Proiectarea și întreținerea grădinii

Florile frumoase pentru grădină creează o adevărată explozie de culoare

ciupercile bienale digitale - violet violet - flori înflorite în amenajarea grădinii

Ai visat mereu flori frumoase în grădina ta? Ei bine, iată o soluție posibilă pentru ca acest vis să devină realitate. Astăzi am dori să vă prezentăm câteva tipuri speciale de flori. Aceste flori au de obicei multe culori care nu se estompează pentru o lungă perioadă de timp, se răspândesc rapid și în curând îți pot umple grădina cu nuanțe minunate și parfumuri grozave. În plus, cresc în fiecare pat de flori! Nu este unic? Te interesează acum? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre aceste minunate Flori pentru grădină a trăi.

Flori pentru grădină – iată câteva specii ușor de întreținut

Uitați-mă-nu-albastru alb roz nuanțe grădină pat de flori

Nu-ți vine să crezi, dar toate aceste flori sunt frumuseți unice. Datorită caracteristicilor menționate mai sus, acest grup include Nigella damascena anuală (fecioară în verde), Eschscholzia calofornica (mac din California), Calendula (gălbenele), ciupercile bienale (digitală), violete și, de asemenea, unele specii de flori perene ale căror viața este de 3- Durează 4 ani – columbine, lupin (Lupinus) etc..

Semințe de mac din California

Planta Eschscholzia calofornica florile de mac californian portocaliu strălucitor

Toate aceste flori sunt capabile să producă semințe abundente și să se auto-înmulțească. Așa că pot apărea în vechiul lor loc din grădină, dar și în alte zone. Este bine de știut, astfel încât să nu fiți surprins de locația dvs..

Aceste flori pentru grădină au nevoie de spațiu liber

plantele cu flori perene au nevoie de spațiu liber

Dacă într-adevăr aveți mult spațiu liber în grădină, merită să cultivați aceste flori frumoase acolo. Aveți grijă: nu le plantați în imediata vecinătate a plantelor cu creștere puternică, cum ar fi mușcate și veșnic. Nu se plac.

Jungfer în verde

Sfaturi Jungfer im Grünen-nigella-damascene pentru plantare în grădină

De obicei, aceste frumuseți de flori sunt plantate în jurul florilor perene. Când vor deveni mai mari, vor umple golurile din grădina dvs. și vă veți bucura de culorile lor minunate. Puteți crea o mulțime de compoziții frumoase fără a depune mult efort și bani. Din acest motiv, mulți grădinari iubesc în mod deosebit aceste plante și le folosesc pentru a proiecta paturile de flori într-un stil romantic sau într-o idilă rurală..

Spurflower roșu

floare de pinteni roșii Centranthus ruber idei pentru flori fără prea mult efort

Unii grădinari hobby cred că comportamentul acestor plante depășește toate granițele. Da, floricele roșii (Centranthus ruber), macul din California, columbinele și uita-mă-nu se răspândesc fără prea mult efort. Dacă nu doriți ca aceste flori să cucerească un nou teritoriu, trebuie să luați toate măsurile: îndepărtați plantele inutile și ofilite înainte ca semințele să fie coapte..

Flori pentru grădină: creați-vă compoziția

Paturi de flori în stil romantic, idei de grădină, grădinari

Vă oferim un mod ușor de a completa golurile din grădina dvs. Primăvara, la scurt timp după ce solul se încălzește, puteți semăna semințele într-un pat de flori, fără nicio ordine specială. Răsadurile cultivate mai devreme vor înflori încă la sfârșitul lunii aprilie. Puteți, de asemenea, să lăsați semințele să crească în ghivece umplute cu sol de ghiveci și să le lăsați pe pervazul soarelui de primăvară. Apoi, după câteva săptămâni, veți putea planta plantele tinere în grădină.

Albastru uita-ma-nu 

Nu uitați-mă în grădină, aveți grijă de nuanțe albastre

Desigur, nu este o idee rea să cumpărați niște flori din centrele de grădină. De exemplu, degetarii, uitați-mă și violetele. Acestea îți vor oferi multă culoare în acest sezon și vor umple spațiile goale din grădina ta cu nuanțe colorate. Vă puteți baza pe deplin pe asta! Uita-mă-notele înflorite în albastru sunt foarte ușor de îngrijit și se bucură de o mare popularitate. Această plantă iubește solul umed, precum și umbra parțială. Această floare de grădină dezvoltă înfloriri complete doar într-un loc mlăștinos. Biodiversitatea este foarte mare, există mai mult de 50 de tipuri diferite de uitați-mă. În perioada de înflorire din martie până în mai, această mare floare de grădină vă va mulțumi ochilor. În plus, aceste plante sunt ușor de semănat. Lunile de vară din iunie și iulie sunt cele mai bune momente pentru aceasta. Oricine are omul de uitat în grădina lor trebuie să știe că planta se însămânțează singură. Singura cerință este să nu îndepărtați inflorescențele decolorate. Asigurați-vă că plantele individuale au suficient spațiu pentru a se dezvolta corect. Nu trebuie să fertilizați uitați-mă.

Violete proaspăt parfumate

Flori violete pentru ideile de grădină pentru compoziții individuale

De îndată ce primele raze de soare ies în primăvară, violeta drăguță își prezintă frumusețea. Dacă îți place parfumul unic al acestei plante, te poți bucura de acest parfum în propria grădină mult timp. Violetele sunt la fel de ușor de îngrijit și preferă locurile parțial umbrite. Le place solul vara care nu este nici prea uscat, nici prea fierbinte. Solul bogat în humus, care este și bogat în substanțe nutritive, este alegerea ideală. Floarea colorată cu mirosul său dulce-minunat are o varietate nelimitată de culori. Fie că este în galben, albastru, alb sau violet, această floare delicată vă va înfrumuseța grădina. Aceste flori pot rezista cu puțină apă și pot supraviețui atât perioadelor uscate, cât și perioadelor umede. Practic, roua sau apa de ploaie sunt complet suficiente pentru o alimentare suficientă de lichide. Dar dacă temperaturile sunt extrem de ridicate, ar trebui să udați florile frumoase. Speciile native pot ierni în grădină. Dacă totuși doriți să le mutați, totuși, trebuie să luați în considerare faptul că mugurii florali se formează numai la temperaturi de 8-10 grade.

Idei pentru flori pentru grădină – gălbenele

sfaturi grădină de flori Calendula-plantare de gălbenele

Galbenelele sunt una dintre florile frumoase pentru grădină cu minunate flori portocalii strălucitoare. Această floare de grădină nu solicită mari locații. Dezvoltă mai puține flori la umbră parțială decât într-un loc însorit. Gălbenele se dezvoltă atât în ​​soluri sărace, cât și în soluri bogate în nutrienți. De asemenea, planta anuală nu trebuie udată des. Udați florile portocalii când solul s-a uscat ușor. Nu numai paturile de flori pot fi plantate cu gălbenele. Această plantă are capacitatea de a alunga dăunătorii, motiv pentru care paturile vegetale pot beneficia și de gălbenele. Rădăcinile florii îmbunătățesc calitatea solului, favorizând astfel creșterea castraveților, cartofilor, salată de miel, căpșuni și zmeură. Oricine optează pentru gălbenele în grădină trebuie să știe că cimbru și gălbenele colorate nu se plac reciproc.

Columbine

Columbine violet închis creând plante sfaturi de grădină pentru grădinarii hobby

Una dintre florile ușor de îngrijit pentru grădină care vă va oferi foarte puțină muncă este columbina. Frumoasa floare, care impresionează prin flori magnifice albe, galbene, roz sau albastre, este ușor otrăvitoare, motiv pentru care cel mai bine este să porți întotdeauna papuci de grădină. Florile cu forma extravagantă se mai numesc și clopot țigănesc, pantof de elf sau șapcă de prost. Planta robustă prosperă și în locuri umbrite. Un sol umed și bogat în humus favorizează dezvoltarea înfloririi complete. Combinații minunate de flori sunt făcute din columbine, ferigi, uitați-mă, chervilele de câmp și narcise. Columbina își prezintă florile colorate din aprilie până în iulie.

Glicozide cardiace violete

Digitalis purpurea - glicozide cardiace flori sfaturi de grădinărit peisaj

Dacă doriți să evocați un singur punct de atracție în grădina dvs., optați pentru glicozide cardiace, cunoscute și sub numele de vulpea roșie. Florile sale unice în formă de clopot sunt nu numai frumoase în mov, roșu și roz. Spectrul de culori se extinde la galben și alb. Clopotele individuale ale plantei sunt adesea reperate în interior, ceea ce face floarea și mai atractivă. Vulpea înflorește din iunie până în august și preferă un sol argilos nisipos și azotat. În ciuda atracției sale magice, degetarul roșu este otrăvitor, motiv pentru care familiile cu copii preferă să nu-l folosească.