Păr și coafuri

Colorează părul conform calendarului lunar pentru un rezultat excelent

Colorarea părului conform calendarului lunar maro-ton-păr-tonuri-bucle

Toată lumea știe influența puternică pe care Luna o are asupra mării. Și cu toată această putere este logic doar că are și un anumit efect asupra echilibrului apei din corpul uman. Cel puțin mulți oameni sunt convinși de asta și observă, de asemenea, modificări ale dispoziției. Se crede că luna afectează și frumusețea și sănătatea, la fel și părul. În funcție de faza lunii și de semnul zodiacal prin care trece luna, părul poate crește mai repede și stilul este adesea mai bun sau mai rău, în funcție de situație. Produsele de îngrijire funcționează mai bine. Tăierea și Vopsirea părului conform calendarului lunar poate avea deci atât un efect pozitiv, cât și un efect negativ asupra structurii părului. Din acest motiv, este de asemenea indicat să vă tundeți după calendarul lunar, dar și să-l vopsiți. Așa că te poate ajuta să faci o întâlnire potrivită cu coaforul. Indiferent dacă este superstiție sau puterea lunii a fost dovedită științific – încercați doar! Nu poate face rău și cine știe, s-ar putea chiar să observați un rezultat pozitiv. Învață acum cele mai importante sfaturi pentru colorarea părului conform calendarului lunar. Dar nu doar faza propriu-zisă joacă un rol important, ci și semnul zodiacal în care se află luna.

Vopsirea părului în conformitate cu calendarul lunar – ce rezultat obțineți?

Vopsirea părului conform calendarului lunar calendar puternic-lung-păr-lunar

– Dacă luna este în zodia Vărsător, Păstrați culoarea părului mai mult timp. Acest lucru se aplică și fazei lunii în scădere. Acest semn zodiacal, la fel ca Gemenii, duce la o culoare strălucitoare a părului.

vopsit în păr-negru-intensiv

– Ai prefera una culoare mai intensă a părului? Apoi, colorați părul atunci când luna crește și se află în zodia Berbec, Fecioară sau Săgetător. Balanța este, de asemenea, potrivită. În acest caz, părul este mai puțin stresat. Dacă vă vopsiți părul în această fază a lunii, nu trebuie să lăsați culoarea aprinsă atât de mult.

Faceți-vă părul ombre – instrucțiuni pentru blondă, brunetă & apropierea

Asigurați-vă propriul tratament pentru păr – rețete și remedii casnice pentru îngrijirea naturală

Tendința culorii părului Blorange – 18 inspirații și sfaturi pentru îngrijire

Vopsirea părului în conformitate cu calendarul lunar – ce altceva este important?

păr-întunecat-luminează-beyonce

– Către Se deschide părul, alege luna în scădere sau chiar mai bine ziua de lună plină.

bucle vopsite-strălucitoare-roșii

– Când luna se află în semnul zodiacal Scorpion, este momentul perfect pentru optimism și culori de par extravagante.

brunetă-blondă-evidențiază-leighton-master

– Luna din semnele zodiacale Gemeni și Balanță este perfectă pentru Tinte.