iluminat

17 lămpi de designer neobișnuite aduc creativitate și stil în casă

luminile de designer aduc creativitate și stil Egiptului

Nu vă lăsați păcăliți de aceste neobișnuite Lămpi de designer inspirați și alegeți iluminarea cea mai creativă și interesantă pentru interiorul dvs. Aceste modele de lămpi reci vă vor împrospăta apartamentul și vor deveni rapid un accent în casa dvs..

Lămpi de designer de Beau et Bien – designul Ombrella

lămpile de designer aduc creativitate și stil ombrelei

the Lămpi de designer de la Beau et Bien sunt un adevărat punct de atracție. Modelul Ombrella este o lampă de podea cu un design unic, care este potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Cu forma sa neobișnuită, această lampă este perfectă pentru un interior modern. Designul Ombrella este disponibil în diferite culori.

Lămpile de designer de la Bocci – candelabre din sticlă cu formă sferică

luminile de designer aduc creativitate și stil bocci

the Lămpi de designer din Bocci sunt renumite în toată lumea. Candelabrele sferice din sticlă sunt deosebit de impresionante și creează o atmosferă elegantă și magică în casa ta. Bocci este renumit pentru iluminatul manual de înaltă calitate. Modelele moderne atemporale sunt de cumpărat pentru o viață întreagă. Compania promovează gândirea conștientă de mediu și își dezvoltă produsele în conformitate cu principiile durabilității.

Designul Juju de la Viso pentru un interior clasic

lămpile de designer aduc creativitate și stil viso

the Lămpi de designer din Viso sunt întotdeauna un deliciu pentru ochi. Modelul Juju a fost proiectat de Filipe Lisboa. Lampa de podea impresionează nu numai prin dimensiuni și un design modern, ci și prin linii elegante și culori clasice. Această piesă de mobilier va deveni rapid un accent în camera dvs. de zi modernă.

Proiectul Rewashlamp pentru mai multă creativitate

lămpile de designer aduc creativitate și stil de spălare

Designerul portughez To Martins îl are Rewashlamp Proiect proiectat. Aceste modele interesante de lămpi au fost puse împreună din piesele mașinii de spălat și aduc un plus de creativitate acasă. Înălțimea lămpilor de podea poate fi reglată separat și sunt disponibile în diferite culori cu modele colorate.

Proiecte neobișnuite de lampă de Serralunga

lămpile de designer aduc creativitate și stil serralunga

Aflați Lămpi de designer din Serralunga care sunt perfecte pentru grădina dvs. exterioară. Modelele au fost gravate folosind o tehnică specială și oferă lămpilor un aspect aproape artistic. Această iluminare este realizată în întregime din materiale reciclabile și poate fi utilizată și în interiorul casei. Înălțimea lămpilor variază între 1,5 și 2 metri.

Lampa Lumiere de la Galeria Vetri D’Arte

luminile de designer aduc creativitate și stil luminii

Designul lămpii Lumiere de la Galeria Vetri D’Arte vă va aduce spațiul exterior în interior. Modelul a fost inspirat de iluminatul stradal, dar este destinat ca o lampă în interiorul casei. Această lampă de podea este perfectă pentru un interior modern. Designul a fost creat de Zin Gianluca și este disponibil în alb și negru.

Iluminat de Mawa Design – modelul Madrid

luminile de designer aduc creativitate și stil la Madrid

the Lămpi de designer din Design Mawa impresionează cu linii delicate și forme clare. Designul Madrid al lui Isabell Ham pare să plutească peste musafiri ca un halou. Această iluminare conține lumini LED care emit lumină albastră și creează o atmosferă specială în cameră.

Lampa de designer de la Axo Light pentru mai multă dispoziție

lămpile de designer aduc creativitate și stil muzei

Ai cele noi Lămpi de designer din Axo Light văzut? Acordați atenție unui anumit model. Designul Muse este deosebit de unic datorită formei neobișnuite și culorilor strălucitoare. Această lampă este disponibilă în două dimensiuni și unsprezece culori. Acest model creativ se va potrivi destul de bine cu casa ta modernă.

Iluminat modern de la Hive – designul Knottee

luminile de designer aduc creativitate și stil

Designul Knottee al lui Kenneth Cobonpue este un exemplu perfect de iluminare interesantă. Această lampă de la Stup este destul de potrivit pentru un apartament mobilat modern. Designul simplu și flexibil vă va reîmprospăta interiorul și va aduce o anumită eleganță.

Proiecte creative de lampi Lolli Memmoli – lampa Ugolino

lămpile de designer aduc creativitate și stil roșu vibia

Pregătește-te să fii orbit de Ugolino. Acesta fantastic Lămpi de designer fie de Lolli Memmoli fabricat. Candelabrul roșu din sticlă arată magnific și unic și creează un efect dramatic în interior. Structura complexă și designul elegant creează o atmosferă intimă și primitoare. Iluminatul de la Lolli Memmoli este foarte special și fiecare lampă este privită ca un proiect arhitectural în sine.

Colecție elegantă de lămpi de designer Zenza

lămpile de designer aduc creativitate și stil zenza

Această colecție de iluminat de la Zenza a fost inspirată din Egipt. Designurile supradimensionate creează o atmosferă de basm cu jocul lor de umbre. Fiecare lampă este realizată manual folosind tehnologii tradiționale. Alegeți-l pe unul magnific Lămpi de designer pentru o ambianță romantică.

Lampă suspendată Cattelan – Artic Design

luminile de designer aduc creativitate și stil artic

Dacă vă place lampa suspendată, Artic Design by Cattelan fii exact ceea ce pentru tine. Lampa arată ca o suprafață înghețată. Cu liniile sale curate, acest model aduce eleganță și splendoare acasă. Designul Artic va juca cu siguranță un rol central în schema dvs. de iluminare.

Proiecte frumoase de lămpi de Tom Dixon

luminile de designer aduc creativitate și stil

Inspirația Lămpi de designer din Tom Dixon arata frumos si sunt potrivite pentru orice interior modern. Aceste modele au fost realizate în principal din oțel inoxidabil și cupru. Materialele și formele geometrice fac ca această iluminare să arate modernă și clasică. Modelul se numește Etch și a fost inspirat de legi pur matematice. Modelele creative creează un joc de umbre interesant care va transmite o atmosferă misterioasă în cameră.

Candelabru Miracle de la La Porcellane cu lumini LED

luminile de designer aduc creativitatea și stilul la minune

Candelabrul Miracle cu lumini LED este cel mai recent design din colecția de Le porcellane. Steaua tridimensională din porțelan a fost proiectată în colaborare cu Studio Carlo Bimbi. Designul complex este foarte impresionant și este perfect ca accent pentru sala de mese.

Iluminat de designer de la Vibia pentru zona de patio

lămpile de designer aduc creativitate și stil vibiei

the Lămpi de designer din Vibia au fost proiectate de Jordi Vilardel și au o eleganță informală inimitabilă, care a câștigat chiar și mai multe premii. Această iluminare a fost concepută special pentru zona de patio și seamănă cu o formă de umbrelă. Lumina delicată creează o atmosferă romantică irezistibilă. Această lampă modernă va aduce cu siguranță un plus de eleganță în zona dvs. de grădină.

Lampa practică de masă de la Northern Lighting

lămpile de designer aduc creativitate și stil în nord

Lămpile de masă pot fi, de asemenea, foarte inovatoare și interesante. Acest lucru ne arată designul iluziei Iluminatul nordic. Acest model este un adevărat economizor de spațiu. Lampa nu numai că are un design modern, dar este cu adevărat practic și elegant. Poate fi montat pe perete sau agățat ca o lampă suspendată și vine în alb și negru.

Design de lampă elegant de Lucente

luminile de designer aduc creativitate și stil liber

Producătorul italian Lucente a proiectat această lampă uimitoare de designer. Modelul s-a numit Libera și constă în principal din sticlă și oțel. Designul elegant și modern a fost conceput pentru a crea modele de umbre neobișnuite și interesante. Alege acest model dacă vrei să-ți iei adio de la iluminatul plictisitor pentru casa ta. Lampa Libera este perfectă pentru sufragerie sau sufragerie și va crea o ambianță primitoare și confortabilă.