Rețete

Pregătiți sushi – gustul Orientului Îndepărtat

pregătiți acasă bucurați-vă de rețete somon

Rețetele de sushi au fost foarte populare în ultimii ani. Piesele de mărimea mușcăturii sunt o modalitate perfectă pentru noi de a gusta aromele Orientului Îndepărtat, indiferent unde ne aflăm, într-o călătorie, la birou sau acasă. Fiecare gourmet de astăzi poate avea unul Pregătiți sushi sau pur și simplu comandați în restaurant. Știți, astfel încât să vă puteți asigura o dietă sănătoasă.

Când chinezii și japonezii au inventat rețeta pentru sushi, nimeni nu știa cât de populară va deveni în timp. Ideea inițială era să ofere lucrătorilor de pe stradă mâncare rapidă pe care să o poată mânca în picioare și fără tacâmuri. Dar de-a lungul timpului, aperitivele de sushi au avut un gust atât de bun pentru străini și astfel rețeta a traversat rapid continentele.

Pregătiți sushi – ingrediente

pregătiți idei de servire începători

Toată lumea are nevoie de câteva ingrediente de bază Pregătiți sushi ar vrea. Orezul joacă un rol important în acest sens. Se completează cu alte ingrediente precum pește crud sau afumat, fructe de mare crude.

Dintre pești, somonul, brizul, calmarul și tonul sunt preferate pentru aperitivele de sushi. Peștele trebuie congelat cel puțin 24 de ore înainte de gătit. Congelarea profundă ucide toți microbii. O altă opțiune ar fi aceea că ai putea aburi ușor peștele.

Pentru a vă bucura cu adevărat de gustul Orientului Îndepărtat, aveți nevoie și de nori pentru prepararea mușcăturilor de sushi (algele uscate sau prăjite fac parte pur și simplu din ea!) Rețeta clasică de sushi include unele tipuri de legume, precum ridichea murată, soia fermentată , cartofi dulci și ciulini, Castravete, sparanghel și avocado.

Oțetul special de sushi (oțet, zahăr, sare și acid glutamic procesat) este, de asemenea, utilizat pentru a prepara sushi. Sushi este de obicei servit cu ceai fierbinte sau bere.

 Pregătirea sushi – nu este o sarcină ușoară

Pregătiți idei de cină ingrediente gustoase

A face sushi acasă se dovedește cu adevărat o sarcină descurajantă. Mai întâi trebuie să găsiți ingredientele potrivite și să obțineți felurile de mâncare potrivite. Veți avea nevoie de o tăietură, un cuțit ascuțit, o spatulă din lemn, un castron și, în funcție de rețetă – un covor de bambus.

Orezul se spală mai întâi cu apă rece. Apoi aduceți-l la fierbere, aproximativ 10 min, și scoateți-l de pe aragaz. Se amestecă cu mișcări bruște pentru o vreme. Lăsați orezul să se răcească treptat. Când orezul se răcește, distribuiți-l într-un castron care conține deja amestecul special de sushi și oțet (sare și zahăr sau mirin). Amestecă bine toate acestea și apoi acoperă-ți orezul sushi cu o cârpă umedă. Până la utilizare ulterioară.

Cele mai faimoase mușcături de sushi sunt „California Rolls”, care sunt făcute din orez, carne de crab, avocado și castraveți.

pentru a pregăti modalități de servire a rețetelor

Pregătiți și serviți sushi

servirea ideilor rețete de pregătire

Delicios și sănătos – sushi