proiecta

Pantofi de designer – idee strălucită de Nicole Goymann și Christoph John

designer al primei colecții nicole goymann christoph john

Pentru multe femei, pantofii sunt pasiunea lor. Rareori nu aparțin slăbiciunii sexului feminin, chiar dacă domnii nu fac întotdeauna o excepție. Așadar, nu este de mirare că tot mai mulți designeri lucrează la modele uluitoare și le aduc pe piață și fac inimile femeilor să bată mai repede. the Colecția de pantofi Léi Zǔ de Nicole Goymann și Christoph John prezintă acești pantofi eleganți de designer, care sunt confecționați din fire de mătase brută pur și simplu răsucite. Aruncați o privire mai atentă la modelele din galeria de mai jos.

Ideile creative creează pantofi de designer interesanți

idei de model curent elegant chinezesc de succes genial

Accesoriile elegante sunt caracterizate de următoarele detalii – mătase brută înfășurată care se adaptează perfect piciorului, dud de hârtie pentru un pas confortabil și un toc acrilic care face pantoful să arate feminin și elegant. Legenda cunoscută despre mătasea brută este de asemenea interesantă. Este vorba despre legendarul împărăteasă chineză Léi Zu. Conform povestirii, nimeni altul decât ea a descoperit mătasea și a inventat țesutul. Fie că puteți crede sau nu această legendă, suntem întotdeauna bucuroși de descoperire!

Goymann și John

pantofi de designer diferite modele elegante fire grozave de matase

Nicole Goymann și Christoph John sunt designeri și producători germani ai acestor modele grozave de pantofi. De altfel, Goymann cercetează în prezent artizanatul chinezesc și patrimoniul cultural folosind materiale textile în Hangzhou. John este designer de produse, mobilier și mașini și lucrează în prezent la studioul de design PINWU din Hangzhou. În colaborare cu John, au fost create modele atractive de pantofi, care datorită designului lor simplu și elegant, nu numai că fac rochia de seară să apară într-o lumină nouă, dar sunt perfect potrivite și pentru viața de zi cu zi și pentru muncă.

designer execută perfect ideile de invenție keiserin din China

Dacă vrei și tu să te simți luxos, să te răsfeți și să te bucuri cu ceva foarte special, nu mai aștepta, obține imediat unul dintre cele șase modele atractive. au meritat-o!

celebri designeri idei strălucitoare fire răsucite interesante

Designer material de mătase brută înfășurat paragraf acrilic