sufragerie

Unitatea modernă de perete devine un punct de atracție în camera de zi

unitate modernă de perete fără lemn

Unitatea modernă de perete a devenit un punct culminant în camera de zi – piesa de mobilier atractivă în zilele noastre are un design expresiv și fascinează cu un limbaj clar de design. În spatele fațadei minimaliste se află un sistem de rafturi și sertare funcțional și flexibil, cu spațiu de depozitare pentru cărți, reviste și altele asemenea, precum și o suprafață de sprijin pentru fotografii de familie, aranjamente florale și alte decorațiuni imaginative. Combinațiile creative de materiale și iluminatul integrat le fac să atragă ochii în zona de zi. Vă oferim o prezentare generală a ultimelor tendințe.

Unitatea modernă de perete din lemn combină funcționalitatea cu naturalețea

unitate-perete modern-lemn-dulap-rustic

Unitatea modernă de perete din lemn fascinează cu un aspect natural atrăgător – cerealele atractive din lemn pur și simplu nu vă pot lăsa ochii și creează o atmosferă primitoare și primitoare. Fronturile fără mânere și estetica simplă, puristă adaugă o notă modernă designului. Modulele lucioase în culori închise, cum ar fi negru sau gri, creează un contrast atractiv cu detaliile din lemn de culoare deschisă / majoritatea din fag, stejar sau pin / iar iluminarea LED integrată conferă unității de perete solide aspectul final.

Sistemele de spațiu de depozitare pot fi perfect amenajate în mobilier în stil rustic, dar pot, de asemenea, să adauge o notă proaspătă interiorului purist sau să relaxeze aspectul aspru al apartamentului la mansardă. Combinațiile dintre bufet sau bufet și unitatea de perete sunt deosebit de populare – acest lucru face ca camera de zi să pară uniformă și ordonată.

Unitatea modernă de perete din sufragerie, idei exclusive de la Dall’Agnese

Unitate de perete cu birou ca loc de muncă în camera de zi

Unitate de perete modernă cu iluminare LED – 55 de idei

Unitate modernă de perete cu fronturi lucioase – o piesă de mobilier expresivă

unitate modernă de perete-alb-aspect lucios

Unitatea modernă de perete cu fronturi lucioase este în tendință de câțiva ani. Compozițiile modulare fără mânere sunt considerate a fi deosebit de expresive – cu formele lor concise lasă asta Apare spațiul într-un mod structurat. Mobilierul de casă impresionează prin estetica sa atemporală și, prin urmare, este adesea oferit în alb (culoarea puristă).

Unitățile de perete cu luciu ridicat obțin, de asemenea, puncte în zona de funcționalitate – toată lumea poate combina diversele module în funcție de propriile nevoi, condiții spațiale și gust și astfel poate deveni designer pe cont propriu. Și poate cel mai mare avantaj al unei unități de perete cu aspect lucios – poate fi completat cu ușurință cu module noi mai târziu. De exemplu, oricine poate alege un program complet de viață online.

Unitatea de perete cu aspect lucios se potrivește perfect cu mobilierul minimalist sau eclectic și poate crea o conexiune vizuală între zonele individuale (zonă de luat masa, bucătărie montată și cameră de zi) din zona de zi.

Unitate modernă de perete – programe de viață care economisesc spațiu

unitate modernă de perete separator de etaj

Combinația dintre perete, dulap și pat de perete s-a impus ca fiind deosebit de reușită. Fie ca opțiune suplimentară de dormit pentru membrii familiei sau ca pat pentru oaspeți – patul pliabil este, fără îndoială, o variantă flexibilă și economisitoare de spațiu. O altă alternativă la unitatea tradițională de perete este sistemul de rafturi independente care poate servi drept separator de cameră. Din ce în ce mai mulți designeri optează pentru programe de locuit modulare și oferă diferite variante pentru unitățile independente – sunt pur și simplu perfecte pentru apartamentele închiriate, deoarece nu trebuie montate pe perete.

Unitatea modernă de perete se prezintă într-un aspect purist

unitate-de-perete-modern-aspect-de-lemn-idei-design