Proiectarea și întreținerea grădinii

Designul grădinii 2014 în 11 tendințe unice și moderne

proiectare grădină 2014 lemn-material-canapea-iluminat-grădină cale-plăci de piatră

Ce ar fi o casă fără spațiul său exterior? Cunoscuta zicală „hainele îl fac pe bărbat” se aplică și acolo. Se poate judeca o persoană după starea și stilul curții din față și din curtea din spate. Deși este o afirmație brută, este, de asemenea, o regulă de bază testată și dovedită. De exemplu, o casă cumpărată cu 100.000 de dolari cu o curte neglijată și vopsea a fost remodelată cu 2.000 de dolari. Peisajul a fost îmbunătățit și structurat, iar casei i s-a dat un nou strat de vopsea. Apoi s-a vândut cu 120.000 de dolari pentru un profit de 18.000 de dolari. Acest lucru se datorează în principal renovării. În acest articol de astăzi avem câteva Tendințele designului grădinii 2014 pentru ea. Aceste idei îți pot transforma grădina uzată în ceva special.

1. Sunt iluminate extravagante Tendințele designului grădinii 2014

Utilizarea iluminatului inovator de la Harold Leidner

design modern exterior terasa acoperisului led iluminat albastru 2014

Dacă doriți să profitați din plin de zona dvs. în aer liber, veți dori să o folosiți și pe întuneric seara și noaptea. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de iluminare adecvată. Alegeți variante creative sau cochete, cum ar fi lumina ambientală, pe care o atașați sub mobilierul de grădină pentru a completa celelalte lămpi. Această idee este una dintre Tendințele designului grădinii 2014. Versatilitatea este bună, deci folosiți mai multe culori. Puteți alege o lumină a cărei culoare o puteți schimba prin simpla apăsare a unui buton. În acest fel, veți obține rapid o nouă dispoziție și o ambianță diferită în zona dvs. în aer liber. Un astfel de plus îl poate face și mai atractiv și poate duce la o atracție din ce în ce mai mare în afară. Aceste Tendințele designului grădinii 2014 sunt atemporale și încă populare anul acesta, fiind folosite idei mai noi și mai inovatoare.

2. O saună pentru zona în aer liber

tendinte design modern gradina sauna exterioara acoperis verde

O saună frumoasă pentru grădină cu acoperiș verde din JP Builders, Inc..

Pentru cei care iubesc sauna, aceasta este probabil cea mai bună investiție în acest sens Tendințele designului grădinii 2014. Ce ar putea fi mai frumos decât încălzirea saunei și apoi relaxarea în ea după o stresantă la capătul grădinii. O instalație de saună precum cea din imagine este mai puțin costisitoare și crește valoarea și vânzarea casei, deși nominal.

Saunele din grădină devin din ce în ce mai populare, iar cererea crește. Desigur, acest lucru s-ar putea datora economiei în creștere. Dar, indiferent de motiv, este cu siguranță o victorie printre ei Tendințele designului grădinii 2014 și va impresiona cu siguranță pe fiecare vizitator, cu excepția cazului în care locuiți în Scandinavia, unde sauna este pur și simplu o cerință.

3. O cadă cu hidromasaj pentru zona în aer liber

tendințe design modern de grădină 2014 șemineu cu hidromasaj ecran de confidențialitate

O zonă de relaxare cu un focar și o cadă cu hidromasaj Brandon Architects

La fel ca sauna, cada cu hidromasaj este o modalitate excelentă de a ieși afară și de a folosi și de a vă bucura de grădină. Este chiar mai comun decât sauna și este unul dintre Tendințele designului grădinii 2014. Este ideal pentru relaxare, mai ales că viața de zi cu zi devine din ce în ce mai stresantă în aceste zile. O cadă cu hidromasaj poate fi utilizată în mai multe moduri interesante. Un exemplu este de la un bărbat care s-a întors din vacanță și a găsit 100 de mesaje pe robotul telefonic. În timp ce se gândea cum să-i sune pe toți apelanții înapoi și să se distreze, a venit cu ideea de a se întinde în cada cu hidromasaj și de a face apelurile acolo. Așa că a transformat o sarcină altfel neplăcută într-una mai relaxantă și mai distractivă.

Când aveți capacitate financiară, investiți într-o cadă cu hidromasaj. Puteți, de asemenea, să-l combinați cu un șemineu, așa cum se poate vedea în fotografie, care merge și cu Tendințele designului grădinii 2014 auzit.

4. Materialele naturale pentru grădină sunt tendințe pentru proiectarea grădinii în 2014 care merită

tendințe design grădină 2014 materiale naturale bancă de piatră

O frumoasă bancă de piatră din Finnerty LLC.

Utilizarea materialelor naturale este plăcută și este una dintre Tendințele designului grădinii 2014. Și grădina este cea mai potrivită pentru asta. Plăcile de piatră sunt potrivite în mod special pentru băncile de grădină și vor dura pentru totdeauna. Folosiți piatră și lemn, mai degrabă decât materiale artificiale, cum ar fi plasticul. La prima vedere, materialele naturale par scumpe. Dar dacă calculați costurile în avans pe o perioadă mai lungă de timp, puteți vedea că investiția este în cele din urmă mai ieftină decât să cumpărați în mod constant mobilier nou din plastic, deoarece nu poate rezista condițiilor meteorologice..

5. O zonă de relaxare în piscină

tendințele designului modern al grădinii în zona de relaxare încastrată de la piscină

Relaxați-vă în stil cu zona de relaxare din Design Pasquale

Verificați priveliștile uluitoare și piscina aparent interminabilă și concentrați-vă pe zona de relaxare. Reprezintă o arhitectură impresionantă și un design grozav. Arată bine, dar simplu ca aspect, dar va impresiona fără îndoială oaspeții. Zonele de relaxare încastrate sunt populare de ani de zile și par să fie și anul acesta Tendințele designului grădinii 2014 A apartine. În zilele noastre, producătorii de piscine oferă o mare varietate de zone de ședere încastrate creative.

6. Seminee si seminee pentru exterior

tendințe design grădină 2014 șemineu rotund din piatră deschis

Bucurați-vă de seara în aer liber cu un foc de foc (Rick O’donnell Arhitect)

Nu contează dacă locuiți într-o țară răcoroasă precum Anglia sau una caldă precum Florida, o groapă de foc este întotdeauna practică și grozavă și face parte din Tendințele designului grădinii 2014. Lucrul frumos este că căldura pe care o radiază focul vă permite să stați afară și să vă bucurați de grădină chiar și în zilele mai reci. Deoarece principalul motiv pentru care nu vă folosiți terasa este fie frigul, fie udul, iar un șemineu rezolvă cel puțin una dintre aceste probleme. Petreceți mai multe seri cu cei dragi și urmăriți stelele în timp ce vă așezați lângă focul cald. Este ca și cum ai sta în jurul unui foc de tabără cu atâtea amintiri legate. Această idee este una dintre cele mai bune Tendințele designului grădinii 2014.

7. Plante native pentru amenajarea grădinii 2014

tendinte moderne gradina design plante native colorate

O mare utilizare a florilor și plantelor native din Designscapes Colorado

Ideea este să alegeți plante care se găsesc în mod natural în regiunea dvs. și nu cele care sunt importate. Rămâi fidel rădăcinilor tale și onorează-ți casa. Local înseamnă natural și asta, la rândul său, are o grădină fericită și echilibrată. Dacă alegeți plante native, acestea se vor potrivi mai bine în grădina dvs. și, prin urmare, vor înflori mai frumos și abundent decât cele importate. Această variantă este una dintre Tendințele designului grădinii 2014 și se afirmă puternic anul acesta. Va rămâne, fără îndoială, modern în următorii câțiva ani.

8. Grădinile cu pereți sunt tendințe pentru proiectarea grădinilor în 2014

suculente de grădină verticale tendințe de perete design modern de grădină 2014

O grădină frumoasă de perete cu puțin spațiu de Debora Carl

O astfel de grădină ca un design de grădină 2014 este deosebit de populară pentru cei care au puțin sau deloc spațiu în exterior pentru o grădină. Dar este adesea folosit pentru a aduce zidul la viață cu o bucată de natură și pentru a pune accent. Suculentele sunt potrivite în special pentru o grădină de perete, deoarece arată excelent și nu au nevoie de multă întreținere. Îl puteți proiecta în diferite dimensiuni, forme și culori. Fii creativ!

Această idee este excelentă și pentru cei care locuiesc în condominii și au degetele verzi, dar nu au grădină. În special, grădinile de perete din baie sunt printre ele Tendințele designului grădinii 2014.

9. O grădină de ierburi ca design de grădină 2014

tendinte design gradina 2014 gradina de ierburi paturi ridicate lemn

Deși această tendință nu este nouă, ea o face încă pe lista acestui an Tendințele designului grădinii 2014. O grădină cu condimente este deosebit de grozavă pentru cei care iubesc arta gătitului sau pur și simplu le place să gătească des și preferă să știe de unde provin ingredientele lor. Ideea este recomandată în special de bucătari precum Jamie Oliver și s-a răspândit constant în ultimii cinci ani. În timp ce în deceniile anterioare o astfel de grădină era mai tipică pentru persoanele în vârstă, puteți vedea acum că devine tot mai populară printre adolescenți și generațiile mai tinere..

Cei dintre noi care avem propria noastră grădină cu condimente știm cât de grozav este să folosești condimente proaspete pentru a-ți crea propriile feluri de mâncare. Acest exemplu printre Tendințele designului grădinii 2014 este unul care merită.

10. O suprafață redusă de gazon este una dintre tendințele pentru proiectarea grădinilor în 2014

design modern de grădină 2014 suprafață limitată de gazon

O grădină cu suprafață redusă de gazon și modele în gazon Avalon NW

Această variantă face parte, de asemenea, din Tendințele designului grădinii 2014. Proprietarii de grădini reduc din ce în ce mai mult suprafața gazonului pentru a proiecta o terasă, paturi de flori sau alte zone fără iarbă, a fost tendința de câțiva ani și va rămâne așa și în acest an. Desigur, peluzele mari sunt grozave pentru copii, așa că au mult spațiu pentru a se juca. Dar dacă trebuie să fii sincer, aproape nimeni nu are ocazia să tundă, să uda și să o întrețină în mod regulat atunci când este prea mult. Grădinile peisagistice precum cea din fotografie, care odinioară constau doar din peluze, devin din ce în ce mai populare, spre deosebire de peluzele tradiționale. În restul gazonului, puteți adăuga un model ca accent, care îl va face diferit de cel al vecinului.

11. Tendințe pentru proiectarea grădinilor 2014 – gazon artificial

covor gazon artificial design modern scaune exterioare alb

Peluzele modelate se obțin foarte ușor cu peluza artificială (Grace Design Associates)

Iarba artificială este, de asemenea, una dintre Tendințele designului grădinii 2014 și este ultima pe care am vrea să o prezentăm. La început majoritatea erau sceptici, dar pe măsură ce iarba artificială a devenit din ce în ce mai reală, a devenit și mai populară. Această variantă este deosebit de avantajoasă pentru cei care ar dori o peluză bine îngrijită, dar nu le place să o tundă tot timpul. Este, de asemenea, minunat pentru zonele care altfel sunt dificil de cultivat un gazon, cum ar fi sub tufișuri sau în locuri uscate. După cum puteți vedea în fotografie, iarba artificială poate fi folosită și pentru a crea forme grozave care arată întotdeauna proaspete și vesele. Domeniile de aplicare sunt nesfârșite.

Unii oameni preferă cu siguranță peluze reale, dar cea artificială este o soluție excelentă pentru mulți. Cu siguranță este unul dintre ei Tendințele designului grădinii 2014 și va fi cu siguranță unul dintre ei pentru următorii câțiva ani.

 Gazon între pietrele trepte

tendințe design modern de grădină 2014 trepte de iarbă șemineu în aer liber

Șemineu și bancă din piatră

tendinte moderne gradina design 2014 semineu piatra banca rotunda

Pergola înfrumusețată cu plante cățărătoare

tendinte moderne gradina design 2014 pergola plante cataratoare romantice

Semineu integrat in masa

tendinte gradina design 2014 masa semineu integrat

Bancă de grădină din beton

tendințe design grădină 2014 bancă perne colorate beton umbră copac

Caracteristică de apă

design modern de grădină caracteristică de apă gard de protecție gard viu

Șemineu și sculptură într-unul

design modern grădină 2014 tendințe sculptură în piatră vârf brazier

tendințe design grădină 2014 șemineu terasă din lemn bancă

bancă modernă proiectată grădină 2014 săpată în groapă de foc

proiectare gradina 2014 foc castron-pietricele-ratan-mobilier-plante

amenajare grădină 2014 terasă-idee-bancă-plantator-modern

grădină-design-2014-iaz-design-minimalist-zonă-de-relaxare-bej

grădină-design-2014-deco-idee-plantator-statuie-din-bușteni

grădină-design-2014-grădină-verticală-decorare-perete-șezut-salon-budist

amenajare grădină 2014 flori-lils-box-bush-foișor-acoperiș din stuf

amenajare grădină 2014 paturi încorporate-scaune-mobilier-moderne-ridicate

amenajare grădină 2014 romantică-franceză-elemente-bancă-albi-garduri vii

proiectare-grădină-2014-zonă-de-relaxare-plantare-sălbatică-pajiști-flori-galben-protecție a vieții private