Proiectarea și întreținerea grădinii

6 pași cum să faci tu o fântână în grădină cu o formă sferică

fântână grădină formă sferică glob

Consultați această idee simplă și practică pentru una Fântână în grădină. Urmați acești șase pași simpli și creați singuri o fântână de grădină sferică pentru curtea dvs. de grădină. Sunetul apei curgătoare vă va oferi o senzație de calm și relaxare, iar fântâna va fi o decorație minunată pentru peisajul dvs. de grădină.

Faceți-vă propria fântână în grădină – consumabile

gradina fantana finisata cu forma sferica

Pentru compilarea Fântână în grădină veți avea nevoie de următoarele materiale și instrumente: un vas de teracotă cu o gaură în fund, hidroizolație pentru iaz, placă ceramică largă, pompă de apă, țeavă flexibilă din plastic, pietricele rotunde, bilă de teracotă, sfoară, foarfece, burghiu, ochelari de siguranță și o găleată.

Asamblarea unei fântâni în grădină – primul pas

Instalați o fântână în grădină cu o pompă sferică

Primul pas pentru realizarea Fântână în grădină sunt dimensiunile exacte. Folosiți șirul pentru a măsura fundul bolului de la margine la margine, astfel încât să știți cât de multă impermeabilizare aveți nevoie. Tăiați hidroizolația puțin mai larg decât dimensiunile originale. Așezați sigiliul în vas, asigurându-vă că trece puțin peste margine.

Pasul doi

grădină fântână cu sigiliu sferic

Pentru al doilea pas în realizarea Fântână în grădină, vei folosi placa. Așezați farfuria în castron în partea de jos cu fața în sus. Ar trebui să o așezați astfel încât pompa să se potrivească ulterior dedesubt. După poziționarea corectă a plăcii, găuriți câteva găuri, astfel încât apa să se poată scurge bine. Cu siguranță ar trebui să faceți o gaură în mijlocul plăcii în care se va potrivi tubul de plastic și, de asemenea, o gaură pentru pompă.

Pasul trei

Grădină cu fântână cu o gaură sferică

Următorul pas pentru producerea de Fântână în grădină, vei folosi mingea de data asta. Găuriți o gaură în centrul mingii, puțin mai lată decât tubul de plastic. Nu uitați să vă puneți ochelarii de protecție.

Pasul patru

Introduceți vârful superior al tubului în bilă. Introduceți cu grijă celălalt vârf prin orificiul din placa pe care încă îl aveți de jos în sus.

Pasul cinci

Montați o grădină cu fântână cu bile sferice

Construcția arată cam așa Fântână în grădină sfarsit. Conectați bila și placa la conductă, apoi conectați conducta la pompa de apă. Verificați dacă pompa de apă funcționează umplând vasul cu apă și pornind pompa.

Pasul șase

Adăugați pietriș în grădina fântânii cu formă sferică

Ultimul pas către Fântână în grădină realizarea este mai mult legată de decor. După ce ați terminat deja cu partea tehnică, aveți grijă de aspectul fântânii. Spălați pietricele rotunde într-o găleată și așezați-le în castron. Verificați de două ori dacă sigiliul este în poziție. Așa aveți fântâna rotundă de apă pentru grădină. Consultați și alte exemple de fântâni cu bile.

Fântână de grădină cu forme geometrice

grădină fântână cu linii geometrice de formă sferică

Fântână cu bile cu castron lat

Fântână în grădină cu bază rotundă de formă sferică

Fântână de grădină cu un design simplu

fântână în grădină cu formă sferică design simplu

Fântână cu formă sferică în optică metalică

grădină fântână cu optică metalică sferică

Fântână cu bile din piatră multicoloră

Grădină fântână cu formă sferică multicoloră

Minge neagră pe piatră 

grădină fântână cu formă sferică în parc

Fantana eleganta pentru terasa

grădină fântână cu formă sferică design elegant

Fântână în formă de bilă în negru

Fântână în grădină cu formă sferică cu minge neagră