proiecta

Designul geantelor de cumpărături cu o întorsătură – mai mult decât simplul design de ambalare

Proiectarea sacilor-ambalare-cumpărături-magazin universal-publicitate-consumator

La prima vedere, gențile de mână sunt doar un mijloc de finalizare, atât pentru consumatorul mediu, cât și pentru majoritatea afacerilor cu amănuntul. Aceasta înseamnă că obiectele mici, de multe ori și alimente, trebuie transportate din magazinele mari către propriile patru pereți într-un mod practic și sigur. Fără pungile din hârtie sau plastic, plăcerea cumpărăturilor ar fi cu siguranță diminuată și, de asemenea, considerabil mai complicată. Proiectarea geantelor de cumpărături nu ar trebui să servească doar unui scop practic în fiecare caz, ci ar trebui să fie și convingătoare din punct de vedere vizual.

Designul geantelor de mână este ingenios și totuși complet natural

Proiectare genti-ambalare-cumparaturi-motivatie-publicitate-marketing

Geanta de transport este o parte indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi. În toată lumea, nenumărate pungi sunt distribuite în fiecare zi pentru a aduce bunurile cumpărate acasă. Cel mai frecvent, acestea sunt realizate din filme de plastic rezistente și stabile sau hârtie kraft. Curele și inserții sunt prevăzute pentru transport confortabil. În plus, există un număr incredibil de variante de design. Nenumăratele posibilități în ceea ce privește culoarea și forma fac realist un design practic, dar și bizar și unic.

Proiectarea geantelor de cumpărături ca mediu publicitar

Proiectarea sacilor-ambalare-publicitate-creativ-golf-gti

Proiectare: Agence V, Paris

O geantă de transport depășește cu mult domeniul său de aplicare ca o simplă geantă de cumpărături. Multitudinea de forme, culori și dimensiuni și armarea materialelor în puncte importante înseamnă că pungile de transport pot rezista astăzi la sarcini uimitor de mari. Ca ambalaje pentru cadouri sau ca geantă ușoară, care economisește spațiu pentru sport, își îndeplinesc întotdeauna scopul practic. Dar ele sunt mult mai mult decât un simplu ajutor practic pentru transport. În majoritate în cantități mari și produse relativ ieftin, din ce în ce mai multe companii își dau seama că punga de cumpărături bună și veche este un mediu publicitar perfect. Tipărit Genți de mână cu un design atrăgător se oferă ca un mod ieftin de a aduce un brand în prim plan și de a-l face mai recunoscut pentru consumator.

Design creativ de geantă de mână – ceea ce este atrăgător și amuzant atrage consumatorul

Proiectarea geantelor-ambalare-Karl-Lagerfeld-Google-Bag

Proiectare: style.com

Companiile de vânzare cu amănuntul caută în permanență idei de publicitate frumoase, neobișnuite, care să transmită conținut emoțional despre un brand și, astfel, să apeleze la un anumit grup țintă în procesul de luare a deciziilor. Comercianții cu amănuntul de modă acordă o importanță deosebită prezentării atractive a produselor lor. Ambalajele care sunt percepute ca atractive stimulează fericirea și centrele de motivație din creier, dovedește prof. Dr. Peter Kenning de la Universitatea Zeppelin Friedrichshafen într-unul Studiu realizat de catedra de marketing. Se atrage atenția vizuală, mai mulți clienți sunt aduși în magazine, loialitatea față de marcă este influențată și, în cele din urmă, vânzările sunt stimulate pozitiv.

Atenția vizuală este baza fiecărui proces decizional

Proiectarea pungilor-ambalaj-cumpărături-geantă-rimel-produs

Proiectare: Leo Burnett, Frankfurt

Atenția vizuală declanșează emoții care pot fi stocate și amintite ulterior de memorie ca asociații. Astfel, atenția devine baza oricărui proces decizional. Din punct de vedere medical, ambalajele reci și amuzante activează diferite zone ale creierului care promovează fericirea și motivația. La urma urmei, acest produs este considerat a fi o achiziție. Acest lucru confirmă afirmația că un design bun stimulează „direct” vânzările.

Un produs este considerat pentru cumpărare datorită designului amuzant al sacului de transport

saci-tote-design-ambalaje-țesături-de-cumpărături-mari

Proiectare: McCann Ericksonn, China

Geanta de transport cu care toată lumea iese din magazin transmite un mesaj care poate fi răspândit în siguranță pe drumul spre casă și pe care mulți îl percep inconștient. Atunci de ce să nu faci ceva original care atrage atenția și oferă o a doua utilizare? Am realizat o mică listă cu cele mai creative și extraordinare modele de geantă de mână.

Design creativ pentru geantă, care se potrivește perfect produsului și îl completează

Tote-bags-design-packaging-lână-designer-Sarah-Fløe-Stenberg

Designer: Sarah Fløe Stenberg

Desigur, designerii s-au gândit mult la proiectarea ambalajelor de produse creative pentru a-i da un sens special. Geanta de transport ar trebui să se potrivească practic cu produsul și să o completeze într-un mod semnificativ. Dacă materialele sunt naturale, ambalajul ar trebui să transmită, de asemenea, o senzație de natură, de exemplu realizată din hârtie kraft reciclabilă. Ambalajul poate seduce, dar nu înșela, spune A. Angerer, șeful celei mai mari agenții germane de design de marcă Interviu în fața Welt.de. În plus, gențile de transport sunt suporturi de informații și designul lor creativ este garantat pentru a provoca agitație pe stradă.

Design cool pentru geantă, care transmite un mesaj

saci-tote-design-ambalaje-oraș-recoltare-sac-de-hârtie-geantă-de-cumpărături

Designer: Andy Winner și One Show Man for City Harvest

Accentul se pune pe mesajul pe care îl transmite o geantă de cumpărături sau de transport. Este o marcă simplă sau un sentiment, un ambalaj, o geantă de transport, tot materialul publicitar în sine poate atrage atenția consumatorului într-un anumit punct. La fel ca simbolul pentru stomacul gol realizat din folie transparentă pe acest sac de cumpărături și acest lucru sprijină oamenii din lume care mor de foame.