Păr și coafuri

Tendințe de coafură 2017/2018: 13 sugestii direct de pe podium

coafura-tendinte-2017-2018-satin-panglica-arc-coada-de-cal

Designeri celebri precum Dior, Chanel și Valentino și-au prezentat deja desenele pentru sezonul de toamnă / iarnă 2017/2018. Și chiar dacă moda ar trebui să fie punctul central al spectacolelor de pe podium, coafarea modelelor a atras și atenția publicului. În acest articol puteți afla care coafuri au fost populare pentru podium și ce tendințe de coafură pot fi dezvoltate din acestea.

Valuri romantice: Dior

tendințe-coafură-2017-2018-pălărie-val-moale

Modelele Christian Dior purtau pe cap berete din piele neagră. Acest accesoriu fermecător conferă fiecărei ținute o notă franceză și arată deosebit de elegant în combinație cu părul lung și ondulat. Tendința în coafare este spre „aspect natural, valuri moi”. Pentru a crea acest aspect natural, stilistul Guido Palau a folosit hârtie de bucătărie în loc de un ondulator. El a separat părul în 8-10 secțiuni mari, a înfășurat fiecare șuviță în jurul hârtiei și a făcut-o fierbinte cu un fier de călcat. Apoi a lăsat firele să se răcească timp de 20 de minute și le-a desfăcut. În cele din urmă, buclele au fost ușor despărțite.

Tendințele coafurii la Versace – evidențieri colorate

tendinte-coafura-2017-2018-versace-colorate-dungi

Extensiile de păr în roșu aprins, galben și bleumarin conferă modelelor Versace o notă de individualitate. Și asta este ceea ce vedem astăzi pe stradă: tot mai multe femei își condimentează coamele și apucă șuvițe de păr colorat. Cu toate acestea, dacă doriți să încercați singur tendința de blocare a culorilor, nu aveți nevoie de extensii colorate. Există acum multe produse pe piață, cum ar fi creta de păr, spray-uri, nuanțe și altele asemenea, cu care fiecare fir de accent poate evoca propriul cap. Culoarea dispare după cel mult trei spălări.

Coafuri trend: de lungime medie, stratificate și cu breton – 13 stiluri & sfaturi

Coafuri la modă de-a lungul anilor – dezvoltându-se de-a lungul deceniilor

Noi tendințe de coafură pentru femei și bărbați – Coafura Half Bun

Jason Wu

tendinte-coafura-2017-2018-coada-de-cal-slab-legata

În timp ce coafurile XXL și mult volum de la rădăcini până la vârfuri erau tipice pentru anii optzeci, în zilele noastre coafurile elegante și simple sunt în prim plan. Coada de cal este mai populară ca niciodată. Fie că este scăzut, lateral sau legat – acest stil clasic de păr arată întotdeauna foarte diferit. Versatilitatea sa îl face potrivit atât pentru evenimente de zi, cât și pentru evenimente de seară sofisticate.

J. W. Anderson

tendinte-coafura-2017-2018-coada-de-cal

La J.W. Coada de cal a lui Anderson era legată de o parte de sub ureche și cădea ușor peste umăr. Această variantă a coafurii clasice arată deosebit de fată și jucăușă, dar și foarte elegantă. Datorită libertății umerilor, cerceii opulenți își fac propriile lor.

Tory Burch

tendințele coafurii-2017-2018-arc satinat-negru

În colecția sa de toamnă / iarnă 2017/18, designerul Tory Burch face referire clară la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70. În plus față de rochiile de rochie și bluzele de vărsat, arcul negru și-a găsit drumul înapoi în lumina reflectoarelor. Acest lucru face ca coada de cal adânc legată să pară elegantă și specială în cel mai scurt timp. Cel mai bun lucru: aspectul poate fi redenumit cu ușurință.

Creaturi de confort

tendințe-coafură-2017-2018-coadă-de-cal

Chifelele mici împletite sunt, de asemenea, una dintre cele mai populare coafuri ale vedetelor și sunt garantate să rămână valabile în 2018.

Părțiți în mijloc și legați o coadă joasă la ceafă. Împletați o împletitură liberă și trageți un elastic de păr peste el. Îndoiți capătul împletiturii într-o buclă și fixați-l sub coada de cal. Legați capetele părului în jurul părului elastic pentru a-l ascunde. complet!

Josie Natori

tendințe de coafură-2017-2018-undone-look-coada de cal

Și în acest an, modelele poartă păr casual, cu aspect nefăcut, în toate variantele. Clasica coadă de cal poate fi purtată și în stilul anulat.

Legați-vă părul lung într-o coadă de cal mică, în partea din spate a capului. Trageți o șuviță de păr din coada de cal și faceți o buclă în aspectul anulat, înfășurați-o o dată în jurul părului elastic și fixați piesa de păr cu știfturi. Lasă capătul părului să iasă în evidență.

Colecția Chanel Cruise

coafura-tendinte-2017-2018-chanel-hairband-highlight

La Chanel Cruise Collection Show, modelele lui Karl Lagerfeld au apărut ca zeițe grecești. Expertul în păr Sam McKnight a optat pentru benzi de păr atrăgătoare, care au subliniat aspectul modern de prințesă. Coafurile pe jumătate deschise au creat cadrul perfect pentru accesoriile de păr.

Tendințele coafurii la Andrew Gn

tendinte-coafura-2017-2018-6-impletituri-boxer

Dacă doriți să faceți o declarație cu stilul dvs., alegeți împletituri boxer. Coafura de tendință neobișnuită transmite un fler special de fată dură. Practic, împletiturile boxer sunt două împletituri paralele, dar pot fi și patru sau șase. Modelele lui Andrew Gn aveau șapte împletituri. Mai întâi o împletitură a fost împletită în mijloc și apoi trei pe fiecare parte. Perle albe erau atașate la capătul împletiturilor.

Stil mohawk împletit strâns la Balmain

tendinte-coafura-2017-2018-aspect-tribal-impletituri-dantela

Cozile de cal împletite la Balmain Show din Paris, inspirate de coafura Mohawk, au devenit adevărate momente culminante. În partea superioară a capului, modelele purtau trei cozi strânse, care erau legate într-o coadă de cal la capăt. Laturile erau pieptănate netede. Pentru ca scalpul să nu fie atât de vizibil, coafura a folosit un șampon uscat colorat, care avea o nuanță mai închisă decât culoarea părului.

Împletituri hippie cu părul liber la Valentino

tendinte-coafura-2017-2018-impletituri-bebelusi-despartire mijlocie

Cu colecția sa de modă, Valentino ne aduce înapoi la vremurile hippie din anii ’70. În concordanță cu acest lucru, stilistul Guido Palau a optat pentru părul deschis și mini împletituri ca accent.

Ponei împletit la Jenny Packham

tendinte-coafura-2017-2018-breton-impletite

Stilistul Oile Gilbert pur și simplu a împletit bretonul în părul principal într-o parte. Aspectul este destul de casual, dar totuși elegant. Pentru a evoca textura și volumul, stilistul pune mai întâi niște mousse de spumă în părul proaspăt spălat și îl lasă să se usuce la aer. Ea răsucește fiecare fir de păr și apoi îl înfășoară în jurul fierului ondulat. Valurile din lungimea părului fac ca aspectul să pară și mai dulce. Șamponul uscat este folosit pentru un volum suplimentar la rădăcini. Apoi trage o despărțire laterală profundă și se întoarce în secțiunea ponei. Treptat, firele de păr sunt adăugate de jos și răsucite și ele. Ea face același lucru pe partea opusă și conectează firele răsucite cu un nod pe lateral la nivelul urechii.

Tendințele coafurii la Alexander Wang

coafura-tendinte-alexander-wang-tomboy-tunsoare-scurta

Legendarul sânge tăiat din anii 90 se confruntă cu o renaștere. La spectacolul Alexander Wang din New York, modelele au purtat tunsoarea scurtă într-o variantă modernă. Puternic, individual și șic! Când sunteți gata pentru un makeover, această croială îndrăzneață poate fi încercată. În combinație cu breton drept, lasă bărbia, pomeții și gâtul să stea în prim-plan.