Recomandat, machiaj

Conturarea și evidențierea feței: instrucțiuni și sfaturi profesionale

Conturează evidențierea feței - instrucțiuni - sfaturi profesionale

Ai admirat vreodată femeile binecuvântate cu pomeți înalți sau fețe bine proporționate? Te-ai gândit vreodată cu înverșunare cât de „nefericit” ești pentru că fața ta nu este atât de perfectă? Off cu ea! Îl poți avea în mai puțin de 10-15 minute Conturează și evidențiază fața. Umbrirea și modelarea feței este o tehnică de machiaj care poate fi utilizată pentru a sublinia sau întuneca contururile feței folosind lumină și umbră. Cu această metodă se caută frumusețea prin iluzie. Pictorii folosesc culori deschise și întunecate pentru a crea iluzia văilor și dealurilor într-o pictură, în timp ce artiștii de machiaj stelari v-ar spune că jocul priceput al luminii și al umbrelor poate evoca maxime și minime, distanță și formă pe față. Folosește acest truc și poți arăta ca o vedetă de film în fiecare zi. Chiar și Kim Kardashian și Angelina Jolie o fac!

Conturează-ți și evidențiază fața – un joc inteligent de lumină și umbră

instrucțiuni-make-up-make-up-artist-make-up-artist-facial-contouring

Am vorbit cu make-up artistul de renume mondial Danielle Dinkova. A fost implicată în machiaje profesionale și artistice pentru film, scenă și ocazii festive de mai bine de 15 ani. În strânsă cooperare cu reviste de modă și canale de televiziune precum FashionTV, Glamour, Eva, Harper’s Bazaar, Elle, Btv și Ntv, renumitul make-up artist proiectează un look creativ și nou. Make-up artistul a dezvăluit tehnicile și trucurile secrete ale profesioniștilor exclusiv pentru noi. În doar 10 pași puteți să vă conturați perfect fața, să vă îngustați nasul sau să vă faceți pomeții să arate mai sus. Sprâncenele perfect modelate sunt, de asemenea, esențiale. Nu vorbim doar despre tendința sprâncenelor exotice și groase, ci și despre cadrul potrivit pentru ochii tăi. În articolul următor vă vom arăta cum puteți alege cea mai bună formă de sprânceană pentru dvs. și vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să vă machiați în mod corespunzător ochii apropiați sau diferiți.

DEAVITA: Vă rugăm să explicați cititorilor noștri care sunt cele mai bune produse pentru conturarea și evidențierea feței pentru a obține un aspect impecabil?

Danielle Dinkova: Prefer să lucrez cu produse de machiaj cremoase datorită densității lor mari de pigmenți. Lucrez cu produsele de la Make-up Studio Professional Make-up. Pot oricând să diluez produsul cu o bază și să îl fac mai ușor, dar dacă vreau să acoperi cercurile întunecate, pigmentarea pielii de la soare sau pistrui, de exemplu, atunci produsul lichid ar fi inutil..

Pentru cel mai bun rezultat, voi explica în etape ce părți trebuie luminate și care trebuie întunecate pentru a da feței forma și volumul potrivit.

Conturează-ți și evidențiază fața în 10 pași simpli

Pasul 1: Luminați și amestecați zona din jurul ochilor

Conturează fața și evidențiază-l cu ochi-corector-crema-mai-ușori

Aplicați corectorul de cremă PH10944 / 1 sau PH0645 / 1 cu peria de corecție S2025 sau peria de corecție PH0845

Mai întâi, curăță-te și hidratează-ți bine fața. Aplicați corector de cremă ușoară în zona din jurul ochilor, nărilor, colțurilor gurii și pe frunte, bărbie și pomeți.

Conturează fața și evidențiază zona ochi-frunte

față-evidențiază-machiaj-ochi mai strălucitori-corector

Pasul 2: modelează fața și nasul

conturarea feței-cremă-închisă-corector-pomeți

Aplicați corectorul de cremă PH10944 / 4 sau PH0645 / 4 cu peria de corecție S2025 sau peria de corecție PH0845

DEAVITA: Vă rugăm să ne spuneți secretul modului în care putem face un nas să pară mai îngust sau obrajii mari și bărbia să pară mai mici. Cum putem evoca machiajul perfect acasă?

Danielle Dinkova: Acesta este cel mai important element al machiajului! Simetria perfectă poate fi realizată numai în câțiva pași. Vă voi prezenta procesul cu imagini. Folosind un corector întunecat, trasați o linie de la vârful urechii până la colțul gurii. Amplasarea acestei linii depinde de forma feței. Dacă fața ei este rotundă, trebuie să trasezi acea linie mai sus. Pentru o formă lungă a feței, aceasta ar trebui să fie paralelă cu maxilarul inferior. Pentru a face vizual nasul mai mic și mai îngust, întunecați părțile de pe părțile laterale ale nasului și ale nărilor.

 Conturarea și evidențierea feței, instrucțiuni-întuneric-cremă-corector-linie-desen

Conturarea și evidențierea instrucțiunilor feței-întuneric-brichetă-corector

Instrucțiuni de conturare a feței-evidențiere-pomeți-evidențiați

Conturează și evidențiază instrucțiunile feței-bărbie-sprâncene-întunecare

Instrucțiuni de conturare a feței - întunecarea vârfului nasului

instrucțiuni pentru conturarea feței-corectorul-întunecat-osul peretelui lateral nazal

Pasul 3: modelează gâtul

instrucțiuni pentru conturarea feței-mască mai închisă pentru corector

Aplicați corectorul de cremă PH10944 / 4 sau PH0645 / 1 cu peria de corecție S2025 sau peria de corecție PH0845

Aplicați corectorul întunecat de-a lungul maxilarului inferior și bărbie. În acest fel, o bărbie dublă poate fi ascunsă.

Conturează-ți fața și evidențiază-o singur

Conturează fața și evidențiază folosind corectorul mai întunecat-mai deschis

Pasul 4: amestecați totul împreună frumos

burete pentru conturarea feței-evidențieri-grund-amestecare-machiaj

Aplicați Fond de Teint Face it PH0668 cu Foundation Brush S2007 sau PH0845

Aplicați o nuanță de bază de Fond de Teint pentru a amesteca bine toate produsele.

Pasul 5: lustruiți și setați grundul

DEAVITA: Danielle, spune-le cititorilor noștri cum putem reduce luciul nedorit al pielii grase?

Danielle Dinkova: Pentru o piele cu aspect perfect și un efect de lungă durată, trebuie să setăm fondul de ten cu pulbere translucidă (Mineral Extra Fine) pentru a preveni acumularea de sebum și a reduce strălucirea nedorită. Acest lucru previne, de asemenea, ca fondul de ten să se acumuleze în ridurile nazolabiale și oculare. Grundul va dura toată ziua.

Conturează fața și evidențiază fondul-de-ten-perie-amestec

Conturează fața și amestecă luminozitatea cu peria de fond de ten

Aplicați pudra PH5701 / 1 cu pensula de machiaj PH3000 sau buretele de machiaj PH10030

pudra-translucida-extra-fina-machiaj-studio-machiaj-profesional

Pasul 6: cum să modelezi sprâncenele perfecte?

perfect-sprâncene-forme-perie-spirală

DEAVITA: Conform celei mai recente tendințe de frumusețe de la Hollywood, sprâncenele pot fi din nou cât mai naturale și groase posibil, dar totuși subliniate. Ce altceva mai trebuie să știm despre asta?

Danielle Dinkova: Sprâncenele sunt cadrul pentru ochi, deci modul în care stau pe fața ta este crucial. Din acest motiv, vă voi arăta cum să creați singuri proporțiile perfecte.

perfect-sprancene-forme-sprancene-pulbere-perie

perie perfectă pentru modelarea sprâncenelor

Pulbere pentru sprâncene PH0617 / B sau D cu pensula S2021 și PH1163Z

Combinați sprâncenele și îndepărtați toți excesul de pigmenți cu o perie spiralată. Aplicați pudră de sprâncene cu o perie ușor unghiulară pentru sprâncene definite cu precizie și groase.Dacă nu aveți pulbere de sprâncene, acest efect poate fi realizat și cu un creion impermeabil pentru sprâncene. Trebuie să fii sigur că nu se va murdări în timpul zilei.

forme-sprâncene-perfecte-începând-cu-punct-final-ridicat-sprâncene

Pentru sprâncene perfect modelate, urmați instrucțiunile de mai jos:

1. Fruntea ar trebui să înceapă acolo unde se termină linia imaginară de la nară până la colțul interior al ochiului.

Bacsis:

– dacă ochii sunt îndepărtați, adică dacă distanța dintre ei este mai mare decât un ochi, sprâncenele trebuie să fie aproape de linia descrisă mai sus.

– Dacă ochii sunt apropiați, este mai bine să măriți distanța dintre sprâncene.

2. Pentru a obține o simetrie perfectă și a mări optic ochiul pentru un aspect de cateye, trebuie să trasăm o linie din nară prin centrul pupilei. Aici se află punctul cel mai înalt al sprâncenei.

3. Puteți determina punctul final al sprâncenelor trasând o linie de la nară până la colțul exterior al ochiului.

Sfat: Dacă aveți ochii înclinați (aspect trist), este recomandabil să scurtați extrem de mult linia dintre capătul și vârful sprâncenei.

Pasul 7: subliniați pomeții

Face-contur-evidențiere-pomeți-se aplică

Aplicați Highlighter Mousse PH10904 / 1 cu o perie PH3000

DEAVITA: Există o alternativă la intervenția chirurgicală pentru a scoate pomeții??

Danielle Dinkova: Acesta este un moment foarte important în conturarea feței. Fața nu este o pânză plată, ci un peisaj cu urcușuri și coborâșuri. Există petreceri care sunt accentuate și cele care trebuie mascate pentru a atinge perfecțiunea. Pentru a obține efectul maxim de la Fața conturului Pentru a realiza acest lucru, este important să subliniați pomeții cu marcator.

evidențiere-machiaj-sfaturi-formă-V-accentuare-pomeți4

Aplicați marcatorul într-o linie V – de la fruntea exterioară la pomeți. Vă rugăm să priviți imaginea.

Pasul 8: aplică fard

Din punct de vedere stilistic, este extrem de important să aveți fardul de obraz, rujul și oja într-o singură nuanță similară modului în care combinați accesoriile cu ținuta. Geantă de mână, curea, eșarfă și altele. Fardul trebuie aplicat pe zona deja conturată cu anticearcanul întunecat. (Vezi pașii 2 și 7)

rouge-makeup-studio-professonal-makeup-replenisher

Roată reumplere PH0611

Pasul 9: aplică rimel

face-genele-groase-arata-baza-mascara

genele-aspect mai gros-genele-inferioare

Mascara Base PH0617 și rimel negru PH10703

DEAVITA: Cum pot apărea genele mai groase și mai lungi??

Danielle Dinkova: Pentru a adăuga volum genelor, aplicați mai întâi baza de rimel pe genele superioare și inferioare. De obicei, baza este albă, dar nu vă faceți griji, va deveni complet translucidă în aproximativ 2 minute. Acum puteți aplica rimelul. Puteți alege între maro închis, antracit, impermeabil sau 3D, în funcție de starea dvs. de spirit.

Faceți-vă-gene-groase-lucra-gene-superioare

make-genele par mai groase

Pasul 10: aplicați rujul

luciu de buze-cu-două-capete-luciu-de-culoare-nud

Definiți forma buzelor cu un luciu de buze nud și aplicați un luciu transparent în mijlocul buzei inferioare pentru a face gura să pară mai plină.

danielle-dinkova-make-up artist artist-instrucțiuni-sfaturi

Danielle Dinkova a lucrat la numeroase proiecte internaționale de film și televiziune la Londra, Paris, Moscova, Atena și Sofia. Ea este distribuitorul mărcii Make-up Studio Professional Make-up.

Sfaturi de machiaj-instrucțiuni de conturare a feței