ușilor

dulapuri-de-bază-practice-bucătării-verzi-proiectați-vă

Aceste modele sunt practice și confortabile, ușile dulapului sunt de obicei fără cadru, dar sunt încă bine fixate. Arată confortabil și modern și pot fi găsite pe piață din materiale ieftine. Balama ușii ar trebui să fie foarte stabilă, altfel veți avea probleme cu aceasta mai târziu – ușa se lipeste doar de ea. În plus, alegeți locul potrivit pentru mânerul ușii – de preferință în mijlocul dulapului, vizavi de balama ușii – astfel încât să nu deteriorați ușa atunci când o deschideți. Proiectează-ți propriile bucătării este o sarcină care necesită o planificare atentă.

Proiectează-ți propriile bucătării – dulapuri încorporate

dulapuri încorporate elegante-moderne-de-bucătărie

Dacă aveți un interior modern, ar trebui să optați pentru dulapuri încorporate. Avantajul – arată foarte bine, sunt în mare parte în culori puternice și au o suprafață lucioasă și oferă suficient spațiu pentru cuptorul cu microunde, cuptorul, frigiderul. Proiectează-ți propriile bucătării este ușor în acest caz, mai ales că producătorii de bucătării oferă de obicei un program de planificare și vă puteți proiecta bucătăria de vis în funcție de dimensiuni. În plus, o bucătărie modernă arată întotdeauna ordonată. În orice caz, există dezavantajul că mânerele ușilor lipsesc complet într-o bucătărie modernă.

Proiectează-ți propriile bucătării – fronturi moderne de bucătărie cu mânerele ușilor

Bucătărie-încorporate-dulapuri-mânere-ușă-proiectați-o singur

Cel mai bine este să optați pentru o față de bucătărie modernă, cu mânerele ușilor. În acest fel veți obține o combinație bună de stil și funcționalitate. Există chiar posibilitatea ca dulapurile dvs. de bucătărie să fie prevăzute cu șine glisante.

Am selectat câteva exemple pentru dvs. pentru a vă face o idee mai precisă a tipurilor de dulapuri.

Dulapuri de bucătărie tradiționale

Dulap-bucatarie-traditional-fara-cadru

Dulapuri de bucătărie tradiționale cu ornamente dulapuri-bucatarie-traditionale-select

Dulapuri încastrate verzi în bucătărie

Rafturi de bucătărie dulapuri montate

Dulapuri încorporate cu față din sticlă

dulapuri moderne-roșu-încorporate-bucătărie din sticlă față

Amplasarea bună a mânerelor ușilor

Construiți-în-lemn-dulapuri-mânere-ușă