Placare de perete

Proiectarea pereților pe hol – sfaturi utile de decorare pentru coridor

Proiectarea pereților pe hol - iluminat-eficient-perete-tavan

Holul este, de asemenea, o zonă importantă în casă și nu ar trebui subestimat din acest motiv. Este primul lucru pe care îl vezi când intri în casă, motiv pentru care este important să fie nu numai practic, ci și primitor. Dar este adesea cazul în care holul este mic și, prin urmare, nu oferă spațiu pentru mobilier și decorațiuni decorative. În plus, spațiul trebuie utilizat în principal pentru dulapuri pentru pantofi și cârlige.

Proiectare perete în hol oglindă perete-uși-glisante-panouri din lemn-3d

Cu toate acestea, asta nu ar trebui să vă împiedice să vă decorați holul. Aveți la dispoziție o suprafață mare pentru aceasta, la care poate nici nu vă gândiți la început. Ne referim la zid. Acolo unde nu sunt agățate jachete, puteți utiliza zona într-o varietate de moduri pentru a avea o atracție Proiectare perete pe hol pentru a crea o atmosferă primitoare.

Proiectare perete pe hol din diferite materiale și culori

Design de perete pe hol - albastru-accente-tapet-floare-motiv

Tapetul poate face minuni. Cu el puteți face o cameră modernă sau rustică, plină de viață sau elegantă. Toate acestea sunt posibile datorită gamei largi de culori și a numeroaselor modele diferite oferite astăzi. Tapetul este o alegere minunată atunci când vine vorba de proiectarea pereților de pe hol. Fie cu dungi sau cu motive florale, colorate sau simple – pur și simplu nu puteți greși.

Proiectare perete pe hol -Panouri 3D-model de val-alb

Panourile 3D moderne sunt, de asemenea, foarte eficiente ca design de pereți pe hol. Aici ai de ales între forme organice și forme geometrice și există și multe variante disponibile în materie de culori. Dar și panourile din lemn pot arăta foarte atrăgătoare și pot oferi holului o atmosferă caldă.

design perete-coridor-design perete-tapet-lemn-optica-alb-bufet

Puteți lăsa lemnul natural sau îl puteți vopsi în alb și îl puteți combina foarte bine cu un tapet asortat. De exemplu, pentru proiectarea pereților pe hol, atașați panourile de lemn numai la jumătatea inferioară a peretelui și proiectați jumătatea superioară cu orice tapet. Acest lucru face ca holul să arate mult mai familiar.

perete-design-coridor-dungi-orizontale-gri-alb

Dacă aceste variante sunt prea greoaie pentru a putea proiecta peretele de pe hol, puteți folosi în continuare culoarea veche a peretelui. Aplicarea este un joc al copiilor, iar întreaga lucrare de renovare nu necesită mult timp, având în vedere că pe hol există aproape niciun mobilier care să fie creat din cameră. Dar vopseaua de perete nu trebuie să însemne plictiseală. Puteți alege între tonuri pastelate delicate și culori vibrante, care pot fi, de asemenea, combinate între ele, dacă doriți. Modelele cu dungi sunt foarte moderne anul acesta. Puteți lua în considerare acest lucru atunci când renovați și decorați pereții pe hol.

Design de perete pe hol cu ​​oglindă de perete

proiectare perete-coridor-oglindă-perete-galben-perete

Oglinda de perete nu oferă doar o latură practică și anume că îți poți verifica din nou ținuta înainte de a părăsi apartamentul. Un alt avantaj este proprietatea sa decorativă, care se plătește perfect atunci când proiectați pereți pe hol. Oglinda de perete este disponibilă în diferite dimensiuni și forme, precum și cu rame într-o mare varietate de modele. O oglindă de perete, în special pe holul mic, este o idee minunată, deoarece face camera să pară mai mare. Pe un hol întunecat, puteți folosi inteligent o oglindă mai mare prin agățarea acesteia pentru a reflecta lumina. Pe lângă designul peretelui din hol, acest lucru face minuni.

perete-design-coridor-perete-oglindă-fără-cadru-model fagure de miere

Dacă nu sunteți sigur de stilul pentru designul peretelui pe hol, cel mai bine este să alegeți o oglindă simplă, dreptunghiulară. Acest lucru nu numai că arată bine, dar se potrivește și cu orice stil interior, mai ales dacă nu are cadru. Așa-numitele plăci oglindă arată deosebit de moderne. Ele reprezintă plăci individuale, ca să spunem așa, și pot fi atașate în diferite modele și dimensiuni de suprafață.

proiectare perete-coridor-consolă-masă-lemn-vintage-lampă de masă

Cu toate acestea, dacă doriți să evidențiați un anumit stil, cel mai bun mod de a face acest lucru este cu cadrul. De asemenea, sunteți binevenit să construiți și să proiectați acest lucru singur pentru a radia un stil individual. Un alt avantaj al cadrului este că creează o atmosferă mai familiară.

perete-design-coridor-alb-negru-lampă-cu-imagini

Același lucru este valabil și pentru rame, care sunt la fel de grozave o idee de design de perete pe hol. Închideți fotografiile preferate sau orice alte imagini care vă vor pune într-o dispoziție bună și gânduri pozitive.

design de perete-coridor-tapet-model-retro-negru-alb