DIY

Folosiți altfel tapetul autoadeziv – 8 idei originale de decorare

sifon autoadeziv tapet-vintage-sertare-albe-decorate-frunze-verzi

Imaginile de fundal autoadezive care pot fi detașate sunt la îndemână în mai multe moduri. Acestea sunt instalate rapid și ușor și pot fi utilizate chiar și în apartamente de închiriat. Dacă te-ai săturat sau te retragi la un moment dat, poți pur și simplu să le elimini. Murals Wallpaper oferă astfel de imagini de fundal, care impresionează și prin design-uri unice. Cu toate acestea, astăzi nu este vorba despre proiectarea pereților. Am dori să vă arătăm ce lucruri puteți utiliza în continuare tapet autoadeziv ca decor la care cu siguranță nu vă veți gândi niciodată.

Tapet autoadeziv pentru mobilier

tapet autoadeziv birou-idee-original-deco-laminat

Biroul cu aspect normal poate fi reproiectat minunat pentru a vă menține o dispoziție bună în timp ce lucrați. Tapetul autoadeziv poate fi utilizat în întregime în acest scop. Pur și simplu măsurați suprafața biroului, tăiați tapetul corespunzător și lipiți-l cu grijă pe blatul mesei.

Tapet autoadeziv pentru proiectarea măsuței de cafea

tapet autoadeziv masă de cafea-design-idee-modern-mentă-verde-model

O măsuță de cafea poate fi, de asemenea, decorată în același mod. Dacă masa este rotundă, cel mai bine este să o așezați cu capul în jos pe tapet, astfel încât conturul său să poată fi transferat. Te vei îndrăgosti instantaneu de „noua” ta măsuță de cafea, pentru că devine imediat inima sufrageriei. În plus, puteți presupune că nimeni altcineva nu deține o astfel de măsuță de cafea.

Condimentează frigiderul

tapet autoadeziv exotic-styling-frigider-frunze-păsări-boabe-minimalist

Puteți folosi tapet autoadeziv pentru bucătărie nu numai pentru pereți. Frigiderul alb plictisitor le oferă suprafața perfectă. În acest fel puteți adăuga culori sau modele optimiste și puteți face bucătăria și mai confortabilă. Frigiderul, altfel perfect normal sau vechi, devine rapid un punct de atracție și un accent în cameră.

Folosiți imagini de fundal frumoase

tapet autoadeziv-bucătărie-frigider-decorare-dulapuri-albe

Tapetul Murals oferă o selecție largă de modele și motive unice, astfel încât veți găsi rapid modelul perfect pentru gustul dvs. și stilul dvs. de design interior. Aici puteți vedea un tapet autoadeziv cu un fler retro în alb și negru, care se adaptează la culoarea bucătăriei, dar totuși atrage atenția.

Tapet autoadeziv în dormitor

tapet autoadeziv-noptiera-motive-flamingo-fler-vintage

De asemenea, puteți atașa tapet autoadeziv la dulapuri. Cel mai bine este să alegeți ușile dulapului sau sertarele așa cum se arată în imaginea noastră de acoperire. Tapetul flamingo conferă noptierei în stil vintage un accent modern și în același timp romantic-exotic. Condimentează-ți dormitorul pentru a te simți și mai confortabil acolo.

Tapet autoadeziv cu gresie

faianță tapet autoadezivă aspect albastru-patchwork-alb-perete design-modern

Găsim acest tapet autoadeziv în aspect de țiglă și cu un design patchwork foarte atractiv. Dar te-ai fi gândit să decorezi scările cu ea? Acestea reprezintă o alternativă ieftină la faianță sau chiar la lemn și fac zona scărilor mult mai atrăgătoare. Aceste modele albastre și albe se potrivesc perfect cu pereții din lemn și albi.

Fler vintage în casa scărilor

tapet autoadeziv-flori-scări-trepte-lemn-design

Nu este ușor să decorați confortabil casa scărilor. Nu există spațiu în afară de câteva poze pe perete. Este bine că acum cunoașteți această idee originală. Tapetul autoadeziv cu flori face ca zona să pară mult mai primitoare și mai frumoasă. Adaptați designul tapetului la stilul dvs. de design interior.

Ideea pentru raft

tapet autoadeziv-modern-monocrom-geometric-raft-idee-design

Dacă doriți să atașați tapetul autoadeziv, cel mai bine este să alegeți locații deosebit de neobișnuite sau o mare varietate de mobilier. Acest raft are un interior confecționat din tapet cu modele geometrice în culori monocrome și vine în sine datorită lemnului alb. Joacă-te cu contrastele pentru design-uri moderne.

Tapet autoadeziv pe ușă

tapet autoadeziv-ușă-inspirație-ombre-alb-albastru

Tapetul autoadeziv pentru uși este o idee grozavă, nu crezi? Ai uși pe care nimeni altcineva nu le are. Chiar și în apartamentul închiriat, nimeni nu vă poate împiedica să reparați ușile, deoarece cu un tapet care poate fi îndepărtat din nou nu veți lăsa nicio deteriorare. Acest design ombre de Murals Wallpaper amintește de plajă și mare.

Toate desenele de tapet sunt incluse Tapet Murals disponibil