DIY

Aplicarea machiajului pe buzele roșii a fost ușoară – 4 pași către succes

instrucțiuni de machiaj pentru buze roșii-ruj mat

Rujul roșu este fără îndoială foarte atractiv și visul oricărei femei. Cu toate acestea, mulți nu îndrăznesc să-l încerce, deoarece uneori pare complicat să-l aplicați corect. La urma urmei, fiecare defect poate fi văzut în această culoare strălucitoare. Momentele incertitudinii s-au încheiat, deoarece vă vom explica în doar patru pași cum să vă perfecționați, machiază buzele roșii prin aplicarea corectă a rujului.

Sfaturi pentru aplicarea machiajului pe buzele roșii

buze roșii machiază instrucțiuni-fă-o tu

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți exfoliezi buzele. După aceea, ar trebui să le umeziți bine aplicând, de exemplu, un balsam de buze. Înainte de a începe chiar și tu rujul, aplică un grund.

2. Machiază buzele roșii – Aplicați rujul direct cu creionul. Acest lucru va face culoarea mai groasă și mai puternică.

Machiază buzele roșii – Așa se face

machiaj-buze-roșii-instrucțiuni-pași

Sursă: keikolynn

 3. Apoi, ridică o perie și ridică cu ea rujul. Puteți să-l utilizați pentru a vă machia încă o dată buzele, pentru a colora bine buzele și pentru a nivela orice denivelare.

Al 4-lea. Machiază buzele roșii – În cele din urmă, aveți nevoie de buze. Folosiți-l pentru a urmări marginea. Asigurați-vă că totul devine simetric. Dacă faceți o greșeală, nu vă faceți griji. Puteți doar să înfundați o perie de mascare într-un demachiant și să retocați și să curățați petele.

instrucțiuni-machiaj-buze-roșii-jessica-alba

Machiază buzele roșii După cum puteți vedea, nu este atât de dificil pe cât ați putea crede, deoarece totul depinde de pregătirea și precizia potrivite. Sperăm că vă va plăcea să încercați!

Instrucțiuni de machiaj-ochi-umbre-maro-roșii-buze machiajul-buzelor-roșii-ce-ar trebui să-ți dai atențiemachiaj-buze-roșii-piele-întunecată-matăbuze-roșii-make-up-berry-toen-eyeliner-eyesbuze-roșii-instrucțiuni-de-machiaj-ochi-albaștri matbuze-roșii-machiaj-instrucțiuni-luciu de buze

buze-roșii-roșu-lac-de-unghii-blond-păr-ondulat

buze-roșii-blond-păr-lateral-panglică-blazer-roșu

Rosie-Huntington-Whiteley-roșu-buze-roșu-to

megan-vulpea-buzele-rosii-ochii-albastri