Frumusețe, design de unghii

Care sunt tendințele ojei pentru vara anului 2014

tendinte-unghii-lac-vara-2014-culori

Este sezonul sandalelor și al modei petreceri pe plajă. De aceea este esențială îngrijirea corectă pentru mâini și picioare. Pentru ca noi să arătăm șic și atractiv, acest sezon cald și însorit folosim nuanțe proaspete de ojă care ne completează hainele, coafura și machiajul și aduc o bună dispoziție.

Tendințele ojei pentru manichiură și pedichiură în această vară

top-trend-culori-lac-de-unghii-vara-2014

Vara este plină de culoare și plină de aventuri și așa arată tendințele modei pentru 2014 – culorile actuale pentru bikini, ochelari de soare și îmbrăcăminte sunt, de asemenea, în Tendințele lacului de unghii transfer. Culorile de bază, precum și unele nuanțe techno, sunt pe primul loc, completate cu efecte de sclipici și idei întunecate din paleta de mare.

Îngrijire adecvată a mâinilor și picioarelor, în conformitate cu tendințele din 2014 pentru oje

ocean-mare-culori-unghii-lac-nuanțe

Înainte de a cunoaște culorile actuale, ar trebui să avem grijă de mâinile sensibile și de tălpile ușor grosiere. Pentru început, obțineți o cadă de baie mică și o pereche de mănuși și șosete din bumbac special concepute pentru a calma pielea prin măști.

Mâinile

elle-nail-lac-blue-glitter-trend-colors

Creați o baie pentru mâini, de ex. B. cu uleiuri calde. Uleiul de măsline are grijă de pielea sensibilă a mâinilor și a unghiilor și asigură umiditate naturală. Utilizați acest ulei ca baie sau într-o mască cu miere. Pentru această mască, amestecați o linguriță de miere și o linguriță de ulei de măsline. Apoi puneți masca pe mâini și puneți-vă două straturi de mănuși – mai întâi din plastic, iar deasupra – din bumbac. Lasă masca să acționeze 30 de minute și apoi clătește cu apă caldă.

Tălpile

Profesioniștii recomandă pur și simplu să alergi pe plajă pentru a trata zonele aspre ale pielii. Picioarele tale se simt minunat în mare și primesc un tratament natural cu sare și minerale. Dar dacă nu sunteți la mare, puteți face baie cu săruri seara acasă și apoi și o exfoliere. Apoi umeziți picioarele cu smântână sau ulei.

Culori de ojă la modă în 2014 – galben

culori-însorite-lac-unghii-idee-galben-strălucitor

Gri și bej

oje-tendinte-2014-vara-culori-corp

Culoarea menta

menta-piper-culoare-idee-moda-tendinte-unghii

Violet

violet-unghii-lac-trend-vara-2014-culori

Culorile marine

idei-ușoare-de-lac-de-unghii-vara-2014-tendințe

roz

elle-lac-unghii-culori-deschise-moda-strălucitoare

albastru

albastru-lac-unghii-idee-nuanțe-culori-deschise