Modă

Cele 10 tendințe ale modei pentru bărbați în sezonul toamnă-iarnă 2017/2018

tendinte moda barbati toamna iarna sezonul efecte speciale materiale

În sezonul toamnă-iarnă 2017/2018, magazinele se revarsă cu o mare varietate de colecții de modă. Există o selecție uriașă de tendințe de modă pentru bărbați și este dificil să-ți mobilezi dulapul cu ținuta potrivită pentru această perioadă a anului. Pentru a vă ușura această sarcină, am rezumat cele mai recente 10 tendințe din lumea modei care provin din cele mai renumite podiumuri.

Tendințe de modă pentru bărbați – tendințe actuale

tendințele modei bărbați 2017 2018 colorate amestecă îmbrăcăminte bărbătească

Pentru lumea în criză, cu un viitor incert, a sosit o nouă eră a modei. Zilele luxului fulgerător și aspectul ascuțit care s-au stabilit în ultimul deceniu s-au încheiat. Designerii privesc înapoi în timp la elementele de bază. Stilul străzii revine în tendințele modei pentru bărbați și femei. Această influență modelează tendințele sportive normcore și accentele lor, precum și reinstalarea banalului la înălțimea modei și amestecarea îmbrăcămintei funcționale cu designul high fashion..

tendințe modă bărbați toamnă iarnă sezon-2017 2018 trening

Zece tendințe majore au apărut din spectacolele de la Londra, Milano și Paris pentru colecțiile bărbaților de toamnă-iarnă, cu accent pe îmbrăcăminte pentru tineri. Influența sportului poate fi simțită peste tot, deoarece cămășile și cravatele sunt îndepărtate în favoarea adidașilor, treningurilor, puloverelor sport și a costumelor de schi.

Accentul se pune în primul rând pe confort, așa cum se poate observa prin abrogarea puternică a tricotajelor și a aspectului supradimensionat. Se arată, de asemenea, utilizarea nelimitată a țesăturilor tehnologice și popularitatea jachetelor aviator și puf. Turtlenecks și topuri sportive sunt punctele culminante ale tendințelor modei pentru bărbați în acest sezon.

Coafura Pompadour pentru bărbați – Idei de stil pentru tunsoarea populară

Tendințele coafurii cu barbă: atemporale & stiluri de barbă reci pentru bărbații încrezători în sine

40 de idei pentru coafura mirelui și sfaturi de stil la modă

1. Treninguri

tendinte moda barbati 2017 2018 trening gri

După ce au apărut ocazional doar în ultimele sezoane, treningurile s-au impus ca o caracteristică de bază a garderobei fiecărui bărbat. Fie că este din vată de bumbac, catifea sau efect de satin, această ținută este o necesitate atunci când vine vorba de tendințele modei pentru bărbați. Este o gură de aer proaspăt din tendința dominantă de îmbrăcăminte casual, care a fost suflată în moda bărbătească. Pantalonii cu bandă pe lateral sau pulovere cu glugă în stil skateboarder sunt cele mai populare articole vestimentare.

2. Paltonul de jachetă

tendințele modei bărbați 2017-2018-jachetă-puf-lungă

Nu există nicio îndoială că iarna viitoare va fi arctică – cel puțin când vine vorba de tendințele modei masculine. Îți poți da seama purtând pălării de lână, eșarfe, mănuși groase, jachete sport confortabile, pulovere imense și paltoane. La fel ca în anotimpurile anterioare, jachetele din puf sunt purtate ca versiuni de haine lungi, supradimensionate și echipate cu glugă. Acest moment de cotitură va fi văzut în sporturile de iarnă.

3. Sloganuri și sigle

tendințe-modă-bărbați-2017-2018-slogan-logo-sportiv-toamnă

Îmbrăcămintea a devenit o declarație în ultimii ani. Mulți bărbați vor să-și exprime personalitatea în acest fel, atât la propriu, cât și la figurat. Majoritatea designerilor au crescut semnificativ numărul de sloganuri care au fost suprascrise, tipărite, cusute, fixate sau țesute. Uneori acestea sunt folosite ca o aluzie la sponsorizarea sportivă, uneori într-o stare poetică sau filosofică. Foarte des, în tendințele modei pentru bărbați, sloganurile și siglele sunt prezentate într-un mod simplu. Pentru aceasta sunt folosite mai ales cuvinte grafice și colorate, sau fotografii tipărite și litere uriașe.

4. Pantaloni de schi

tendințe-modă-bărbați-2017-2018-pantaloni-de-schi-curte

Pantaloni de schi în stil vintage sau ca pantaloni largi au făcut o intrare remarcabilă în tendințele modei pentru bărbați pentru sezonul de iarnă 2017/2018. Uneori seamănă cu pantaloni de motociclist sau pantaloni de trening. Acestea au o performanță inconfundabilă datorită fermoarelor și căptușelii din fleece și sunt purtate cu încredere cu ținute relaxate sau o jachetă clasică. Această tendință a sporturilor de iarnă apare acum aproape peste tot – de la pulovere cu motive norvegiene la pălării și mănuși de lână, ca să nu mai vorbim de garniturile ocazionale de blană.

5. Îmbrăcăminte cu modele florale

moda-tendinte-barbati-2017-2018-camuflaj-cu-model-floral-jacheta-bombardier

Costumele de camuflaj și aspectele militare joacă încă un rol puternic în îmbrăcămintea pentru bărbați, deși sunt adesea reinterpretate. De exemplu, cu flori care înlocuiesc modelele tradiționale de camuflaj.

6. Haine cu spirit adolescentin

moda-tendinte-barbati-2017-2018-rucsac-hipster-palarie-adolescenta

Tendințele modei pentru bărbați au fost injectate de influența atletică cu un nivel puternic de spirit tineresc. O atmosferă aproape infantilă a pătruns în majoritatea spectacolelor de modă cu pălării și gadgeturi omniprezente.

7. Așa-numita eșarfă de tavan

tendințe-modă-bărbați-2017-2018-pătură-eșarfă

Mai mulți designeri au introdus eșarfa de tavan. De asemenea, este în concordanță cu tendințele de modă supradimensionate pentru bărbați care au apărut pe piste în ultimele sezoane, cum ar fi tricotele groase, eșarfele și stolele până la glezne, care sunt adesea tricotate manual și flambate și acționează ca mâneci.

8. Lanțuri și efecte metalice

tendinte-moda-barbati-2017-2018-lanturi-efecte-metalice-toamna

Sunt doar detalii, dar adaugă un plus de punk, atingere subversivă – știfturi de siguranță filetate prin buzunarele pieptului în jachete clasice, lanțuri mari atașate la curele, ceasuri de buzunar, ecusoane de rever, broșe sau o varietate de lanțuri purtate de modele în jurul gâtului pentru a fi purtat cu chei, etichete pentru câini și alte tipuri de pandantive. Toate accesoriile pot fi folosite pentru a face ținutele mai personale și individuale.

9. Culoarea portocalie ca tendință în toamnă și iarnă

tendințe-modă-bărbați-2017-2018-portocaliu-trench-sportiv

Tendințele modei pentru bărbați în următoarele sezoane de toamnă și iarnă vor avea o paletă întunecată de culori precum ciocolata, rugina, pruna și verde brad, deci unele culori precum auriu, roșu vișiniu, violet și, mai presus de toate, o doză sănătoasă de portocaliu ar trebui luminează-le. Referința cu îmbrăcămintea de lucru a fost inspirată din industria construcțiilor și culorile neon.

10. Tendințele modei pentru bărbați – adidași

tendințe-modă-bărbați-2017-2018-adidași-sportivi-de-culoare-albă

Adidașii sunt pantofii cu care sunt defilați toamna și iarna în toate vremurile și în toate ocaziile și ocaziile. Au fost un bestseller de mai multe sezoane, dar pantofii sportivi sunt șeful la prezentările de modă din acest an ca niciodată.

Combinarea diferitelor materiale

tendinte-moda-barbati-2017-2018-moda-haina-lână-materiale

Sezonul toamnă-iarnă 2017/2018 oferă efecte speciale atât pentru finisaj, cât și pentru design în tendințele modei pentru bărbați. Mai presus de toate, acestea sunt modelele, texturile de țesut, jacquardele mici și îmbrăcămintea dezordonată, care este un sac mixt de imaginație și confort. În ceea ce privește cele mai importante materiale, lâna, ca întotdeauna, domină sezonul de iarnă în diferite calități. Când bumbacul este combinat cu lână, se potrivește perfect atât cu stilul sportiv tânăr, cât și cu ocaziile elegante.