Idei meșteșugărești

Creați-vă bijuterii – instrucțiuni pentru coliere, brățări și cercei

idei simple pentru coliere cu perle și ciucuri în culori vii

Margele, margele, pandantive, accesorii, Fă-ți singur bijuteriile… Descoperiți magia artizanatului și arta de a crea un colier grozav, brățări sau brățări frumoase, cercei fermecători sau cercei în doar câțiva pași. Vă vom arăta idei care vă vor inspira într-un fel sau altul. De asemenea, veți găsi câteva instrucțiuni care să vă ajute să realizați accesorii minunate. Nu puteți utiliza doar accesorii complet noi pentru acest lucru. Lanțurile vechi și alte bijuterii pot fi, de asemenea, reciclate și strălucitoare într-o nouă splendoare. Aruncați o privire la articolul nostru.

Creați-vă bijuterii – adăugați atingerea personală

Lutul cu uscare la aer este excelent pentru fabricarea bijuteriilor

Dacă doriți să faceți bijuterii singuri, trebuie mai întâi să obțineți toate piesele și accesoriile individuale necesare. Petale frumoase de trandafir din plastic, chei antice ca farmece de la coliere de modă veche sau diverse perle de la coliere vechi sau brățări – toate acestea te vor ajuta să găsești combinația potrivită pentru noile tale bijuterii de costume. Bijuteriile de casă sunt un mod de a-ți exprima gustul și arta personală. Și te vei distra mult în același timp, îți garantăm asta. Imitați toți designerii de bijuterii și aduceți-vă stilul în propria piesă de artă. Veți vedea că ceva inovator și original va apărea pe măsură ce vă transformați ideile în realitate. Și atunci puteți prezenta cu mândrie această piesă unică lumii.

Fă-ți tu bijuteriile – fii original

Realizează-ți propriile cercei din mici pomponi

Fă-ți singur bijuteriile înseamnă a face pe toată lumea fericită. Chiar și copiii din familie se pot alătura și, de exemplu, pot face brățări din butoane colorate care se potrivesc bine cu ținutele pentru școală, sunt adevărate atracții și sunt caracterizate de originalitate. Lanturile cu margele de lemn sau sticla sau margele de hartie cu modele retro sunt impodobite intr-un mod inventiv si extraordinar. De asemenea, puteți vopsi singur modelele. Sau puteți furniza lanțuri cu figuri de plastic mai mici pe fire, corzi sau panglici. Șnururile de bumbac în diferite culori sunt decorate cu elemente metalice și pot fi purtate ca brățară sau ca bandă de susținere. Unelte grozave pentru manipularea chiar și a celor mai mici accesorii sunt pensete, ace de perle și margele de sertizare sau clește de legătură. Cu ajutorul lor, aveți garantat că veți putea face singuri bijuterii frumoase.

Faceți-vă bijuterii – set de colier și cercei

Faceți-vă bijuterii cu bile de marmură verde ca pandantive

Ai nevoie:

 • Modelarea lutului în verde și alb (de asemenea, în aur, dacă doriți)
 • două semifabricate pentru urechi
 • un lant
 • un ochi lung
 • Lipici pentru bijuterii
 • lac lucios pentru modelarea lutului
 • Hârtie pergament
 • Cuțit meșteșugăresc
 • Cuptor (cu excepția lutului de modelat cu uscare la aer)

Creați-vă propriile bijuterii din lut de modelat cu instrucțiuni

 1. Luați puțin din fiecare lut de modelat alb și verde și frământați-le separat în mâini pentru o vreme până când piesele devin moi și maleabile. Apoi puneți verdele pe piesa albă și frământați până când cele două culori sunt amestecate pentru a crea un efect de marmură.
 2. Acum adăugați din nou verde, alb și, dacă doriți, auriu la această piesă și frământați ca înainte până când se creează un efect de marmură. Aceasta este acum puțin mai puternică la culoare. Formați o bilă uniformă pentru pandantivul lanțului.
 3. În același mod, modelează două bile mai mici pentru cercei (ambele ar trebui să aibă aceeași dimensiune). Introduceți ochiul în bila mare.
 4. Tăiați o bucată din cele două bile mai mici, așa cum se arată, pentru a putea atașa golurile acolo mai târziu.
 5. Acum coaceți lutul de modelat pe hârtie de copt în cuptor așa cum este descris pe ambalajul lutului de modelat sau, dacă ați folosit lut de modelat cu uscare la aer, lăsați-l să se usuce la aer.
 6. În cele din urmă, pulverizați bilele cu vopseaua. De îndată ce s-a uscat, puteți lipi golurile pe bilele mai mici.

Colier de perle din bricolaj țesut

colier original realizat din mărgele de lemn cu o schemă cu care să te joci

Deși acest lanț pare complicat la prima vedere, nu poate fi realizat deloc. Dacă doriți să creați singur acest colier ca bijuterii, veți avea nevoie de următoarele lucruri:

 • Mărgele de lemn
 • Cordon din nailon
 • Piese de capăt pentru încuietori și mâneci de lanț
 • Cleste pentru nas
 1. Pentru margele mari de aproximativ 1 cm veți avea nevoie inițial de aproximativ 45 cm de cordon. Dar mai taie puțin. Puteți oricând elimina excesul mai târziu.
 2. Înfășurați 12 perle pe șnur și mențineți-le centrate. Infilați capătul opus al cablului prin ultima margelă. Cum să obțineți prima formă de inel (schema din imaginea de mai sus vă poate ajuta să ilustrați).
 3. Pentru inelul din mijloc, filetați 5 perle pe ambele capete ale cablului. Ambele capete vin printr-o altă perlă.
 4. Al treilea și ultimul inel sunt, de asemenea, realizate din 5 perle fiecare. Înfilați o a unsprezecea perlă pe unul dintre cele două capete ale cablului. Adăugați un manșon de blocare și filetați celălalt capăt prin broască și toate mărgelele. Strângeți manșonul de blocare cu cleștele și tăiați cablul în exces la ambele capete.
 5. Acum puteți combina aceste trei inele cu alte două modele de acest tip, prin care trebuie să le filetați cu cel din mijloc. A doua schemă este bine să vezi cum faci asta. De această dată aveți nevoie de 140 cm de șir fiecare. În cele din urmă, capetelor li se oferă fiecare o clemă cu care puteți închide lanțul din gât.

Reciclarea colierelor și a brățărilor de perle vechi

Faceți-vă bijuterii din coliere și brățări de perle

Dacă aveți încă o mulțime de coliere și brățări vechi de perle, puteți să le transformați în bijuterii interesante, combinându-le între ele și făcând coliere originale ca bijuterii. Desigur, puteți cumpăra și modele noi sau puteți începe de la zero și puteți obține perle pentru a finaliza acest proiect. Dacă folosiți altele vechi, va trebui să tăiați unele dintre ele și să înfășurați mărgelele pe un cablu nou pentru a le conecta la celelalte coliere și brățări. În cele din urmă, legați un cordon, o panglică sau o frânghie frumoasă la ambele capete cu care puteți lega lanțul finit de gât. Desigur, dacă vă place, puteți adăuga și elemente de fixare pentru a ușura închiderea.

Faceți-vă singur bijuterii – instrucțiuni cu scoici

Faceți-vă bijuterii cu cochilii ca idee pentru începători

Mai aveți câteva scoici care nu au niciun folos special? Cu siguranță sunt încă prea buni pentru ca să-i arunci așa. Și nu trebuie, pentru că pot fi folosite pentru a face coliere și brățări frumoase. Cu toate acestea, cochilii mai mari sub formă de brățări ar fi mai mult o neplăcere atunci când sunt purtați și, prin urmare, sunt mai potrivite pentru coliere. Dacă faceți singuri astfel de bijuterii, pur și simplu furnizați cochilii cu găuri prin care puteți fileta orice șnur sau panglică. Deoarece cablul va fi vizibil aici, este recomandabil să folosiți un model frumos. După fiecare cochilie legați și un nod, astfel încât cojile să nu alunece toate în mijloc când le purtați. De asemenea, sunteți binevenit să furnizați o coajă mai mare cu un ochi sau un inel de legare prin care puteți fileta lanțul. Aveți deja o remorcă de sine stătătoare.

Realizați-vă chiar cercei din lemn

Faceți-vă bijuterii din placaj - cercei din figuri geometrice

Dacă vrei să faci tu bijuterii din materiale naturale, aceste modele din placaj sunt grozave. Se poate produce o mare varietate de modele. Cel mai bine este să faci mai multe în același timp, pentru a obține bijuteriile perfecte pentru diferite ținute. Deci, dacă v-ați apucat vreodată să faceți bijuterii, profitați de ele!

 • placaj subțire de placaj de mesteacăn
 • Cuțit sau foarfece Xacto
 • Lipici
 • orice culori
 • pensulă
 • Cârlige pentru urechi
 • Salt inele
 • Cleste pentru nas
 • Burghiu
 • rigla
 • creion

bijuteriile moderne fac idei din lemn

 1. Decupați orice formă din foaia de placaj. Aici îți poți lăsa imaginația să fugă.
 2. Apoi puteți proiecta formele în orice culoare. Dacă doriți să aveți mai multe straturi ca în imaginea de mai sus, atunci lipiți formele împreună după cum doriți. Alternativ, formele din lemn pot fi, de asemenea, conectate între ele cu ajutorul inelelor de legare.
 3. Cu un burghiu foarte subțire, faceți o gaură în partea superioară a pandantivului și atașați un cârlig pentru urechi. Cea mai ușoară modalitate de a deschide și închide inelele de legare este de a utiliza clește cu nas.

Realizați-vă singuri bijuterii – idei cu perle

instrucțiuni simple pentru o brățară din perle

faceți o mână drăguță cu lanțuri cu instrucțiuni

Cercei din macrame DIY pentru bijuterii elegante

faceți lanțuri frumoase cu panglici și mărgele

Faceți-vă bijuterii cu inscripție de lut, idei de jucărie, jucătoare

Asigurați-vă bijuterii lanțuri pandantive amuletă cadru idee stil

faceți-vă bijuterii brățară perle verde albastru alb negru violet roșu

faceți-vă bijuterii lanț de piatră frunze metal stil romantic

Faceți-vă lanțuri cu amulete originale

Asigurați-vă bijuterii lanțuri închideți bijuterii cu idei de rețea

Bijuterii suspendate

Organizator-cutie-pentru-meserii

Cutie de sortare pentru o mai bună ordine și claritate

Perete pentru lanțuri și bijuterii

Arată-ți bijuteriile cu mândrie acasă

cum să-ți faci bijuterii

Pașii către o bijuterie originală

Bijuterii-din-perle-de-plastic-pentru-a-vă-face

Alege-ți perlele preferate

Declarație-colier-cu-pietre-verzi

Lanț în rânduri din pietre prețioase

Creați-vă propriile bijuterii cu pietre perlate

Inspirațiile celor „în creștere”

Tinker-bijuterii-din-satin-panglică-sau-frânghie

Faceți brățări sau lanțuri din șnur de bumbac și panglică de satin

Hârtie-perle-pentru-a-face-bijuterii

Bijuterii de artă cu lanț în stil vintage

Tinker-out-of-vechi-haine-bijuterii

Idei-pentru-cercei-chibrituri-dungi-colorate

Lanturi-si-margele-puse-in-sertar-si-cutie

idei-creative-pentru-realizarea-bijuteriilor-tale

Mărgele-de-lemn-în-verde-și-roz

Brățară cu butoane viu colorate

bijuterii-din-bijuterii-din-moda-veche

Fă-te-singur-tricot-în-benzi de păr aurii

lanțuri de perle albastre și gri

cercei-și-lanț de culoare aurie

Faceți-vă-bijuterii-diferite-flori

creați-vă-brățările-cu-butoane-colorate

Idei-DIY-pentru-un-lant-in-aur

Bijuterii DIY cu piese colorate din plastic

Faceți-vă singuri-faceți-hârtie-runde-de-bijuterii