Să vă binecuvânteze

Îndepărtarea unui tatuaj – diferitele metode cu o mulțime de sfaturi!

Metode de îndepărtare a tatuajelor îndepărtarea tatuajelor la domiciliu tatuaj de mână

Un tatuaj ar trebui să ne împodobească pielea pentru totdeauna – de fapt. Dar gusturile se schimbă, iar tatuajul de pe brațul unei foste flăcări, care a fost o idee cu adevărat superă în urmă cu ani, este un pic jenant astăzi. Deci, tatuajul trebuie să meargă din nou. Desigur, acest lucru este posibil, dar este altceva decât ușor sau ieftin. Și tratamentul în sine aduce riscuri semnificative pentru sănătate. Dar dacă totuși doriți să o faceți, citiți mai departe. La ce ar trebui să acordați o atenție deosebită, diferitelor metode, multe sfaturi de îngrijire ulterioară și tot ce are de a face cu îndepărtarea tatuajului – vă vom spune toate acestea în articolul nostru!

Îndepărtarea unui tatuaj – factori importanți

Metode de îndepărtare a tatuajelor Costuri de îndepărtare a tatuajelor cu laser Tatuaj cu fluture

Este o idee bună să studiați mai întâi cu atenție întregul proces de îndepărtare a tatuajelor, astfel încât să știți exact în ce vă introduceți. Rezultatele bune depind de următorii factori:

  • Mărimea și adâncimea tatuajului tău.
  • Culorile cernelii – cerneala neagră este cea mai ușor culoare de îndepărtat.
  • Localizarea tatuajului – picioarele și mâinile se estompează puțin mai încet datorită distanței până la ganglionii limfatici.
  • Vârsta ta – persoanele mai tinere au metabolismuri mai rapide.

Când nu ar trebui să-ți fie îndepărtat tatuajul??

Metode de îndepărtare a tatuajelor îndepărtarea tatuajului decojirea florilor tatuajului mâinii

Dacă sunteți gravidă sau alăptați mai degrabă ne sfătuim împotriva îndepărtării tatuajelor. De ce? Nu se poate exclude faptul că acest lucru poate duce la iritarea pielii, ceea ce va determina o tensiune suplimentară asupra corpului dumneavoastră. În plus, cele mai mici particule de vopsea dizolvate migrează prin căile corpului dumneavoastră. În cazul mamelor care alăptează, acestea ar putea fi administrate bebelușului prin lapte.

Când tatuajul tău este proaspăt. – Voiau un tatuaj și știau exact care. Dar ai făcut calculele fără tatuatorul. Din păcate, el te-a înțeles greșit sau pur și simplu nu are talent – din păcate, acest lucru se întâmplă mai des decât crezi. Cu toate acestea, pentru a vă putea elimina tatuajul, pielea trebuie mai întâi să fie complet vindecată.

Îndepărtați tatuajul cu un laser

Metode de îndepărtare a tatuajelor Eliminarea cu tatuaj cu laser costă durere

Acesta este cel mai popular și comun mod de a elimina un tatuaj. În legătură cu soarele, majoritatea oamenilor știu că lumina poate înveseli un tatuaj. În cazul unui tatuaj, pigmenții de culoare străini corpului sunt depozitați în stratul mediu al pielii (dermă). Laserul încălzește atât de mult acești pigmenți încât se descompun în bucăți mai mici. Dacă este necesar, medicul ar putea aplica în prealabil un unguent anestezic pe zona respectivă. Particulele de culoare sunt apoi transportate departe de țesut prin limfă și ajung în sânge. Ficatul și rinichii, care desigur ar trebui să fie pe deplin funcționali, sunt responsabili pentru detoxifierea ulterioară. Un tratament cu laser durează adesea doar câteva minute și se simte similar cu străpungerea unui tatuaj. Dar multor oameni li se pare mult mai incomod și mai dureros. Cu toate acestea, deoarece pragul durerii fiecăruia este diferit, nu vă putem oferi un răspuns detaliat la întrebarea cât de mult doare îndepărtarea tatuajului cu ajutorul unui laser..

Metode de îndepărtare a tatuajelor Îndepărtarea tatuajelor Tatuaj Mandala Tatuaj pe braț

Tipul de laser, cu care se îndepărtează un tatuaj depinde de culorile pigmentului. Deoarece fiecare culoare a cernelii absoarbe diferite lungimi de undă a luminii, lasere diferite trebuie utilizate pentru tatuaje colorate. În majoritatea cazurilor, un tatuaj mare și multicolor nu poate fi complet cu laser. Negru, roșu și albastru sunt cele mai ușor de îndepărtat. Din păcate, arată diferit cu galben, violet și maro.

Numărul de tratamente necesare variază în funcție de dimensiune, adâncimea de penetrare și intensitatea culorii. Dacă doriți să eliminați un tatuaj destul de mic, ar trebui să planificați aproximativ 5 până la 7 sesiuni. Pe de altă parte, tatuajele mai mari necesită cel puțin 10 tratamente. Deoarece părțile afectate ale corpului ar trebui să se vindece complet, se recomandă un timp de vindecare de 4 săptămâni între sesiuni. Prin urmare, îndepărtarea tatuajelor poate dura din păcate mai mult de 1 an.

Îndepărtarea tatuajelor cu laser eliminarea tatuajelor dureri mici ale tatuajelor

Dacă aveți un tatuaj îndepărtat, ar trebui să mergeți cu el cost destul de mare calculati. Acestea variază în funcție de mărime, număr de culori, adâncime, vârstă etc. Un tatuaj mic, de exemplu, costă între 50-150 de euro pe tratament, iar cele mai mari pot costa aproximativ 600 de euro. Deoarece îndepărtarea tatuajelor este un serviciu pur privat, costurile nu sunt acoperite de asigurarea de sănătate.

Chiar dacă tratamentul cu laser este mult mai sigur decât alte metode, este totuși un atac asupra pielii și poate provoca cicatrici. Imediat după procedură, este posibil să aveți umflături, vezicule, cruste, dureri și sângerări. De asemenea, poate duce la creșterea sau scăderea pigmentării – pielea zonei tratate va fi mai palidă sau mai închisă decât restul pielii.

Îndepărtarea chirurgicală a tatuajului

Obțineți eliminarea tatuajului Durata durerii îndepărtării tatuajului cu laser

Îndepărtarea chirurgicală a unui tatuaj a fost bine stabilită de zeci de ani și a fost întotdeauna utilizată înainte de tratamentul cu laser. Este deosebit de potrivit pentru tatuaje mai mici, deoarece acestea pot fi îndepărtate într-o singură sesiune. În sensul cel mai adevărat al cuvântului, este o metodă de „tăiere”, prin care tatuajul este decupat cu ajutorul unui bisturiu. Cu toate acestea, rămân cicatrici. Sunt folosite diferite tehnici de chirurgie plastică. Acestea includ grefe de piele, plastii de deplasare a pielii sau grefe de piele. Procedura se efectuează aproape întotdeauna sub anestezie generală. Cu toate acestea, în zona spatelui superior sau în partea din față a piciorului inferior, îndepărtarea chirurgicală sa dovedit a fi extrem de dificilă.

Metode de îndepărtare a tatuajului îndepărtarea tatuajului braț tatuaj flori păr blond

Pentru a putea elimina tatuajul, pielea din jur este întinsă astfel încât să poată fi cusută împreună. Cu cât pielea de pe partea respectivă a corpului este mai elastică, cu atât este mai ușor să le puneți împreună. Pentru tatuajele mai mari, se recomandă întinderea în prealabil a pielii cu câteva săptămâni în prealabil cu ajutorul unui expansor. Această procedură funcționează deosebit de bine cu tatuaje mici într-o formă alungită – bucata de piele poate fi ușor îndepărtată și pielea poate fi cusută mai târziu.

În plus, puteți, de asemenea Grefe de piele sau grefe de piele folosit atunci când doriți să vă eliminați tatuajul. Un strat subțire este îndepărtat dintr-o parte sănătoasă a corpului și aplicat pe zona tatuajului tăiat. O grefă de piele este posibilă cu tatuaje mari, dar nu este recomandată din motive estetice.

Metode de îndepărtare a tatuajelor Experiență chirurgicală de îndepărtare a tatuajelor

Costurile aceste tratamente sunt de obicei cuprinse între patru și patru cifre.

Cu unul bun îngrijire, Controlul igienei și al pansamentului vindecă rănile destul de repede și cusăturile pot fi îndepărtate după aproximativ 2 săptămâni. Cu toate acestea, rămân cicatrici.

Îndepărtați tatuajul cu dermabraziune

Îndepărtarea tatuajelor Laser Eliminarea tatuajelor Costul durerii

O altă formă de îndepărtare a tatuajelor chirurgicale este așa-numita dermabraziune. Această metodă este utilizată ori de câte ori tatuajul este prea mare pentru a fi decupat. Deoarece culorile cernelii sunt din ce în ce mai stabile la lumină și tatuajele sunt mai colorate și mai dificil de eliminat cu laser, această metodă devine din ce în ce mai importantă. Stratul superior al pielii este de fapt îndepărtat și, în funcție de mărimea tatuajului, este întotdeauna necesară anestezia locală sau chiar generală. În dermabraziune, straturile superioare ale pielii sunt abrazate folosind dispozitive speciale de măcinare de înaltă frecvență până când pigmenții de culoare sunt expuși și pot fi îndepărtați.

Metode de îndepărtare a tatuajelor Costuri de înghețare pentru îndepărtarea tatuajelor

Aceasta este urmată de o abraziune profundă care se udă și durează câteva săptămâni pentru a se vindeca complet. Particulele de culoare sunt încorporate în crustă și cad împreună cu crusta la sfârșitul procesului de vindecare. Rezultatul este o cicatrice care seamănă cu cea a unei arsuri de gradul patru care poate rămâne roșie luni de zile. Deci, dacă doriți să vi se îndepărteze tatuajul folosind această metodă, este imperativ să vă îngrijiți igiena, astfel încât să nu conducă la o infecție gravă.

Crioterapie pentru îndepărtarea tatuajului

Metode de îndepărtare a tatuajelor îndepărtarea tatuajului peelingul flori tatuaj umăr

Cunoscută și sub denumirea de congelare, crioterapia nu este încă atât de obișnuită printre metodele de îndepărtare a tatuajelor. În timpul procedurii, zona tatuată este expusă la o temperatură extrem de rece prin pulverizarea agentului de îngheț. Stratul superior al pielii moare și poate fi degradat treptat prin dermabraziune. Întreaga procedură poate fi destul de incomodă în funcție de modul în care vă simțiți și, prin urmare, este efectuată întotdeauna sub anestezie generală. Bulele rezultate sunt comparabile cu cele ale unei arsuri. În plus, sunt posibile mai multe sesiuni în funcție de intensitatea culorii. În timp ce crioterapia este mult mai ieftină decât îndepărtarea cu laser, din păcate nu este la fel de eficientă. Singurul avantaj al acestei metode este că cicatricile care se formează nu sunt vizibile la prima vedere.

Îndepărtarea unui tatuaj folosind metoda diatermiei

Metode de îndepărtare a tatuajelor, îndepărtarea tatuajelor, experiențe de curățare a sării

Ca omolog al glazurii, un tatuaj poate fi, de asemenea, eliminat prin diatermie. Această metodă este destul de nouă și nu este încă atât de populară. Tatuajul este tratat cu curent electric de înaltă frecvență, care este transformat în energie termică în straturile de țesut ale pielii. Căldura evaporă lichidul în celulele pielii și celulele colorate mor ca urmare. În acest tratament, pielea este arsă în mod specific, ceea ce este, de asemenea, asociat cu o durere mai mare. Prin urmare, procedura trebuie efectuată numai de un medic, altfel pot rezulta arsuri, cicatrici și infecții. Este nevoie de ceva timp pentru ca celulele colorate să moară și să cadă, timp în care se formează o crustă. Mâncărimea poate deveni foarte severă, dar zgârierea este cu siguranță tabu. Deși fiecare laser este responsabil pentru diferite culori în cazul îndepărtării tatuajelor cu un tratament cu laser, acest lucru nu joacă un rol în diatermie.

Aplicarea cremelor la îndepărtarea tatuajelor chiar face ceva?

Metode de îndepărtare a tatuajelor idei de tatuaj de mână tendințe de tatuaj cu cerneală roșie

Un tatuaj este considerat în mod tradițional permanent, așa că gândul de a freca pur și simplu o cremă pentru a îndepărta toată cerneala sună un pic îndepărtat. Dar, în prezent, există multe creme diferite pe piață care ne promit că tatuajul va fi complet îndepărtat și complet nedureros și fără cicatrice. Organismul nostru conține macrofage, numite și celule scavenger, care descompun substanțele străine din corpul nostru. Dacă culorile sunt ciupite sub pielea noastră în timpul tatuajului, acestea sunt recunoscute și de macrofage ca substanțe străine și descompuse de sistemul limfatic. Și acum intră în joc cremele: acestea ar trebui să conducă la formarea de macrofage noi și, mai presus de toate, mai multe, care la rândul lor mănâncă pigmenții tatuajului.

Îndepărtarea tatuajelor cremă îndepărtarea tatuajului experiență tatuaj de mână

Din păcate, însă, cremele pentru îndepărtarea tatuajelor nu fac ceea ce promit. Deoarece acestea activează corpul pentru a mânca pigmenții tatuajului, este posibil ca nu toate culorile să fie înregistrate. Deci, este foarte probabil ca tatuajul tău să se estompeze puțin, dar să rămână cel puțin vizibil în umbră. Metoda poate provoca, de asemenea, o mulțime de iritații ale pielii, cu o mare probabilitate de a lăsa cicatrici inestetice. În plus, cu un preț de aproximativ 80-100 de euro pe cremă și utilizare pe termen lung, această metodă nu este nici rapidă, nici ieftină.

Îndepărtarea tatuajelor este posibilă cu diferite remedii casnice?

Laserul pentru îndepărtarea tatuajelor costă metode de îndepărtare a tatuajelor

Există multe metode de îndepărtare a tatuajelor pe care unii oameni le încearcă acasă. Acestea includ coji de sare, coji chimice, lămâi și miere și punerea împreună la diferite ingrediente bizare. Cu toate acestea, vă recomandăm doar îndepărtarea tatuajelor de către un medic. Cu toate acestea, dacă credeți că traseul natural este cel mai bun, atunci avem câteva sugestii pentru dvs. Dar fii atent – unele dintre aceste metode sunt printre cele mai dureroase și chinuitoare și dacă ai un prag de durere scăzut, atunci nici nu ar trebui să le iei în considerare.!

Îndepărtarea tatuajelor Remedii la domiciliu Miere Lămâie Metode de eliminare a tatuajelor

Lămâie și miere: Deoarece lămâia este un agent de înălbire natural și mierea este cunoscută pentru proprietățile sale regenerante și hrănitoare ale pielii, aceasta este una dintre cele mai populare metode de îndepărtare a tatuajelor folosind remedii casnice. Amestecă o linguriță de suc de lămâie cu o lingură de miere și aplică amestecul pe tatuaj zilnic până când obții rezultatele dorite.

Sare și suc de lămâie: Se amestecă 100 de grame de sare cu 3 linguri de suc de lămâie. Folosind un tampon de bumbac, frecați soluția peste tatuaj timp de 3 până la 5 minute și repetați procesul în fiecare zi.

Îndepărtarea tatuajelor însuși metode de îndepărtare a tatuajelor experiență de descuamare a sării

Îndepărtați tatuajul cu Cojire de sare? – Chiar dacă tot auzi de la oameni care încearcă pur și simplu să-ți frece tatuajul cu ajutorul sării, te sfătuim cu tărie. Această metodă nu este doar foarte dureroasă, ci și lipsită de sens. Cerneala tatuajului se află în stratul nostru inferior de piele, la care nu se poate ajunge printr-o decojire a sării. Rezultatul este sângerarea culorilor și un tatuaj ușor decolorat la final. În plus, zona afectată se poate inflama grav.

Îngrijire adecvată după îndepărtarea tatuajului

Metode de îndepărtare a tatuajelor Phoenix tatuaj umăr femei tendințe tatuaj

Îndepărtarea unui tatuaj pune mult stres pe piele, ceea ce poate duce la multe reacții adverse nedorite, cum ar fi infecția. Prin urmare, îngrijirea corectă este extrem de importantă.

  • Pielea dumneavoastră poate fi roșie și umflată după tratament. În acest caz, pot trata zona afectată cu un prosop curat și răcoros.
  • În primele 3 zile este foarte important să vă tratați rana păstrați uscat. Când faceți duș, aveți grijă să nu direcționați jetul de duș direct pe zona tratată. De asemenea, trebuie să evitați vizitele la piscină, solar sau saună.
  • evita îmbrăcăminte, provocând frecare pe piele.

Costuri pentru îndepărtarea tatuajelor Costuri pentru chirurgia îndepărtării tatuajelor

  • Evitați soarele – Pielea cu laser este mult mai sensibilă la lumină decât înainte. Radiația UV crește riscul de inflamație și poate duce la pete pigmentare.
  • Fără sport – Se recomandă insistent o pauză de antrenament de o săptămână după tratament. Făcând o mulțime de sporturi intense vă crește circulația sângelui, ceea ce vă pune doar stres suplimentar pe corp.
  • Bea 2 până la 3 pahare pe zi suc proaspat de ananas. Acesta conține multe enzime importante care susțin procesul de vindecare.

Metode de îndepărtare a tatuajelor Îndepărtarea tatuajelor Riscuri cu laser Tatuaj de flori