Rețete, VIDEO

Mâncare cu degete pentru petreceri de ziua copiilor – 10 idei delicioase și rețete ușoare pentru o petrecere distractivă pentru copii

copiii își sărbătoresc ziua de naștere cu o masă plină de delicatese pregătite cu grijă

Mâncarea degetelor pentru copii ar trebui să fie rapidă și ușoară, dar este adesea mai complicată decât ne imaginăm. De exemplu, dacă faceți sandvișuri, va exista întotdeauna un copil căruia nu îi plac toppingurile. Dacă v-ați decis pizza, de asemenea, nu știți exact dacă se va potrivi tuturor gusturilor. Cu toate acestea, dacă pregătiți un platou uriaș de bețe de legume viu colorate, aveți garanția că veți obține un ajutor sănătos pentru mâncarea degetelor pentru copii. Deci, dacă veți găzdui în curând o petrecere pentru o petrecere de ziua de naștere a copiilor și căutați idei simple de rețete, ați ajuns la locul potrivit. Serviți alimente familiare într-un mod nou pentru petrecerea copilului dumneavoastră. Dacă servești o mulțime, mai jos sunt câteva idei distractive de mâncare cu degete.

Pregătește rapid și ușor mâncarea cu degete pentru petrecerile de ziua copiilor

Pregătiți mâncăruri cu degete copioase sau dulci pentru petrecerea copiilor

Este copilul tău un mâncător agitat și ai face ceva pentru a preveni mizeria pe care o face micuțul tău la masa de luat masa? Dacă răspunsul dvs. este un „da” răsunător, atunci ar trebui să încercați să pregătiți degete potrivite pentru copii. Cei mai mulți părinți sunt de acord că copiii sunt mâncători ursuzi. Dificultatea de a-i hrăni pe micuții dvs. poate provoca incendii greșite și le poate amâna pe anumite alimente pe măsură ce cresc. Pot apărea și anumite tulburări alimentare. Deci, pentru a vă ajuta copiii să-și dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase, lăsați-i să mănânce singuri din timp.

frigarui de fructe cu branza si struguri combinati cu baie

În timp ce mâncarea cu degetele este cea mai bună pentru o masă lină în mașină sau la petreceri distractive pentru copii, poate fi servită și pentru prânz sau cină. Pentru a face acest lucru, pregătiți câteva mușcături rapide, ușoare și apetisante pentru o mulțime pe care o puteți servi rapid și ușor. Mâncarea cu degetele pentru copii este, de asemenea, o idee minunată pentru cină. Dacă micuții tăi sunt ocupați cu piure de cartofi, paste sau orez, le poți oferi între ele legume sănătoase. Acestea sunt, de asemenea, ușor de mâncat. Dacă copilul tău urăște să mănânce felii de fructe, încearcă frigarui de fructe sau fructe pe un băț. Oricare ar fi numele, copilul tău va avea cu siguranță o dietă sănătoasă cu fructe în acest fel.

Conuri de înghețată umplute cu fructe precum căpșuni, zmeură, pr-piersici și struguri

Din acest motiv, am alcătuit o listă de mâncăruri delicioase pentru copii, pe care le puteți prepara acasă, astfel încât micii dvs. oaspeți să poată mânca fericiți fără să se plângă. Fie că stați copiii în jurul unei mese sau căutați idei de autoservire, veți găsi o mulțime de inspirație în sugestiile noastre pentru a crea mâncăruri pentru copii atât dulci, cât și sărate. Există câteva opțiuni inteligente pentru gustări de casă fără coacere, o brânză rapidă cu brânză și câteva opțiuni mai sănătoase. Iată deci 10 rețete ușoare de mâncare deget de casă pentru petreceri de ziua copiilor.

Unt de arahide cu banane, mere și așchii de ciocolată

unt de arahide cu mere de banane și așchii de ciocolată ca mâncare pentru copii

Pentru a face acest lucru, luați pur și simplu două mere și două banane, din care tăiați mai întâi felii cu un cuțit de bucătărie. Apoi periați fructele cu cantitatea dorită de unt de arahide. Apoi folosiți cuțitul pentru a scoate așchii de ciocolată din orice ciocolată. În cele din urmă, puneți câteva răzuiri pe mâncărurile degetelor copilului pentru a le completa și configurați-le pentru servire pe o farfurie căptușită cu un șervețel..

Farfurii de fructe și frigarui de fructe ca mâncare pentru degete pentru copii

salată de fructe frigarui de fructe sau frigarui de fructe pe măsură ce copiii fac mâncare cu degetele cu scobitori

Mai întâi tăiați un pepene galia în bucăți așa cum se arată în videoclipul de mai sus. Folosiți alte fructe după cum doriți pentru a le umple ca bază într-o farfurie mare. De exemplu, în funcție de sezon, tăiați prunele, căpșunile și piersicile în jumătăți și felii pentru a face farfuria și mai colorată pentru copii. Frigarui cateva bucati de fructe cu scobitori pentru un efect mai bun asupra frigaruiilor de fructe. În cele din urmă, presărați placa cu fructe cu fructe mici, cum ar fi afine sau zmeură.

Frigarui cu degete cu sunca si branza

frigărui de petrecere cu mâncare deget pentru copii roșii cherry și castraveți cu șuncă și brânză

Ai nevoie doar de câteva ingrediente, precum diverse carne, brânzeturi după gust și legume crocante precum roșii cherry și castraveți. Copiii vor avea acces rapid și pot începe gustările. Pur și simplu înfășurați o bucată de brânză și șuncă, pe care le veți friga apoi cu o scobitoare și legume.

Cheesecake într-un pahar

tort de brânză într-un pahar cu biscuiți skyr și căpșuni cu zahăr pudră ca mâncare pentru copii

Pentru această variantă de mâncare cu degetele pentru copii trebuie mai întâi să măcinați un pachet de biscuiți într-o pungă cu o lingură. Apoi tăiați câteva căpșuni și, cu ajutorul unei furculițe, zdrobiți-le cu două lingurițe de zahăr pudră într-un castron. Apoi amestecați aproximativ 250 g de Skyr cu două linguri de zahăr pudră. Mai întâi adăugați o lingură de biscuiți și skyr în fiecare ceașcă, pe care apoi o acoperiți cu căpșunile. Aceste gustări dulci pot fi apoi aruncate cu lingurite.

Mâncare degetelor pentru copii din bețe de legume

Faceți bețișoare de legume cu baie pentru copii din bețe de țelină ca gândaci

Aceste gustări sănătoase pentru copii se prepară, de asemenea, rapid și ușor. Pentru a face acest lucru, tăiați mai întâi câteva tulpini de țelină pe jumătate în lung, astfel încât să puteți face cantitatea dorită de bastoane de legume. După aceea, umpleți fiecare băț de țelină cu brânză de vaci. Apoi folosiți un cuțit de fructe pentru a modela capetele și ochii din roșii cherry, brânză și măsline, pe care apoi le apăsați pe bețe. Din aceasta se pot forma diverse animale interesante, cum ar fi fluturii și gândacii.

Tortilla Chips Salsa Dip cu brânză

tortilla chips salsa dip cu brânză într-un pahar

Bineînțeles, această mâncare delicioasă este potrivită și pentru adulți, deoarece toată lumea o va gusta bine. Pentru a face acest lucru, mai întâi turnați sos de salsa în cești ca o baie și apoi introduceți câteva chipsuri de tortilla. Presărați cu brânză rasă și serviți mâncarea pe un platou.

Ouă umplute cu brânză de vaci și gălbenuș de ou

ouă umplute ca degete pentru copii cu brânză de vaci

Mai întâi tăiați ouăle fierte anterior în jumătate și scoateți gălbenușurile. Tăiați o bucată mică de albuș de ou pe partea inferioară, astfel încât mușcăturile bogate în proteine ​​să poată sta drept pe farfurie după aceea. Se amestecă gălbenușurile cu brânza de vaci și se folosește o lingură pentru a umple albușurile cu ea.

Mâncare cu degetul pentru copii din benzi de legume

Mâncare cu degete de petrecere a copiilor făcută din fâșii de legume formate din morcovi, ardei și castraveți cu suc de lămâie

Pentru următoarele gustări sănătoase de petrecere, veți avea nevoie mai întâi de câțiva morcovi, pe care trebuie să îi curățați, înjumătățiți și tăiați în benzi la început. Apoi faceți același lucru cu un castravete și un ardei verde și roșu. Apoi aranjați totul pe o plată rotativă și garniți-o cu o baie la alegere sau suc de lămâie.

Tarte de brânză cremă cu măsline

Bucăți de brânză cremă cu măsline ca mâncare pentru copii

Pentru mâncarea degetului acestui simplu copil, tot ce trebuie să faceți este să tăiați o baghetă în felii rotunde de pâine. Apoi acoperiți bucățile de mușcătură cu cremă de brânză și decorați-le pe toate cu măsline negre tăiate în bucăți. Puteți utiliza acest lucru și pentru a crea diferite fețe și zâmbete pe care copiii le vor aștepta cu siguranță.

Biscuiți marshmallow caramelizați

biscuiți de marshmallow cu banană pentru petrecerea copiilor mâncare cu degete caramelizată cu arzător de bucătărie

Pentru a face acest lucru, aranjați mai întâi biscuiți întregi pe o scândură de bucătărie. Apoi acoperiți-le cu banane tăiate pe jumătate pe lungime și puneți în cele din urmă slănină deasupra. Folosiți un arzător de bucătărie pentru a-l carameliza pentru câteva secunde. Mâncarea degetelor copiilor dvs. este pregătită pentru următoarea petrecere pentru copii!