Placare de perete

Tapet 3D de Murals Wallpaper pentru motive de perete cu aspect real

Tapet 3D driftwood-aspect-placare-perete-gri-eames-scaun-alb

Tapetul poate face o impresie foarte specială dacă împodobește peretele. Acest lucru este valabil mai ales pentru imaginile de fundal cu aspect 3D, care fac ca motivele și modelele prezentate să pară deosebit de reale. Modelele de tapet Murals pe care am dori să vi le prezentăm în acest articol sunt o alegere excelentă dacă aveți unul în casa dvs. Tapet 3D vreau să atașez. De la tapet 3D din cărămidă la lemn, marmură și alte pietre până la motive tricotate și dale, compania oferă o selecție impresionantă cu care puteți decora orice cameră.

Cumpărați și instalați tapet 3D

Tapet 3d albastru-jad-piatră semi-prețioasă-mineral-dormitor-masă-pat

Fiecare tapet foto în 3D de la Murals Wallpaper este produs folosind cele mai noi tehnici de imprimare digitală. Fotografiile în sine realizează un aspect real pentru motivele prezentate prin înregistrarea lor în format HD. Și fiecare tapet de imagine arată într-adevăr incredibil de real. Vedeți câteva dintre modelele unice pentru tapet 3D din galeria noastră. Găsiți-vă designul personal și creați un interior remarcabil.

Tapet 3D cu cărămidă

Tapet 3D cărămidă-raft-real-decor-plante

Pereții de cărămidă sunt foarte populari în decorul modern. Dacă pereții dvs. nu sunt din cărămidă tencuită, ar trebui să construiți mai întâi un nou perete pentru a obține un astfel de perete de accent. O idee mai bună este, bineînțeles, acest tapet 3D care arată suficient de real pentru a face peretele inutil.

Shabby cu vopsea peeling

Tapet 3d uzură-fulgerare-vopsea-eroziune-optică

În timp ce ne referim la „designul modern”, ne-ar plăcea, desigur, să menționăm și stilul shabby chic. Acest tapet 3D este perfect pentru a reprezenta acest stil. Dar, de asemenea, în interiorul modern, unde patina nu lipsește, acest tapet cu vopseaua sa aparent peeling se descurcă foarte bine.

Aduceți grădina în casă

Tapet 3D iederă-ipsos-design-optic-exterior-cameră-verde

A trebuit să te uiți și tu de două ori? Da, este din nou un tapet 3D și nu ceva iedera reală. Dacă nu aveți un talent pentru plante, dar doriți totuși să aveți mult verde în camere, puteți cumpăra acest tapet 3D și puteți aduce natura în propriii dvs. pereți. Oaspeții tăi vor fi, fără îndoială, uimiți!

Aspect concret

3D-tapet-beton-birou-de-studiu-raft-scara-modern

Aspectul folosit este, de asemenea, realizat în mod minunat cu betonul, care devine oricum un material din ce în ce mai popular pentru proiectarea pereților. Și pentru aceasta, Murals Wallpaper a creat un impresionant tapet 3D, care nu este în niciun caz inferior betonului real. Fie că este în sufragerie sau în birou, ca design pentru dormitor sau pentru toaletă – nimeni nu va imita designul atât de repede.

Tapet 3D în bucătărie

Tapet 3D-piatră naturală-piatră prețioasă-bucătărie-decorare-decorare-perete

Puteți crea un aspect elegant în cameră cu pietre prețioase și semiprețioase. Dacă acestea împodobesc și întregul perete, o atmosferă specială este garantată! Tapetul 3D de la Murals Wallpaper este oferit cu diferite texturi de piatră prețioasă. Aveți de ales între nuanțe calde și mai reci pentru designul camerei cu o hârtie de perete.

Tapet 3D pentru dormitor

3d-tapet-agat-albastru-gri-dormitor-din-piatră naturală

Tapetul 3D cu un motiv agat combină culorile albastru și alb. În acest exemplu, dormitorul a fost ales pentru a pune tapetul și considerăm că interiorul este minunat. Combinația de culori este potrivită pentru diferite stiluri de amenajare, inclusiv stilul confortabil de plajă.

Cuarț pe perete

3D-tapet-cuarț-gheață-albastru-nobil-arata-interior-idee-parchet-alb

Această fotografie de fundal în 3D folosește și nuanțe de albastru, care sunt tipice pentru cuarț. Structura amintește de gheață și ghețari și arată deosebit de atractivă în combinație cu o podea albă. De altfel, dimensiunea tapetului se face în funcție de dorințele cumpărătorului. Fiecare tapet este personalizat și costă puțin sub 30 de euro pe metru pătrat.

Marmură albă 

Tapet 3D-marmură-alb-gri-nobil-optică-masă-neagră

Care piatră naturală arată mai nobilă decât marmura? Oricât de mulți oameni visează la marmură, prețul ridicat îi împiedică să cumpere. Ce bine că există imagini de fundal de înaltă calitate de la Murals Wallpaper. Marmura este, de asemenea, oferită ca motiv pentru tapetul 3D și este cu adevărat impresionantă ca marmura adevărată.

Piele galbenă

Tapet-3d-tapițerie-din-piele-galben-imagine

Puteți obține aspectul unui perete moale cu acest tapet 3D, care este o pernă din piele galbenă. În studiu, acest perete va oferi o atmosferă confortabilă pentru o atmosferă de lucru mai bună, iar în sufragerie poate fi adaptat canapelei. În combinație cu lambriurile de perete, tapetul foto arată și mai bine.

Tapet 3D în sufragerie

3d-tapet-pin-cabină-cu-bușteni-design-bancă-confort

La fel ca cărămida sau betonul, puteți imita lemnul cu tapetul 3D potrivit. Preferați vacanța de iarnă și doriți să vi se reamintească din nou și din nou cu aspectul unei cabane din lemn? Puteți realiza acest lucru cu imagini de fundal în 3D de la Murals Wallpaper. Reprezintă lemn de pin ușor și radiază o atmosferă caldă.

Lemn întunecat

Tapet-3d-panouri-din-lemn-de-stejar-idee-alternative-panouri-de-placare-perete

Dacă doriți să fie mai întunecat, dar totuși confortabil, alegeți pur și simplu tapetul 3D care imită stejarul. Este din nou potrivit pentru fiecare cameră și emană un anumit fler retro. O altă variantă pentru aspectul lemnului este lemnul de drift alb-gri din imaginea de acoperire. Arată elegant și este foarte potrivit, de exemplu, pentru stilul de mobilier scandinav.

Oțel cu pete de rugină

Tapet 3d-oțel-inspirație-fotografie-tapet-inele-decor-metal

Am menționat deja că patina este foarte la modă. Sub formă de mici accente pe perete, transformă și interiorul într-un mediu atractiv. Desigur, nu ne referim la rugină adevărată în acest caz, ci la acest tapet 3D, care prezintă oțel ușor ruginit într-o culoare albastru-gri. Un aspect foarte modern și uluitor!

Fagure

3d-tapet-fagure-albine-galben-perete-design-sufragerie-sufragerie

Imaginați-vă acest tapet 3D în bucătăria sau sala de mese și cum vă va deschide pofta de mâncare! De asemenea, vă oferă o dispoziție bună datorită culorii sale prietenoase și a albinelor harnice cu care asociem fagurele. Designul tapetului este, de asemenea, potrivit pentru orice stil de amenajare și este un adevărat punct de atracție.

Mostre de țesături pe tapet

3D-tapet-tricot-lână-balansoar-scaun-eames

Ce zici de un perete tricotat? Acest lucru este posibil, desigur, numai cu o pictură murală adecvată și credem că varianta perfectă este acest model cu un model destul de tricotat în alb, care emană confort și căldură. Stilul de mobilier modern sau scandinav este excelent pentru acest design.

Model pulover

3D-tapet-model-tricotat-atractiv-perete-alb-design-confortabil

O altă variantă grozavă este acest model cu un model pe care îl știm din puloverele noastre tricotate de iarnă. Un perete ca acesta pare și mai confortabil în dormitor. Creați o cameră confortabilă și confortabilă într-un mod ușor diferit cu tapetul 3D de la Murals Wallpaper.

Model din nailon

Tapet-3d-model-nylon-model-textil-plasă-masă-copac-trunchi-masă

Îl ai puțin mai geometric cu tapetul 3D cu model din nailon. Motivele sunt mai fine și foarte simpatice. Mai ales în combinație cu lambriurile de perete și masa modernă de trunchi de copac. Materialele naturale pot fi completate perfect cu modele de țesături și astfel creează o ambianță confortabilă.

Tapet cu aspect de gresie

3d-tapet-gresie-albastru-imagine-tapet-stil-portughez-modern

Plăcile pot fi destul de scumpe, mai ales atunci când țineți cont de prețul faianței. O alternativă excelentă este tapetul care imită plăcile, ca acest model de tapet 3D. Plăcile albastre și albe cu modele frumoase emană un fler mediteranean și creează o senzație estivală de vacanță în mobilier.

Plăci de teracotă Zellij

Tapet 3D-kafen-imagine-tapet-mandala-design-culori-colorate

Plăcile Zellij sunt tipice arhitecturii marocane și impresionează prin modelul lor colorat. Designerii de la Murals Wallpaper au adus, de asemenea, aceste plăci frumoase pe tapet, astfel încât să puteți aștepta cu nerăbdare un fler oriental în camerele dvs., care vă va pune, fără îndoială, într-o dispoziție bună. Setați accente grozave cu tapetul 3D.

Imagini de fundal disponibile la Tapet Murals.