Placare de perete

17 camere de zi moderne proiectate cu tapete din iarbă

camere de zi moderne living-tapete gri-iarbă

În căutarea culorii și a modelelor potrivite pentru camera de zi, ignorăm adesea o altă fațetă importantă a designului interior care ar putea juca un rol imens în crearea casei perfecte. Fără îndoială, textura este la fel de importantă ca și culoarea în crearea unui living frumos echilibrat și rafinat. De fapt, puteți alege doar câteva culori neutre, care se potrivesc ton pe ton și să le utilizați. Dar vrei să fii superb spații de locuit moderne proiectare, nu? Da, de aceea încercăm în mod regulat să adăugăm un pic mai multă textură camerei cu beton, lemn și orice instalație creativă. În acest caz, tapetul de iarbă ne ajută foarte mult, este întotdeauna o alegere bună.

Camere de zi moderne, cu tapete din iarbă

spații de locuit moderne inspirate din imagini de fundal natură-verde-bej-iarbă

Imaginile de fundal din iarbă oferă un mod versatil și organic de a adăuga culoare și modele în spațiul de locuit, fără a trebui să renunțe la toate celelalte schimbări importante. Dacă te plictisești de acei pereți vechi plictisitori în alb, tapetul din iarbă promite să adauge textură camerei și să-i îmbogățească atmosfera cu prospețime naturală. Un astfel de tapet este perfect pentru orice decor interior modern, dominat de sticlă și piatră. Iată 20 de inspirații captivante care te vor convinge de frumusețea tapetelor Grasscloth!

Faceți-vă lumea cât mai colorată posibil!

imagini de fundal-spațiu-de-viață-asiatice-moderne-colorate-iarbă

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această gamă diversă de tapet, trebuie să explicăm pe scurt: Pânza de iarbă este țesută din benzi subțiri de fibre naturale care variază de obicei de la iută la cânepă și chiar mătase. Desigur, fibrele utilizate sunt foarte importante și acest lucru este adesea folosit pentru a determina prețul tapetului de iarbă. De asemenea, creează aspectul din camera în care sunt folosite. În ultimii ani a existat o tendință vizibilă în rândul consumatorilor către produse durabile și ecologice. Ca parte a acestei tendințe, tapetul din iarbă și-a revenit. Aici trebuie să menționăm popularitatea în creștere a tapetului și a tapetului și este cu siguranță o parte a acestei tendințe actuale,

Aduceți textura, modelul și mai mult contrast vizual în interior

livinguri-moderne-tapet-retro-accente-de-iarba-maro

Imaginile de fundal Grasscloth vin într-o varietate de modele, așa că trebuie să o alegeți pe cea potrivită și să oferiți pereților din camera dvs. de zi un upgrade plin de farmec. Dar nu doar textura oferă această „minune de perete”. Optând pentru un tapet de iarbă cu culori vibrante, puteți crea cu ușurință un perete de accent. Atunci nu te vei mai gândi niciodată să-ți pictezi peretele! Dar dacă alegeți tapetul de iarbă într-o culoare strălucitoare, trebuie să aveți grijă să nu copleșiți camera și să creați un spațiu colorat, intens.

Spații de locuit moderne – Elegant și neutru

spații de locuit moderne covor de culoare neutră

Imaginile de fundal moderne aduc modele în cameră fără a deranja schema de culori existentă. Pânza de iarbă în culori neutre seamănă exact cu această funcție a tapetului modern prin efectul său. Fie că este vorba de tapet gri elegant sau simplu de iarbă bej, acestea aduc tensiune pe fundalul neutru și, în același timp, țin departe orice altă culoare. Acesta este, fără îndoială, motivul numărul unu pentru care designerilor și proprietarilor de case le plac tapetele din iarbă!

O notă de textură fină

livinguri moderne-stil caraibian-alb-albastru

Dar este posibil să nu vă puteți permite acum renovări mari și scumpe. Nicio problemă, puteți reînnoi în mod eficient suprafețe mai mici! Folosiți tapet de iarbă pe perete în spatele rafturilor din sufragerie. În acest fel veți separa vizual această zonă de restul camerei. Este mult mai ușor decât hârtirea întregului perete și, evident, nu atât de scump. Alții folosesc această acoperire de perete pentru a aduce un sentiment de confort într-un spațiu de locuit mic. Dacă aveți o dispoziție deosebit de creativă, ați putea folosi tapetele din iarbă în designul cu diamante.

Albastru acvatic și galben ocru

imagini de fundal camere de zi moderne verde-aqua-albastru-ocru-galben-iarbă

Da, tapetul din iarbă poate adăuga un aspect uimitor nou oricărei camere, dar trebuie totuși să fii atent la câteva lucruri. Amintiți-vă, acesta este un material natural, așa că nu-l utilizați în încăperi unde umiditatea este relativ ridicată. De asemenea, asigurați-vă că pereții dvs. nu prezintă denivelări sau denivelări înainte de a începe tapetarea. Urmați aceste elemente de bază simple, iar tapetul Grasscloth va da cu siguranță o nouă viață în pereții sufrageriei dvs.!

Gri-ul este la modă

spații de locuit moderne tapet-ratan-scaun din iarbă gri

Tapet cu aspect de tablă de șah

sufragerie-modernă-aqua-albastru-canapele-iarbă-tapet-model-șah

Tapet de iarbă ca accent

camere de zi moderne-crem-maro-ton

tapet de iarbă de culoare crem

camere-de-zi-moderne-tapete-de-alama-lumini-de-perete

camere de zi moderne -sala de inspiratie asiatica-role de bambus

livinguri-moderne-șemineu-din-piatră-raft-cărți-iarbă tapet-perete din spate

spațiu-living-modern-living-iarbă-tapet-ton-nisip

tapet-iarbă-nisip-ton-clasic-interior-mobilier-vintage

camere de zi moderne -carturi-spate

camere-de-zi-moderne-salbegruene-iarba-tapete