Pardoseli și gresie, living

Interesant design de perete cu plăci de Lenny Kravitz

Gresie Lenny Kravitz Design

O idee creativă de design de perete a venit de la nimeni altul decât muzicianul Lenny Kravity – Proiectare perete cu gresie în optică 3D. Goccia este numele noii colecții Lea Ceramiche, care a fost creată de fapt printr-o strânsă colaborare cu Kravitz Design. Legenda rock-ului a adunat o echipă creativă în 2003 și a fondat un studio de design.

Proiectare perete cu plăci în optică 3D

gresie creativă-design modern de perete

Plăcile de perete Goccia sunt unul dintre cele mai noi produse pe care vi le aducem astăzi. Îmi place pentru asta Lea Ceramiche Produsele sunt deja cunoscute, se acordă o atenție deosebită nu numai exteriorului, ci și o mare valoare acordată calității. the Proiectare perete cu gresie este inspirat de interacțiunea dintre apă și lumină / Goccia înseamnă cădere în italiană /, aceste plăci excelente seamănă cu o oglindă convexă și pot reflecta lumina și mișcarea în cameră.

Design de perete cu gresie – aspect rocker pentru interior

plăci negre șic tridimensionale

Drept urmare, se creează o ambianță luxoasă. Aspectul modern este subliniat nu numai prin alegerea culorilor, ci și prin modele interesante, dimensiuni și compoziția plăcilor individuale. Un lucru este sigur – acesta Proiectare perete cu gresie oferă mult mai mult decât o simplă placare de perete. Plăcile de perete Goccia sunt oferite strict numai în alb și negru și sunt oferite cu geam sau fără geam.

Interesante plăci de perete tridimensionale

Sufragerie de perete

Gresia neagră creează o iluzie optică

Idei de amenajare a peretilor

Ideea elegantă și luxoasă de proiectare a perețilorProiectare perete cu gresie