Proiectarea unghiilor

Unghii galbene cu lac de unghii: Aceste sfaturi și remedii pentru casă ajută cu adevărat!

Mâinile noastre sunt cărțile noastre de vizită și nu există aproape nimic mai frumos decât o manichiură elegantă și cochetă! Toate femeile care iubesc lacurile de unghii cunosc problema: purtăm oja puțin mai mult decât am planificat și apoi vine șocul atunci când vine vorba de lacuire: unghiile noastre au devenit brusc ușor decolorate! Lustrurile întunecate arată foarte răcoros, dar de multe ori pot duce la pete gălbui. Și să recunoaștem – unghiile galbene și decolorarea arată departe de a fi bune! Desigur, le puteți acoperi imediat cu oje noi, dar aceasta nu este o soluție pe termen lung a problemei. Deci, ce am putea face cu unghiile galbene prin oja? În acest articol, am compilat cele mai bune sfaturi și remedii casnice pentru a vă ajuta să scăpați definitiv de decolorare!

Cum sunt create unghiile galbene cu oja??

Pasta de dinți pe unghii efectul albirii unghiilor decolorate remedii casnice

Înainte de a ajunge la sfaturile cu privire la modul în care putem evita și trata unghiile galbene cu oja, am dori mai întâi să vă explicăm de ce apar în primul rând. Cel mai adesea decolorarea inestetică este cauzată de iubita noastră ojă. Lacurile mai întunecate, în special, pun multă tensiune pe placa unghiei și deseori lasă pete cu reziduuri de coloranți. Vopseaua se intră în unghii și, prin urmare, este dificil de îndepărtat complet. În plus, unele lacuri de unghii conțin ingrediente care declanșează alergii de contact la unele femei și astfel provoacă unghiile galbene de la oja.

Purtați întotdeauna o haină de bază

unghiile decolorate ușurează remedii casnice pasta de dinți pe unghii

La fel ca în multe alte probleme, același lucru este valabil și pentru unghiile galbene de la oja: prevenirea este mai bună decât vindecarea! După cum sa menționat deja, pigmenții de culoare ai ojei sunt cel mai frecvent motiv pentru petele inestetice. Salvarea? Strat de baza! Deși sună destul de logic, acest pas este încă neglijat de multe femei. Mantourile de bază au fost de fapt făcute dintr-un motiv și asta a fost pentru a ne proteja unghiile. Lacul formează un strat protector și asigură faptul că pigmenții de culoare nu pot pătrunde în patul unghiilor. Pentru ca unghiile galbene să nu poată apărea în primul rând din ojă, un strat de bază ar trebui să fie acum obligatoriu înainte de fiecare manichiură.

Pasta de dinți pe unghii pentru a preveni decolorarea

Pasta de dinți pe unghii pentru albire ce să faci cu unghiile decolorate

Pasta de dinți pe unghii poate părea puțin ciudată la început, dar este de fapt unul dintre cele mai bune remedii de casă pentru unghiile galbene cu ojă. Pentru că ceea ce funcționează cu dinții noștri trebuie să funcționeze logic și cu mâinile noastre. Pentru a elimina nuanța inestetică galbenă și a vă ușura din nou unghiile, tot ce trebuie să faceți este să aplicați o cantitate mică de pastă de dinți și să o lăsați aprinsă câteva minute. Clătiți cu apă călduță și repetați procesul de 2 până la 3 ori pe zi până când ați obținut rezultatele dorite. Deoarece pasta de dinți conține peroxid de hidrogen – un ingredient activ cu efect de albire, poate ajuta și la reziduurile încăpățânate de lac de unghii.

Bicarbonat de sodiu împotriva unghiilor galbene prin ojă

ca unghiile galbene cu oja, remediile casnice previn unghiile decolorate

Destul de ieftin, dar foarte eficient și versatil: praful de copt este un adevărat versatil și un alt remediu util la domiciliu pentru unghiile galbene cu ojă. Amestecul de praf de copt și apă are un efect alcalin și îndepărtează grăsimea și murdăria. Pentru a putea îndepărta rapid decolorarea unghiilor, amestecați un pachet de bicarbonat de sodiu în puțină apă caldă și scăldați unghiile în soluție timp de aproximativ 5-10 minute.

Suc de lămâie și oțet de cidru de mere împotriva unghiilor decolorate de la oja

Folosiți pastă de dinți pe unghii pentru a ușura unghiile decolorate

  • Lămâi – Pe lângă bicarbonat de sodiu și pastă de dinți pe unghii, lămâile oferă și ajutor rapid pentru decolorare. Acidul pe care îl conține decolorează în mod natural și, prin urmare, poate funcționa perfect și pe unghiile galbene cu ojă. Cu toate acestea, dacă aveți cuticule sensibile sau iritate, vă sfătuim. Acidul citric în acest caz poate provoca iritații și inflamații. Metoda nu este doar foarte eficientă, dar funcționează și foarte rapid. Pentru a face acest lucru, tăiați o lămâie, stoarceți jumătate din ea și amestecați-o cu 1-2 linguri de apă. Frecați cealaltă jumătate peste unghii câteva minute și apoi scăldați-vă mâinile în zeama de lămâie timp de aproximativ 5 minute. Repetați procesul de 2-3 ori pe zi și după câteva zile decolorarea galbenă va dispărea complet!

unghiile galbene prin oja care ajuta

  • Oțet de mere are același efect ca acidul citric și poate ajuta și împotriva unghiilor galbene cu oja. Mineralele de bază și acizii organici pe care îi conține îl fac o adevărată armă secretă împotriva decolorării și petelor. Pur și simplu amestecați oțet de mere și apă într-un raport de 2: 1 și înmuiați-vă unghiile în el timp de aproximativ 5 minute. Apoi spălați-vă bine mâinile și pilați ușor pe suprafața unghiilor cu o pila de lustruit.

Dă-ți unghiilor o pauză mică

unghii galbene cu oja ce fac remedii casnice împotriva unghiilor decolorate

Ne place să ne pictăm unghiile în culori vii. Și când scoatem lacul după 3-4 săptămâni, preferăm să aplicăm unul nou. La urma urmei, o manichiură elegantă completează perfect fiecare ținută. Mai ales dacă unghiile galbene au fost create cu ojă, ar trebui să vă răsfățați din când în când cu o mică pauză și să faceți fără lăcuire. Pentru a întări unghiile, este recomandat să faceți o scurtă pauză la fiecare 2-3 luni timp de aproximativ 5 zile.

Oje speciale împotriva unghiilor galbene

de ce să aplici un strat de bază unghii galbene prin ceea ce fac oja

Pe lângă remedii naturale pentru casă, industria de frumusețe oferă acum și produse speciale care ar trebui să ajute împotriva unghiilor galbene cu oja. Lacurile speciale transparente cu o culoare violet deschis și extract de lămâie fac ca unghia să pară optic mai ușoară și sunt o modalitate excelentă de a îndepărta decolorarea cu succes pe termen lung.

Produse împotriva unghiilor galbene cu ojă Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor pentru casă