iluminat

Iluminat modern – lămpi de podea cu aspect industrial

idee de amenajare a iluminatului modern

Vă prezentăm o idee proaspătă pentru iluminat modern – Lămpi de podea în design industrial, care diferă prin aspectul lor extraordinar și care atrag atenția tuturor. Studentul la design industrial, Ido Mohar, este recunoscător pentru această nouă idee. În timpul studiilor sale la Ierusalim, la Academia de Artă și Design, a dezvoltat un proiect pentru iluminat. Lămpile sale de podea sunt neconvenționale, dar se potrivesc perfect în apartamentul sau casa modernă. Construcția interesantă este potrivită atât pentru camere mici, cât și pentru camere mari.

Iluminat modern – veioze cu chic industrial

lămpi de podea moderne interesante din metal

the iluminat modern se caracterizează prin capacitatea sa interesantă de a se mișca – și anume atunci când lampa de podea este aprinsă, stă în poziție verticală, iar când nu – lampa se îndoaie. Secretul acestui design uimitor constă în alegerea țesăturii. Fiecare componentă este fabricată din nitinol – un aliaj de nichel și aluminiu care este adesea utilizat în medicină și construcția de nave spațiale. Aliajul metalic este apreciat în primul rând pentru că pare să comemoreze forma în care se află în prezent.

Iluminat modern – veioze cu un design inovator

iluminat modern interior camera de zi

Colecția Delight este formată din diferite lămpi de podea care, în combinație una cu alta, luminează camera. Când sunt aprinse, două dintre lămpi se deplasează în sus, în timp ce a treia acționează ca un obiectiv și difuzează lumina peste masă. Mișcarea lentă a lămpii creează un joc interesant de lumină și umbră în cameră și concentrează în același timp lumina deasupra mesei – a explicat Ido Mohar. Designul este perfect atât pentru camera de zi, cât și pentru birou. Funcțional, inovator și practic – acesta iluminat modern este un exemplu excelent al modului în care tehnologia și designul pot funcționa împreună în aceste zile.

Fotografii de Oded Antman, film de Emmuna Aigen și Nadav Anker

Mobilier în chic industrial – lampă de podea

mobilier industrial elegant

Lampă de podea modernă pentru sufragerie

Lampă de podea elegantă industrială

Lampă de podea cu construcție metalică

lampă de podea modernă arcuită