proiecta

Această saltea de yoga se înfășoară după utilizare!

Covoarele de yoga sunt un accesoriu indispensabil pentru pasionații de yoga și se asigură că pot efectua confortabil toate exercițiile pe podea. Dar este enervant să-l înfășurați și să-l introduceți în geanta de gimnastică sau să-l legați cu o panglică și să-l transportați. Inventatorii covorului YoYo au abordat această problemă enervantă și au găsit o soluție mai bună pentru suprafața de altfel relativ dificilă: un covor de yoga cu rulare automată!

YoYo Mat: Primele covorașe de fitness și yoga pentru auto-rulare din lume

Acest covor de yoga se rostogolește din nou după utilizare

Inventatorul, Aaron Thornton, a dorit să proiecteze un covor de yoga care să se înfășoare singur și să fie ușor de transportat fără curele suplimentare. Entuziastul de fitness și yoga s-a inspirat din funcționalitatea brățărilor. Curelele sunt drepte la început și se înfășoară în jurul brațului atunci când este lovit. După multe încercări și eșecuri, el a proiectat primul său prototip al saltelei de yoga auto-rulante, care a fost deja înregistrată ca model de utilitate în SUA.

Când se folosește, covorașul rămâne plat pe podea

Banda din saltea o înfășoară cu un singur clic

Inspirat de o brățară cu înfășurare automată, Aaron Thornton a integrat o panglică în saltea care se rostogolește cu un singur clic. Datorită acestei benzi, suprafața moale rămâne complet plană pe podea în timpul utilizării.

Acesta este modul în care funcționează salteaua de yoga care se auto-rulează:

Acesta este modul în care funcționează salteaua de yoga care se auto-rulează

  1. Salteaua de fitness înfășurată este aruncată de pe corp, astfel încât suprafața culcată să fie deasupra.
  2. Apoi, covorașul este fixat cu un singur clic, astfel încât să rămână plat pe podea.
  3. De îndată ce cursul de yoga s-a încheiat, puteți pur și simplu să întoarceți covorul și acesta se va înfășura din nou.

În timpul utilizării, covorașul de yoga rămâne complet plat pe podea

Dar salteaua de yoga care se auto-rulează poate face și mai mult! Blatul este antiderapant, astfel încât să rămână la îndemână chiar și atunci când transpiri. Structura inferioară este prevăzută cu un motiv special, astfel încât rogojina să adere și la podea.

Covoarele de yoga auto-rulante pot fi depozitate sau transportate perfect

Faza de dezvoltare a durat aproape un an! Aaron a lucrat cu co-fondatorul său Dino May și vechiul prieten, cunoscutul fotograf de modă Yu Tsai, pentru a crea ceva unic și inovator. Funcționalitatea și șicul sunt combinate în design.

Covorul de yoga rămâne plat pe podea