Design interior

Scară în stil minimalist – 9 modele albe cu pep

scara in stil minimalist apartamente albe ideea amenajarii

Scările din casă sau apartament nu mai sunt doar utile. De asemenea, ar trebui să fie atractiv din punct de vedere estetic și să corespundă stilului de amenajare al apartamentului. Am dori să vă oferim 9 modele originale pentru Scara intr-un stil minimalist toate de culoare albă simplă. Formele originale le fac, de asemenea, un adevărat punct de atracție. Dar vezi singur:

Scările în stil minimalist duc la acoperiș

Proiectat de Yoshiaki Yamashita

scări în stil minimalist lucarna de sticlă perete plante trepte decor

Această scară în stil minimalist este situată într-un apartament din Japonia și conectează zona de living cu acoperișul. Are o formă dreaptă și un perete de sticlă în locul unei balustrade. Copacii mici servesc drept decor.

Scara in stil minimalist cu balustrada din sticla

Proiectat de Proiectul SL *

scări în stil minimalist balustradă sticlă benzi din lemn placare de perete

Aspectul modern al acestei scări albe dintr-o casă din Moscova este sporit de o balustradă elegantă din sticlă. Scara în stil minimalist este deosebit de bine evidențiată de peretele din benzi de lemn maro.

Scara minimalista cu gradina

scări stil minimalist perete design balustradă verticală de grădină

Proiectat de Park + Associates

Scara albă ca zăpada în stil minimalist nu pare atât de sterilă din cauza grădinii luxuriante și verticale și primește un fler natural. Balustrada, la rândul ei, are un design clasic. Scara este situată în Singapore.

Scara cu balustrada de forma organica

scări stil minimalist design organic balustradă accent negru

Proiectat de RoosRos Architecten

Scara unghiulară, în formă geometrică, în stil minimalist, este înălțată aici de balustrada închisă, cu o formă organică. Există, de asemenea, o suprafață neagră a balustradei, care oferă varietate. Scările se găsesc în sediul central Sanibell din Olanda.

Scara cu trepte inalte

scări stil minimalist casă japonia balustradă din sticlă albă beton

Proiectat de FORMULAR / Kouichi Kimura Architects

De asemenea, interesant este designul acestei scări în stil minimalist, care se află în Japonia. Treptele sunt puțin mai înalte și susțin o balustradă simplă, albă.

Scară proiectată minimalist în Portugalia

scări profil minimalist placaj perete fereastră cadru profil negru

Proiectat de Contaminar Arquitectos

Exact opusul este cazul acestui design de scări care leagă două etaje. Treptele sunt mai joase, ceea ce face ca scara să fie mai lungă într-un stil minimalist. Dar acest lucru îi conferă un aspect original.

Zona scării minimaliste

scări stil minimalist coridor design pereți albi

Proiectat de N MAEDA ATELIER

În acest exemplu se formează un coridor îngust din Japonia. Scara albă, în stil minimalist, cu trepte subțiri, plutitoare, este extinsă de pereți la fel de albi, creând o cameră aparent mai spațioasă.

Scara cu perete de caramida

scări stil minimalist zid de cărămidă trepte de lemn alb

Proiectat de Studio 3ndy

O modalitate excelentă de a evidenția designul scărilor într-un stil minimalist este combinarea acestuia cu o culoare caldă a peretelui. În acest caz, acest lucru se realizează printr-un zid de cărămidă. Mai mult, treptele în formă interesantă sunt atașate de lemn.

Scară suspendată minimalistă

scări stil minimalist agățat design canapă originală

Proiectat de Saunders Architecture

O scară este întotdeauna la sol! Sau nu? O idee cu adevărat originală este acest design. Scara în stil minimalist este atașată aici la tavan și pare a fi suspendată. Original, nu-i așa??