Amenajări interioare, cameră pentru copii

Sfaturi utile pentru proiectarea camerelor copiilor

Sfaturi utile pentru proiectarea camerelor copiilor

Birou de amenajare a creșei

Cel elegant Proiectarea camerei pentru copii asigură că copiii cresc într-o atmosferă plăcută de la o vârstă fragedă. Mai presus de toate, ar trebui să ofere confort și confort. De obicei, camera copiilor este cea mai însorită și mai spațioasă zonă din casă. Ar trebui să ofere suficient spațiu pentru joacă, odihnă, studiu și invitați. În cel mai bun caz, camera copiilor este orientată spre sud, astfel încât să poată fi iluminată abundent în timpul zilei.

Dormitor cu pat mansardat – design cameră mică pentru copii

mobilier-pepinieră-pat-supraetajat-colorat

La mobilare ar trebui să luați în considerare numărul de copii. Când casa este mare, fiecare copil are propria cameră, care este mobilată după bunul plac. În orice caz, se întâmplă adesea ca doi copii să împartă o cameră. Patul supraetajat economisește spațiu și este o alternativă bună pentru camerele mai mici pentru copii. Există numeroase versiuni ale patului mansardat pe piață care sunt funcționale și practice. the Proiectarea camerei pentru copii ar trebui să înceapă să caute un pat potrivit.

Proiectați camere pentru copii pentru fete

Decalcomanie de perete fata de pepinieră

În Proiectarea camerei pentru copii ar trebui să planificați suficient spațiu de stocare. O cutie de jucărie sau un pat cu bufeturi rulabile rezolvă rapid problema. Fetele adoră casele de păpuși, în timp ce băieții au de obicei jucării mai mari. În adolescență, acestea sunt înlocuite de chitare și afișe pe perete. O zonă confortabilă de ședere în grădiniță cu rafturi pentru cărți nu trebuie să lipsească în grădiniță. Ar trebui să se asigure iluminare suplimentară pentru birou cu un computer – de exemplu, o lampă de podea sau iluminat de perete.

Pardoseli și mobilier – proiectarea camerelor pentru copii

Băieți-grădiniță-mobilier-pat la mansardă

Podelele și mobilierul din camera copiilor ar trebui să fie realizate din materiale naturale. Acestea protejează împotriva alergiilor și iau mese ușoare. Lemnul creează un sentiment de siguranță și confort. Poate fi vopsit în culori deschise, care au un efect eliberator. Ar trebui să respectați o intensitate atunci când vine vorba de combinații de culori și să folosiți accesorii pentru a defini un element de conectare în interior – acest lucru creează unul armonios Proiectarea camerei pentru copii.

Obiectele personale ale copiilor vor conferi camerei un farmec.

De Dani Alexandrova

Creșă pentru fete

Fete care decorează creșa

Cele 21 de aplicații pentru smartphone sunt, de asemenea, utile în designul interior