Idei meșteșugărești

Zmeele Tinker ca decorațiuni de toamnă – 7 instrucțiuni simple chiar și pentru copiii foarte mici

Vremea mai rece și uneori cu vânt din toamnă nu ne împiedică să ne distrăm în continuare. Dimpotrivă, vântul oferă condițiile perfecte pentru una dintre cele mai populare activități pentru tineri și bătrâni, și anume zborul unui zmeu. Fie pentru un festival de zmeu sau spontan într-o după-amiază în weekend – copiii sunt în special entuziasmați de frumusețile zburătoare, care sunt acum disponibile cu o mare varietate de modele. Astfel de zmee pentru cascadorii sunt, de asemenea, un subiect excelent pentru obiecte de artizanat într-o zi ploioasă, când nu puteți ieși afară. Vă vom arăta câteva idei cu instrucțiuni pe care le puteți folosi pentru a face un zmeu. Ca imagine, să stai pe perete sau ca imagine de fereastră – fii creativ și proiectează-ți apartamentul pentru a se potrivi toamnei cu aceste dispozitive zburătoare colorate!

Realizarea zmeilor din hârtie cu copiii toamna - 7 instrucțiuni

Dragonii clasici lucrează cu bețe de gheață

Realizați zmee din bastoane de gheață și hârtie în culori vii

Înainte ca toate designurile moderne să cucerească piața, zmeele aveau încă o formă pătrată. Așa-numitul pătrat dragon este perfect pentru a face zmee și este recunoscut imediat. De aceea, modelele din instrucțiunile noastre constau și din această formă clasică. Prima idee o puteți face cu bastoane de gheață, care pot fi găsite în fiecare magazin de artizanat.

 • Bastoane de gheață
 • Hârtie în orice culoare
 • Hartie creponata
 • Vopsele și perii acrilice
 • Lipici
 • Ochii googly
 • stilou negru

Dacă doriți să faceți un astfel de zmeu din hârtie, începeți prin vopsirea bețelor de înghețată în orice culoare. Ai nevoie de patru bucăți pe zmeu. Odată ce culorile s-au uscat, le puteți lipi împreună ca o formă de dragon. Apoi utilizați această formă ca șablon pentru ao transfera pe hârtie. Decupați forma și lipiți structura de lemn pe ea. Apoi lipiți ochii googly și trageți o gură. Apoi decupați fâșii de hârtie creponată și lipiți-le pe câteva din spatele vârfului inferior al zmeului. Dacă doriți, puteți lipi o buclă de coardă în vârful superior pentru agățare.

Faceți zmee din hârtie

Zmee Tinker și fold - instrucțiuni cu hârtie colorată și hârtie creponată

Acest dragon ușor de făcut are un anumit aspect 3D, care pare complicat. Dar veți realiza imediat că aceasta este o idee de artizanat foarte simplă. Deci, dacă doriți să faceți un zmeu cu copii, această idee este la fel de minunată. Vei avea nevoie:

 • hârtie
 • bețe sau paie subțiri din lemn
 • linia
 • Hârtie sau țesătură creponată
 • banda adeziva

Îndoiți hârtia și realizați o construcție de zmeu cu bețe de lemn

Realizarea zmeilor de toamnă – Instrucțiuni:

Mai întâi, pliați cele două colțuri superioare ale hârtiei spre interior (ca un avion de hârtie, aproximativ o treime din drum). Apoi lipiți una dintre bețișoarele de lemn pe hârtie vertical din vârful de sus cu bandă după ce ați tăiat-o la dimensiunea adecvată. Apoi tăiați tija orizontală și lipiți-o în loc. În punctul în care cele două bare se încrucișează, legați-le împreună cu șirul. Veți primi și cablul de direcție în același timp. Acum îndoiți cele două colțuri inferioare spre interior și fixați-le și cu bandă adezivă. Acum puteți atașa o bandă din hârtie creponată sau țesătură și zmeul este gata.

Dragoni mici pentru o felicitare

Zmee Tinker 3D pentru poze sau felicitări din hârtie

Fie pentru o zi de naștere în toamnă, pentru o petrecere de toamnă fără o ocazie specială sau doar ca o felicitare de toamnă – o felicitare de sine stătătoare cu zmee mici de hârtie arată cu adevărat foarte drăguță și este garantată pentru a face zâmbitorul destinatarului. Și cel mai bun lucru despre această idee este că este extrem de ușor de implementat. Doriți să faceți un zmeu la grădiniță sau la școala elementară sau căutați instrucțiuni simple pentru o după-amiază obișnuită de obiecte de artizanat? Apoi, puteți face zmee cu următoarele instrucțiuni:

 • Șablon pentru un pătrat dragon
 • hartie colorata
 • creion
 • foarfece
 • Lipici
 • fire

Iată cum puteți face zmee mici:

Desenați forme mici de dragon pe hârtie, decupați și lipiți împreună

Imprimați și decupați un șablon mic din hârtie albă (de asemenea, puteți desena singură forma) și apoi transferați această formă pe orice hârtie colorată. Trebuie să faceți sau să decupați cinci astfel de zmee pentru fiecare motiv de zmeu. Apoi pliați fiecare zmeu pe lungime. Aplicați lipici în exteriorul acestor pliuri și lipiți cei cinci dragoni unul peste celălalt la aceste pliuri. Obțineți un mare dragon 3D pe care îl puteți lipi pe o foaie de hârtie sau pe un card.

Lipiți dragonul pe hârtie albastră și decorați-l cu nori pentru o imagine de toamnă

Apoi decupați triunghiuri mici din hârtia colorată, care vor reprezenta ulterior buclele de pe coada zmeului. Lipiți o bucată de sfoară ca coadă de zmeu pe vârful inferior al zmeului și pe hârtie și apoi și pe triunghiuri, așa cum se arată în instrucțiuni. Acum nu ai nevoie decât de câțiva nori de hârtie albă și ai terminat!

Realizați singuri imagini la fereastră

Zmeile Tinker ca decor pentru ferestre în toamnă cu hârtie de șervețel

Puteți face dragoni drăguți pentru ferestre din mătase sau hârtie pergament, care apoi strălucesc în culori strălucitoare datorită luminii. Acesta poate fi folosit pentru a decora minunat ferestrele din camera copiilor. Veți avea nevoie de aceste materiale simple dacă faceți zmee ca imagini de fereastră:

 • foarfece
 • rigla
 • creion
 • hârtie artizanală neagră
 • hârtie de țesut sau pergament colorată
 • film transparent, autoadeziv
 • Hartie colorata
 • fire
 • lipici fierbinte

Realizați zmee fără șablon – Instrucțiuni:

Instrucțiuni pentru plierea și tăierea hârtiei pentru un zmeu cascador ca decor de fereastră

Puteți face zmeul decorativ ca o imagine a ferestrei cu un șablon, dar cu următoarele instrucțiuni va funcționa și fără: În primul rând aveți nevoie de cadrul pentru zmeu. Pentru a face acest lucru, luați o foaie de hârtie neagră și împăturiți-o în jumătate pe lungime. Pe partea deschisă, măsurați 10 cm de marginea superioară, marcați punctul și trageți o linie diagonală de acolo până în colțul superior (pe partea laterală a pliului). Apoi trageți o altă linie diagonală de la punctul de plecare până la pli. În cadrul acestor linii, trageți din nou aceleași linii la o distanță de aproximativ 2,5 cm.

Faceți-vă singuri imagini de fereastră de toamnă cu hârtie artizanală neagră

Acum decupați baza imaginilor ferestrei tăind de-a lungul liniilor. Obțineți forma tipică de dragon. Acum tăiați o bucată de folie autoadezivă pe care se potrivește această bază și lipiți-o. Luați hârtia de țesut și tăiați-o în bucăți mici. Puteți alege culorile în funcție de gustul dvs. Un design colorat arată deosebit de frumos. Acum copiii pot lipi aceste piese pe zonele libere (pe folie). În cele din urmă, fixați o bucată de șir sau fire, decupați triunghiuri din hârtia colorată și folosiți-le pentru a crea bucle pentru coada zmeului lipindu-le de șir..

Faceți zmee pentru copii cu ferestre și culori de apă

Zmee de cascadorie frumoase în culori strălucitoare - folosiți adeziv negru și acuarele

Puteți utiliza culorile ferestrelor nu numai pe folie, ci și pe hârtie simplă. Cu această idee de artizanat, sunt pictate contururile și modelele pentru zmee, care pot fi apoi proiectate cu acuarele după dorință. Alternativ, poate fi folosit și adezivul negru. Ideea perfectă pentru o zi ploioasă în care vrei să faci zmee toamna.

 • vopsea neagră pentru ferestre sau lipici negru pentru ambarcațiuni
 • Vopsele și pensule în acuarelă sau pixuri în acuarelă
 • hartie alba
 • linia
 • banda adeziva
 • Lipici

Dragon cu modele colorate realizate din creioane acuarelă - învățați să decupați și să colorați pentru copii

Desenați o formă de dragon pe hârtie albă și creați orice model din ea. De asemenea, puteți imprima un șablon pentru a face zmee și apoi să le proiectați cu modele pentru a ușura sarcina. Apoi, trageți și buclele din două triunghiuri orientate una față de alta. Apoi trageți aceleași linii cu vopsea pentru fereastră sau lipici negru. De îndată ce totul este uscat (cel mai bine este să lăsați adezivul să se usuce peste noapte), puteți colora zmeul cu acuarele sau acuarele. Odată ce culorile s-au uscat, puteți tăia zmeul și arcurile, lipiți o bucată de sfoară în colțul inferior al zmeului și formați-o cu arcurile.

Zmeele fabrică ele însele un alt tip de artizanat sub forma unei păsări

Creați-vă propriul dragon de pasăre în galben - artizanat și jucați distracție pentru copiii de toate vârstele

Ați văzut deja în instrucțiunile de mai sus cum să faceți un zmeu pentru fereastră sau să atârnați de perete sau frigider. Dar ce zici de a face o pasăre ca aceasta în locul formei clasice de zmeu de cascadorie? De exemplu, puteți face zmeul în școala elementară, dar ideea este potrivită și pentru lucrările de după-amiază de acasă. Asa functioneaza:

 • Hârtie format A4
 • Capsator
 • linia
 • foarfece
 • Perforator
 • Lipici
 • stilou negru

Proiectează un balaur diferit în forma unei păsări - idee simplă de artizanat

Dacă doriți să creați singur acest zmeu, începeți prin împăturirea diagonală a unei foi de hârtie în mijloc. Apoi îndoiți cele două părți spre exterior, în sensul pliului, așa cum se arată în instrucțiuni și capsați colțurile în sensul pliului puțin sub marginea superioară. Hârtia trebuie curbată, nu pliată. În acest fel veți obține aripile păsării. Apoi decupați un triunghi roșu și lipiți-l pe pliul dintre cele două straturi pentru a face un cioc. Acum tăiați coada dintr-o altă bucată de hârtie. Acest lucru poate fi ondulat ca în exemplu, dar, de asemenea, zimțat sau poate avea o formă diferită. Acum atrage ochi, găuri în burtica păsării și leagă acolo o bucată de sfoară. complet!

DIY cu o pungă de pâine

Folosiți hârtie pentru proiecte DIY - dragon colorat dintr-o pungă de pâine

De asemenea, puteți face un zmeu într-o formă atipică cu aceste instrucțiuni de artizanat. Se folosește o pungă de pâine din hârtie, pe care o puteți proiecta după cum doriți. Fie că folosiți bandă de washi sau vopsele ca în exemplu sau alte materiale depinde de dvs. Și cel mai bun? Puteți chiar să atârnați zmeul afară pe un copac (sau în altă parte) și să-l urmăriți cum zboară când bate vântul.

 • Pungă de pâine
 • Materiale de proiectare (de exemplu, bandă washi, vopsele acrilice, acuarele, strasuri, perle etc.)
 • linia
 • Popsicle stick (alternativ este posibilă și o ramură)
 • Serpentine, panglici sau benzi de hârtie creponată
 • banda adeziva
 • foarfece

Lăsați zmeul să zboare împreună cu copiii - un zmeu simplu pentru cascadorii realizat dintr-o pungă de hârtie proiectată

Veți fi uimiți cât de ușoară este această idee meșteșugărească! Mai întâi, proiectează punga de hârtie în funcție de ideile tale (sau ale celor ale copiilor tăi). Apoi tăiați o gaură mică în mijlocul fundului sacului. Legați o bucată de sfoară (aproximativ 45 până la 60 cm) de bățul sau crenguța de gheață și infilați celălalt capăt prin gaură. Bata de gheață va împiedica acum tragerea liniei până la capăt prin gaură atunci când zmeul zboară. Acum lipiți câteva panglici ca cozi de zmeu pe una dintre cele două margini ale pungii și puteți lăsa zmeul să zboare.