Baie, decorațiuni și sărbători

Gresie mozaic pentru bai – idei de design interior

Placi-baie-flori-exotice-albastru-deschis

Nimic nu poate crea mai multă atmosferă în baie decât atât Placi mozaice. Utilizați acest lucru ca decor pe perete și creați o atmosferă veselă, relaxată, amuzantă sau romantică. Am colectat o colecție de modele care se potrivesc diferitelor băi și stabilesc accente interesante. Care este designul tău preferat?

Plăcile mozaice ca accent în spatele căzii sau în cabina de duș

faianta idee mare decorare baie

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui lucru Placi mozaice așa cum sugerează și numele, creează o imagine interesantă de mozaic. Atunci de ce să nu configurați toată baia în alb și să vă arătați imaginația și creativitatea printr-o imagine interesantă doar pe un singur perete? Peretele opus ușii arată cel mai bine pentru acest lucru, de obicei, există cadă sau cabină de duș. În același timp, este creată o atmosferă spa, astfel încât să vă puteți relaxa complet și să vă reîmprospătați în timp ce faceți baie.

Plăci de mozaic pentru baie – imagini răcoritoare

Baie din gresie mozaic

Este important să alegeți schema de culori și motivul din Placi mozaice de a alege corect pentru baie – albastru deschis și verde deschis au un efect calmant și sunt foarte potrivite pentru persoanele care petrec mult timp în fața computerului în timpul zilei și vor să-și relaxeze ochii. Fructele precum merele sau lămâia oferă energia de care avem nevoie atât de mult la începutul zilei.

Gresie mozaic pentru baie – creați o iluzie optică

 Plăci de baie cu iluzie optică

Iluzie optică cu Placi mozaice Este ușor de creat – de ce să nu creezi o gaură neagră sau să înoți pești aurii în baie? Pentru ca baia să arate răcoritoare, puteți acoperi podeaua în culoare coral și așeza pereții cu dale albe cu motive rectangulare mari portocalii.

Gresie mozaic pentru baie – scheme de culori

Gresie-baie-negru-alb

Opțional, puteți așeza întreaga baie cu plăci de mozaic – accentele aurii-albastre sunt potrivite pentru un design interior regal, în timp ce combinațiile de culori închise sunt în prezent foarte populare pentru baia modernă – violet sau negru cu accente colorate galben-roz. În orice caz, aveți grijă ca baia să fie bine luminată – nuanțele întunecate au nevoie de multă lumină.

 Motive răcoritoare – kiwi și lămâie

Ideea de decorare a plăcilor de mozaic cu cabină de duș

Gresie pentru baie cu tematică de apă

Decorarea mozaicului de apă

Decorarea peretilor din gresie si baie

gresie de baie alb-negru

Placi mozaic clasice elegante

plăci mozaic elegante-clasice

Goldfish – decor creativ de perete

Decorarea peretilor din gresie si baie

Baie cu gresie verde

Baie-gresie-verde-decorare perete-fă-o singur

Alte 100 de idei pentru băi